Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    See kuu siiamaani rake 23bb/100, rakeback 100% kanti, aga ilusat graphi küll nii ei saa, full effortiga on küll kuu plussis :D Deepstacki reik on ikka päris julm võrreldes 6maxiga.

Mängiks 6maxi samamoodi oleksin mingi 14bb/100, deepstackis olen BE kanti, aga 90% rakeback see aasta, naljakas süsteem.
    Ma saaks ju minna gg lehele,aga siis ju kaoks päeviku point ära. Mis rake üldse on ja cap reikil ?

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Ma saaks ju minna gg lehele,aga siis ju kaoks päeviku point ära. Mis rake üldse on ja cap reikil ?
      Vot ma ei leia seda infot üles enam, miski 1.5x-2x rohkem kui 100bb lauas, ja kuna deepis rohkem actionit ka siis see vahe on meeletu. Võrreldes teiste saitidega see preflop rake on ka päris hull.

100bb lauas kõik kohad näitavad et rake 8-9bb/100 aga mul on 21-23bb/100 pidevalt.

Eurodes muidugi ma pakun et teenin ikka deepis rohkem(10€+/h) kui mujal 100bb mängudes just tänu flipoutidele et nii kergelt saan punkte, PVI võitva mängijana on mul küll nii halb kui olla saab, 400+$ rakest tagasi saanud 38$ otsese rakebackina.

Aga ma tunnen end üpris crusherina seal limiidis, mdea mille nimel kehvemad regud mängivad, eks neil volüümi rohkem, ma kunagi tegin küll 100k kätt kuus.

Biiditav ta muidugi on, kui arvestada 8 lauda siis oleks ~14€/h aga mul tuleb telos ka volüümi mis on madalama hourlyga kuna 4 lauda max, aga see on lebo ajal tehtud grind muu asja kõrvale, et arvestame ikka et mis võimalik oleks elukutselisele kes saab koguaeg PC taga pelada
      Last edited by Kakahirmutis; 12.04.25, 20:14.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Ma pole kuulnudki varem sellisest asjast nagu prefloprake,see muudab stratti ju sitaks

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
          Ma pole kuulnudki varem sellisest asjast nagu prefloprake,see muudab stratti ju sitaks
          Mhm, ma 3betin veidi vähem ja polariseeritult, enamvähem 6%, muidugi on limpe palju rohkem ehk tuleb palju 7bb isosi teha 3bet asemel ka.

Täna nägin PT4 ühte korralikku leaki, ma 3betin blindidel liiga vähe, üldiselt on pot odds hea flopi vaatamiseks, ala BB peal on ees 3bb avang siis keskel juba 9bb, ehk callida 2bb on päris magus.

Võiks mingi hetk proovida 100bb mänge ka et kuidas seal on aga ma ei viitsi sizinguid ja asju ümber mõelda kui olen nii harjunud.
          Last edited by Kakahirmutis; 12.04.25, 20:19.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Riveril tuli vale äss :(

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Pühapäev, 13:31 ja mitte kedagi peale Muheka (Striimib mänge, link ka siis juba: https://www.twitch.tv/muhekas) ei striimi. Kas pole mõttekoht? Samas ise kuulnud vingumist, et kõik asjad (sitakad näiteks) hakkavad liiga hilja.

Ma näiteks isegi suvepoole veaks oma keha rõdule ja vaadaks päevast striimi või vähemalt kuulaks, eriti kui oleks pokker oma.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Oleks kellelgi huvi õhtuseks turna striimiks? Pelaks mingi Optibeti 5.50-11$ turnasi ja chill ~kell 19:00

Comment

• Söönlusikast
                  Pokkerihai
                  • Feb 2024
                  • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  Oleks kellelgi huvi õhtuseks turna striimiks? Pelaks mingi Optibeti 5.50-11$ turnasi ja chill ~kell 19:00
                  Mul f1 täna 18-20,muidu oleks väga huvitatud näha kas leakid kuskilt

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ma ise Pärnu. Õepoeg suutis auto ära rihtida ja toob siia ning siis viime ta Artsiga Pärnu ära. Selles suhtes, et kas möla kõrvale viitsime panna striimi tööle, selgub - pigem mitte.

Ja taaskord. Miks tahad nii väga Laasi ja WinTV pokkerikolmekaga konkureerida? Alusta juba siis 17.00.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Ma ise Pärnu. Õepoeg suutis auto ära rihtida ja toob siia ning siis viime ta Artsiga Pärnu ära. Selles suhtes, et kas möla kõrvale viitsime panna striimi tööle, selgub - pigem mitte.

Ja taaskord. Miks tahad nii väga Laasi ja WinTV pokkerikolmekaga konkureerida? Alusta juba siis 17.00.
                      Naine tahab jalutama minna...

Aga kui kõik eemal siis jätan tänase vahele :D

Järgmine kord võib pühapäeva hommikul peale panna ka.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

100NL oleksid nõus mängima ainult striimis, kui oleks €5K roll ja näiteks üks kuu ning kogu kasum jääb striimieile (ehk sulle)? Lihtsalt kuulan maad - mingeid lootusi ja ootusi ei maksa üldse luua - rõhutan - kuulan maad.

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

100NL oleksid nõus mängima ainult striimis, kui oleks €5K roll ja näiteks üks kuu ning kogu kasum jääb striimieile (ehk sulle)? Lihtsalt kuulan maad - mingeid lootusi ja ootusi ei maksa üldse luua - rõhutan - kuulan maad.
                          Raske oleks mitte nõustuda. Deepstacki ikka? Ma 100bb ei ole väga hea enam ma arvan.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Eks mõtleb ja vaatab mingi aeg. Ja jah - deep lauad ikka ehk koduväljakueelis. Pole mõtet võõrsile mängima minna. Aga nagu ütlesin - vaatab - uus nädal võib tuua uued mõtted.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Eks mõtleb ja vaatab mingi aeg. Ja jah - deep lauad ikka ehk koduväljakueelis. Pole mõtet võõrsile mängima minna. Aga nagu ütlesin - vaatab - uus nädal võib tuua uued mõtted.
                              aga veel striimimisest -kui tähtis on see kaamera lisaks enda peal 10ne punkti skaalal ?

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Mulle on lusika needus peale pandud, mingi 18 flippi järjest turnadel kaotanud

Pole isegi late regi lõpuni kuskil püsinud :D

Comment

Working...