Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ma eeldaks et nüüdseks parimates tallides on juba KTO tabel üleval
    Ise sa selle lekitasid,nüüd söö oma putru

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Ranka võiks prodesse ka panna dono nupu. Ma koguks võimsama protsessori jaoks + lisamonitori jaoks mida sinu videos soovitati,et iga botist japs saaks mu striimi näha.
      @ranka hakka koodi kirjutama

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
        sa üldse ajad vist selle striimipisiku peale. Päeval nagu üldse pmst contenti pole , ehk siis minu jaoks oleks turul koht. Samas päeval pole ka vaatajaid. Järjest avan striime, et mis toimub ka. Mingi kerjatakse sube/donosid. Muusika mängib, midagi ei räägita, kaamerat enda peal pole. Nii tundub see väga lihtne kui rääkima ka ei pea.

Üks ainult striimib optibetti ja unibeti striimi 0, ehk siis väga varsti slidiks ergo ka dm-idesse . Enamus stars/gg
        Hommikused / päevased striimid, eriti talvisel ajal, oleks nutsamendid. Godhyr ükskord tégi kell kaheksa hommikul slotistriimi - ülikõva. Vaatajaid küll veitsa vähem, aga samas ei konkureeri. Pokkeri puhul päevane striimer võiks saada omale väga tugeva ja lojaalse vaatajaskonna.

Kuna vaatajaskond ei pruugi olla otsene pokkerimängija, vaid striiminäljas kodumaine gamer, siis ka affiliate bussiness hakkaks ajapikku tootma.

Kell 18.30 gambleritega konkureerimine on keerulisem. Kontod olemas ja vaatavad teisi kanaleid. Gameritega sama - Godhyr, Isto ja CO võtavad silmapaarid ära ehk värsket verd affiliatena raskem saada.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Ranka võiks prodesse ka panna dono nupu. Ma koguks võimsama protsessori jaoks + lisamonitori jaoks mida sinu videos soovitati,et iga botist japs saaks mu striimi näha.
          @ranka hakka koodi kirjutama
          Nahhui milleks koodi vaja? Tee aga donalink ära ja lisa suvaline PNG nupp ning hakka aga pappi korjama.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Ja lisaks päevaste striimide vaatajad. Kuidas ei ole?

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

Vana lihtsalt filmib oma rekasõitu ja kõik ta videod saavad 300-1000 vaatamist. Seal tippajal rohkem vaatajaid kui Kakal praegu ja see on sitane rekkasõit.

Kui pakud gamingut, milleks on ka pokker, siis ajapikku lojaalsed vaatajad tulevad ja neid hakkab üha rohkem kogunema.

Kui oled ka turniirimängija, siis suuremaid hitte saad ise hightlightida, clippida ja ka välja tuua, et selles striimis. Ka neid vaadatakse siis tagant järgi.

Töötad välja veel sotsmeedia ja kui jõuad deep (finaal) ning sellest kisad, võetakse ka tööl telefonis su striim lahti ning vaatajate arv kasvab veelgi.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Ja lisaks päevaste striimide vaatajad. Kuidas ei ole?

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

Vana lihtsalt filmib oma rekasõitu ja kõik ta videod saavad 300-1000 vaatamist. Seal tippajal rohkem vaatajaid kui Kakal praegu ja see on sitane rekkasõit.

Kui pakud gamingut, milleks on ka pokker, siis ajapikku lojaalsed vaatajad tulevad ja neid hakkab üha rohkem kogunema.

Kui oled ka turniirimängija, siis suuremaid hitte saad ise hightlightida, clippida ja ka välja tuua, et selles striimis. Ka neid vaadatakse siis tagant järgi.

Töötad välja veel sotsmeedia ja kui jõuad deep (finaal) ning sellest kisad, võetakse ka tööl telefonis su striim lahti ning vaatajate arv kasvab veelgi.
              Isegi sinu vannistriimile oleks turgu. Või mingi grilli striim türilt .pumper oleks kohe platsis

Edit:kõigele on turgu. Ma näind klippe nendest tik tok laividest...???

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Ja õppige striimima mehed: https://www.twitch.tv/bazinho/

See vist alla 20h sesse ei teegi. Uskumatu vana ja vähemalt hakkab tunduma, et tema jaoks DayZ ongi see "päris elu" nagu Avatari filmis Jake Sully hakkas elama karakteri elu rohkem kui enda elu ning "pärismaailmas" täitis ainult füsioloogilisi vajadusi - sõi, magas, sittus :D

E: Striimer eestlane siis.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Isegi sinu vannistriimile oleks turgu. Või mingi grilli striim türilt .pumper oleks kohe platsis

Edit:kõigele on turgu. Ma näind klippe nendest tik tok laividest...???
                  Vannistriimidest ei tea midagi, aga grillstriimid (BBQ) on pigem just väga populaarsed.

Ma rääkisin päris tõsiselt. Kui mängida tõesti dongipokkerit nagu Toodz või joomapokkerit nagu Ecuador või ülemõtlemispokkerit nagu Laas (sorry Toodz, Ecuador ja Laas) ja pigem hooajaliselt või aeg-ajalt, siis pole sellest tõesti eriti kasu.

Kui aga oma igapäeva tööd tutvustada, kust on ka õppida, siis mitte ei teki ainult vaatajaskond, vaid ka koolkond, kes tahab pokkerit õppida nullist või parandada oma mängutulemusi.

Suure plussiks on see, et kuna Eesti vaatajaskond on piisavalt väike ja kui nad ka kõik Unibeti tuleks sinuga ühte ja sama turkat mängima, moodustaks nad väga väikese osa, kuid affiliate tuluna päris suure osa.

Viie aasta lõikes alla 4 digit passive kuust ei räägi. Oled hea, siis pigem 5.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Vannistriimidest ei tea midagi, aga grillstriimid (BBQ) on pigem just väga populaarsed.

Ma rääkisin päris tõsiselt. Kui mängida tõesti dongipokkerit nagu Toodz või joomapokkerit nagu Ecuador või ülemõtlemispokkerit nagu Laas (sorry Toodz, Ecuador ja Laas) ja pigem hooajaliselt või aeg-ajalt, siis pole sellest tõesti eriti kasu.

Kui aga oma igapäeva tööd tutvustada, kust on ka õppida, siis mitte ei teki ainult vaatajaskond, vaid ka koolkond, kes tahab pokkerit õppida nullist või parandada oma mängutulemusi.

Suure plussiks on see, et kuna Eesti vaatajaskond on piisavalt väike ja kui nad ka kõik Unibeti tuleks sinuga ühte ja sama turkat mängima, moodustaks nad väga väikese osa, kuid affiliate tuluna päris suure osa.

Viie aasta lõikes alla 4 digit passive kuust ei räägi. Oled hea, siis pigem 5.
                    Ah sitta see tulu. Licalt fun kui saab rantida vahel. Lauda peksan,siis tore oleks ju jagada seda maailmaga.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ah sitta see tulu. Licalt fun kui saab rantida vahel. Lauda peksan,siis tore oleks ju jagada seda maailmaga.
                      Saad IKEA-st kohe diili!

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Saad IKEA-st kohe diili!
                        Kusjuures ongi ikea laud ja ma ei saagi aru kas mina nõrk,või laud nii tugev,et vastu pidanud

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Kusjuures ongi ikea laud ja ma ei saagi aru kas mina nõrk,või laud nii tugev,et vastu pidanud
                          IKEA kleeps peale! ROFL. JA striimis sai kütus otsa ja nüüd keset merd ujuvad punkrisse, et kütust tuua. Joppas, et niigi läks, et saavad 10 minutit ujuda - oleks võindu vabalt tunnike.

Comment

• Kakahirmutis
                            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Ja õppige striimima mehed: https://www.twitch.tv/bazinho/

See vist alla 20h sesse ei teegi. Uskumatu vana ja vähemalt hakkab tunduma, et tema jaoks DayZ ongi see "päris elu" nagu Avatari filmis Jake Sully hakkas elama karakteri elu rohkem kui enda elu ning "pärismaailmas" täitis ainult füsioloogilisi vajadusi - sõi, magas, sittus :D

E: Striimer eestlane siis.
                            Peaks ka mingi 24h järjest nl10 streami tegema.

Koroona ajal grindisin edetabeleid niimoodi.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Kas nende edetabelite mass-grinderitel ei võigi olla nii, et osad jagavad kontot ja "vahetustega" ühe IP pealt grindivad. Kui olen neid jälginud ,siis kohati kahtlased tegelased - sisuliselt 16h mängivadki ja iga päev.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Kas nende edetabelite mass-grinderitel ei võigi olla nii, et osad jagavad kontot ja "vahetustega" ühe IP pealt grindivad. Kui olen neid jälginud ,siis kohati kahtlased tegelased - sisuliselt 16h mängivadki ja iga päev.
                                See ei ole jah aus lõhn küljes asjal. Eks kindlasti o degeneid kes päriselt viitsivad,aga äkki grindhouse jms

Comment

Working...