Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Panen peale ära, aga GGs on mingi imelik lag

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      Panen peale ära, aga GGs on mingi imelik lag

https://www.twitch.tv/kakahirmutis
      Oota natuke :D Ma tahtsin veel 10 minutit DayZ pelada.

E: Aga panen teavituse üles

Comment

• Kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Stream edukalt tehtud, oli hea session, isegi et ma kergelt tõbine ja pea veidi paks otsas.

Järgmine teisipäev 15.04 panen 18:30 turniirid peale ja mängin Streamer specialit!

Nädala vahetusel proovin leida viise kuidas stream vingemaks teha või vähemasti õpin rohkem selle streamlabsi kohta asju, oma asi palju mu arvut neid vidinaid välja veab :D

Tänud kõigile kes vaatasid!
        Last edited by Kakahirmutis; 10.04.25, 19:37.

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Stream edukalt tehtud, oli hea session, isegi et ma kergelt tõbine ja pea veidi paks otsas.

Järgmine teisipäev 15.04 panen 18:30 turniirid peale ja mängin Streamer specialit!

Nädala vahetusel proovin leida viise kuidas stream vingemaks teha või vähemasti õpin rohkem selle streamlabsi kohta asju, oma asi palju mu arvut neid vidinaid välja veab :D

Tänud kõigile kes vaatasid!
          Kurb tõsiasi on see, et üks viis on emotsiooni näitamine(meile 3ele savi though, on striim hea täpselt nagu ta on ). Sa oled kahjuks tildi ära masterinud, flegma valmis :D

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
            Kurb tõsiasi on see, et üks viis on emotsiooni näitamine(meile 3ele savi though, on striim hea täpselt nagu ta on ). Sa oled kahjuks tildi ära masterinud, flegma valmis :D
            Flegma kuidagi kole sõna, ma kasutaks pigem stoiline.

stoiline ‹-se 5 või -se 4› ‹adj› stoikule omane; kannatusi ja õnnetusi mehiselt taluv, eluraskustes vankumatu ja kindlameelne, külmavereliselt rahulik.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Flegma kuidagi kole sõna, ma kasutaks pigem stoiline.

stoiline ‹-se 5 või -se 4› ‹adj› stoikule omane; kannatusi ja õnnetusi mehiselt taluv, eluraskustes vankumatu ja kindlameelne, külmavereliselt rahulik.
              pane oma setup ka siis juba kirja muuseas biosse :D Ma juba eelmine aasta vist mainisin, et mul aja küsimus kui uut läpsi vaja (sul oli vist kokkupandud arvuti ? ). Monitor nr 2te ka vist tahaks, või ühte suurt . Aga ma pole materjalist, kuna asi jookseb talutavalt , ei ole viitsinud samme võtta läpparipoodi. Aga ntx toodzi striim +9 lauda 2e saidi vahel, siis juba trikitab ja lagab. Ma isegi ei teaks läpsi parameetreid mida vaadata, ükski nr ei ütle mulle midagi. Võtaks suvalt 1k läppari, et vast selle raha eest on hea.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

pane oma setup ka siis juba kirja muuseas biosse :D Ma juba eelmine aasta vist mainisin, et mul aja küsimus kui uut läpsi vaja (sul oli vist kokkupandud arvuti ? ). Monitor nr 2te ka vist tahaks, või ühte suurt . Aga ma pole materjalist, kuna asi jookseb talutavalt , ei ole viitsinud samme võtta läpparipoodi. Aga ntx toodzi striim +9 lauda 2e saidi vahel, siis juba trikitab ja lagab. Ma isegi ei teaks läpsi parameetreid mida vaadata, ükski nr ei ütle mulle midagi. Võtaks suvalt 1k läppari, et vast selle raha eest on hea.
                Ausalt õeldes ma ostsin lihtsalt mõned aastad tagasi suvalise 800€ "gamer" laua arvuti ja mul pole õrna aimugi mis seal sees on, teadsin et on piisav et pokkerit mängida ja age of empiresi toksida, muu nagu oli savi. Drivereid uuendasin viimati 2021 äkki.

Üks monitor on 27 tolli 300€ 144 HZ mingi aga teine on töölt tasuta saadud junn :D

Hetkel suvel plaanitud 2 reisi pärast ei ole sellist bankrolli ka et ~1.2k€ eest uus veidi parem osta.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

See setup on küll mu arvates mingi mõttetu emmi näitamine. Mina striimerina paneks küll SETUP-i pealkirja, aga alla vana hea KTO tabel.... Las uurivad seda.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ja mina mõtleks kastist välja. Ma paneks seda, mida teistel ei ole.

1) eelmise aasta graafiku [kes oled]
                    2) oma statid [kuidas oled]
                    3) selle päevikulingi/või discordi [kontakti]
                    4) miks follida
                    5) tulevased suuremad plaanid [thefestival]

Midagi veel, mis kohe meelde ei tule, aga kõik see kokkuvõtvalt, mis on selle päeviku #6698 postiga tehtud. See pakub inimestele huvi.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                      Ja mina mõtleks kastist välja. Ma paneks seda, mida teistel ei ole.

1) eelmise aasta graafiku [kes oled]
                      2) oma statid [kuidas oled]
                      3) selle päevikulingi/või discordi [kontakti]
                      4) miks follida
                      5) tulevased suuremad plaanid [thefestival]

Midagi veel, mis kohe meelde ei tule, aga kõik see kokkuvõtvalt, mis on selle päeviku #6698 postiga tehtud. See pakub inimestele huvi.
                      Hull, KTO tabeli peale kutsutakse politsei, pannakse cancel peale, naine jätab maha ja tembeldatakse misogüüniks. KTO tabeli naisversioon ju puudub.

Üks asi on et ma ei tahaks ekraani väga väiksemaks teha, mahutan ainult 2 riba pildile ala viimased followerid või top vaataja.

Aga mõttet on head, plaanis oli selle kanali kirjeldusega tegeleda küll ning nuppe lisada alla.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Hull, KTO tabeli peale kutsutakse politsei, pannakse cancel peale, naine jätab maha ja tembeldatakse misogüüniks. KTO tabeli naisversioon ju puudub.

Üks asi on et ma ei tahaks ekraani väga väiksemaks teha, mahutan ainult 2 riba pildile ala viimased followerid või top vaataja.

Aga mõttet on head, plaanis oli selle kanali kirjeldusega tegeleda küll ning nuppe lisada alla.
                        Ma ei tea mitu imelist aastat sul oma naisega on, aga kui juba pole naine maha jätnud, siis vaevalt enam see plaaniski on :D

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Ma ei tea mitu imelist aastat sul oma naisega on, aga kui juba pole naine maha jätnud, siis vaevalt enam see plaaniski on :D
                          Ei, aga reaalsuses, joonistatud peeniseid vist ei tohi profiilile twitchis panna :D

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Ei, aga reaalsuses, joonistatud peeniseid vist ei tohi profiilile twitchis panna :D
                            ma arvasin see oli õun

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

sa üldse ajad vist selle striimipisiku peale. Päeval nagu üldse pmst contenti pole , ehk siis minu jaoks oleks turul koht. Samas päeval pole ka vaatajaid. Järjest avan striime, et mis toimub ka. Mingi kerjatakse sube/donosid. Muusika mängib, midagi ei räägita, kaamerat enda peal pole. Nii tundub see väga lihtne kui rääkima ka ei pea.

Üks ainult striimib optibetti ja unibeti striimi 0, ehk siis väga varsti slidiks ergo ka dm-idesse . Enamus stars/gg
                              Last edited by Söönlusikast; 11.04.25, 11:20.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Lol selfmade sootla 5stes katab kaardid ära ikka :D
                                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

edit:tal pole delayd, a juba enne kui action läbi näitab lehed ette, väga goated värk
                                Last edited by Söönlusikast; 11.04.25, 11:24.

Comment

Working...