Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • donkament
    Pokkerihai
    • Apr 2009
    • 1945

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

tee seda, mis meeldib, aga ära alusta nl10. see on ajaraisk, eriti kui busto pole. risk, et nl25 ei beadi, on nkn väga väike.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      igasuguse br challu eeldus on see, et väljakandeid tegema ei pea-on see punkt täidetud ? , või offstream gened leiva/kella/tupsu raha muul saidil ?
      Ilmselt jah, teeksin challengit ainult striimi ajal, see ~5h nädalas või 20-25h kuus.

Algselt postitas donkament Vaata postitust
      tee seda, mis meeldib, aga ära alusta nl10. see on ajaraisk, eriti kui busto pole. risk, et nl25 ei beadi, on nkn väga väike.
      Ei ole õrna aimugi kas 100bb 6maxi biidin :D

Hetkel teen veel vanaviisi ja vaatab siis Septembrist, veidi juba nokkisin HUDi ja sättisin starsis settinguid ja vaateid, millalgi peaks testi tegema.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Kuna deepstackist on veidi koblakas ja raske õppe Materjali leida, on olmud mõtteid teha pokerstarsis mingi cashgame challenge iga striim.

Mis alguse summa olla võiks? Endal tulevad pähe 200€ või 500€ to 10k€

Reeglid oleks lihtsad, iga 20 BI liigun üles, mängin 6 max. Kuna ma ei tea kas ma seda üldse biidin oleks vist hea alustada 200€-st ja nl10st.

Deepstacki mängiksin vabast ajast edasi.

Bankroll hetkel ikka üpris vaba languses olnud, enamasti IRL kulutused, töölt palju puhkust võtnud ja vaja ju pokkerist tagasi teenida.

7k€ bankrollist alles hetkel 1.5k€, admiral marketsist juurde kanda ka ei taha nagu.

Aga vot suvel sai päris hullu pandud küll, Tšehhi, Itaalia, eestis matkamised, peod, uus käekell, ehted, uued trenni riided ja aitan papsi tema arvetega veel.

Probleem on igavuses, oli 3 vaba päeva ja no ei suutnud sessiooni teha, nl10 6max tunduks nagu hea alustada streamis ja ggs pelaks nl10 deep kuni veits tervislikum on.

Aga busto vähemalt ei ole ning mul pea 8k€ pokkeri raha pandud maailmaturu fondi.

Reaalsuses on üpris hea aasta +14k€, ja sai pere reisile ka viidud.
        PokerStars on imo praegu väga nuts. Ära võtagi mingeid eesmärke algul? Lihtsalt mängi näiteks see kuu lõpuni Starsis. Kui meeldib, sobib ja mängud ning vastased meelt mööda, alles siis tee challenge.

Muidu pärast nii, et üleüldse ei sobi mängud, mängijad, soft jne. siis oled pärast enda peale vihane.

Ja Starsi üks suuremaid plusse on see, et võid olla kindel, et mängid kõige puhtamaks (botivabamas) keskkonnas.

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Pole ammu postitanud.

Veidi solvusin pokerstarsi peale, donkament näitas et mingi boonuskoodiga saaks depo boonuse.

Minul seda boonust ei olnud, kirjutasin neile ning suunati seal AIst edasi 3 inimest edasi, igakord küsid sama asja ning lõpuks tuli meil et sina ei saagi seda.

Kuigi midagi otseselt ei muutunud, oleksin ilma boonuseta nagunii raha peale pannud, aga nüüd kui näed et teistele pakutakse ja mina ei saa, siis ei viitsi seda ettevõtmist teha, niigi riski bisness minna 6max 100bb mängima mida eriti ei oska ja ilmselt väiksema hourly-ga

Comment

• donkament
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1945

enne tee käivet, siis hakkad ka boonuseid saama...krt tahab siin, et sait hakkaks bummimise eest peale maksma veel.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Ma ka lotot ei osta, sest teised ainult võidavad ja mina ei võida

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

enne tee käivet, siis hakkad ka boonuseid saama...krt tahab siin, et sait hakkaks bummimise eest peale maksma veel.
                Sai kunagi 600k aastas käivet tehtud ju :D

Comment

• donkament
                  Pokkerihai
                  • Apr 2009
                  • 1945

Omanikud on paar korda vahetanud selle aja jooksul, praegustele pole sa ju sittagi käivet teinud.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Omanikud on paar korda vahetanud selle aja jooksul, praegustele pole sa ju sittagi käivet teinud.
                    Ära ütle ,et enam pole amaya? See muidugi viimane mis starsist tean/mäletan

Comment

• donkament
                      Pokkerihai
                      • Apr 2009
                      • 1945

Ära ütle ,et enam pole amaya? See muidugi viimane mis starsist tean/mäletan
                      flutter juba ammu

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Räme siiber on, 100k kätt järjest rämedalt downswingi saada, töö inimesena see on väga pikk aeg.

Aasta 14k€ up aga peaaegu busto!
                        Last edited by Kakahirmutis; 26.08.25, 19:46.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Räme siiber on, 100k kätt järjest rämedalt downswingi saada, töö inimesena see on väga pikk aeg.

Aasta 14k€ up aga peaaegu busto!
                          Tööinimene ei saa iial bustosse minna kui winrate positiivses. Ma tiksun 0.11-1.1seid(positiivses mõttes avastasin,et kui väga pingutada ja karm olla,siis bustosse võimatu minna-tõlkes kriitilistel hetkedel liigun järgmine kord ausalt alla selle asemel,et degen limiite mängida)-vot see on busto.... õnneks ego probleemi pole,sest alternatiiv oleks passida lage,kuni mõni cv kus mitmete aastate pikkune auk vastuse saab.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Tööinimene ei saa iial bustosse minna kui winrate positiivses. Ma tiksun 0.11-1.1seid(positiivses mõttes avastasin,et kui väga pingutada ja karm olla,siis bustosse võimatu minna-tõlkes kriitilistel hetkedel liigun järgmine kord ausalt alla selle asemel,et degen limiite mängida)-vot see on busto.... õnneks ego probleemi pole,sest alternatiiv oleks passida lage,kuni mõni cv kus mitmete aastate pikkune auk vastuse saab.
                            Hetkel veidi keerulised ajad, naisel ka tööd vähem ja 5 suud toita, ilmselt lihtsalt lock in, teen meeletu nl10 grindi kuniks BR 2k+ jälle ja teen mõne lisa päeva/öö tööl ületundi.

Siiski on mul tagavara ~12k€ võtta investeeringuid nii admiral marketsist kui tulevast, aga ei taha. See tiksub aastas pea 1k€ passivselt juurde net worthi.

Teine asi on et tahaks oma korterist lahti saada kus mu isa elab, annaks solidaarsusest pool talle, aga mul mega siiber et ta laseb koguaeg üle, ei maksa kommunaale ja joob ,aru ei saa et jääb kodutuks kui mul kopa ette saab et tema eest maksta.

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Hetkel veidi keerulised ajad, naisel ka tööd vähem ja 5 suud toita, ilmselt lihtsalt lock in, teen meeletu nl10 grindi kuniks BR 2k+ jälle ja teen mõne lisa päeva/öö tööl ületundi.

Siiski on mul tagavara ~12k€ võtta investeeringuid nii admiral marketsist kui tulevast, aga ei taha. See tiksub aastas pea 1k€ passivselt juurde net worthi.

Teine asi on et tahaks oma korterist lahti saada kus mu isa elab, annaks solidaarsusest pool talle, aga mul mega siiber et ta laseb koguaeg üle, ei maksa kommunaale ja joob ,aru ei saa et jääb kodutuks kui mul kopa ette saab et tema eest maksta.
                              Mis suud sul siis toita peale enda ja naise?

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Algselt postitas privador Vaata postitust
                                Mis suud sul siis toita peale enda ja naise?
                                Laps, koer ja kass

Comment

Working...