Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Kuidagi tõrelev hommik oli peale kehva und aga õues juba parem.

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
      Kuidagi tõrelev hommik oli peale kehva und aga õues juba parem.

Mune ei peaks värvima naisega?

Comment

• Kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
        Mune ei peaks värvima naisega?
        Õues kasse paitada on lahedam ju

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Ma küll ei oma klaaskuuli nagu osad villainid,aga ma näen ette ,et ala aasta pärast hiljemalt hakkab win tv veel miskit korraldamA/üleostma vms. Eriti kui prode bänner striimis.
          Ja etpf ja vb jokker ka ,ranka kõikjal mustas listis ja bännitud??
          Last edited by Söönlusikast; 18.04.25, 09:58.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Ma küll ei oma klaaskuuli nagu osad villainid,aga ma näen ette ,et ala aasta pärast hiljemalt hakkab win tv veel miskit korraldamA/üleostma vms. Eriti kui prode bänner striimis.
            Ja etpf ja vb jokker ka ,ranka kõikjal mustas listis ja bännitud??
            Vaevalt neil vaja üldse muretseda millegi üle, eriti minu 7 vaatajaga mini striimi üle :D

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Vaevalt neil vaja üldse muretseda millegi üle, eriti minu 7 vaatajaga mini striimi üle :D
              Sp ma eraldi ütlesingi aasta pärast. Ma ei usu,et me jääme 7 vaatajaga. Kui veel win tv-ga hakkavad ajad klappima,oi oi
              Mul juba 2 followeri ja ma pole alustanudki??

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Mingi räme downer on see nädal, iga 3bet pott vaaladel nuts käes, päris väsitav on. Boardid ei connecti, drawd ei hiti ja iga turn või river saad 2-6 outeri ja see ei kajastu EVs ka

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Homme L kell 12:00 panen streami käima, täna lähen teen ühe mõnusa revali trenni.

Comment

• privador
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3951

ega see -EV ka midagi näita. Saad KK vs AA 5 korda ja oled graafiku järgi täielik donk.

Comment

• Söönlusikast
                      Pokkerihai
                      • Feb 2024
                      • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      ega see -EV ka midagi näita. Saad KK vs AA 5 korda ja oled graafiku järgi täielik donk.
                      Sp tasubki pt4 laadida kõik ja näed ära kas oled donk

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Sp tasubki pt4 laadida kõik ja näed ära kas oled donk
                        Ma vaataks ikka panga konto järgi, PT4 järgi pole äkki üldse võitvaid deepstack grindereid

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Ma vaataks ikka panga konto järgi, PT4 järgi pole äkki üldse võitvaid deepstack grindereid
                          Ja nii need "laivregud" sünnivad. Korra on tore ja siis kui juba reaalsus vastu pead lööb,siis juba delulu peas nii kõva,et ei oska lahti ka enam lasta laivist.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Kõige suurem bluff laivis on need liveregud. Enamus paneb seal -50% roiga , aga mõtlevad, et kõvad crusherid....

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                              Kõige suurem bluff laivis on need liveregud. Enamus paneb seal -50% roiga , aga mõtlevad, et kõvad crusherid....
                              Ma loodan,et nad nii päris ei mõtle. Ma arvan isegi praktikas kõrgemate teenustasude/rakega laiv tehniliselt biiditav. Paraku ongi volüüm miinus ja keegi meist ei elaks nii kaua ,et variatsioon välja mängida. Shottida läbi overlay satikate festarite on kindlasti hea mõte vahetevahel,aga see ongi kogu laiv mida peaks shottima. Aga see siis elukutselisena/profina. Hobimängijana pohhui vist-meelelahutus.

Ntx muuseas mingi hea satikaga/edetabeliga vms saakski sinna maltale sügisel. Ma oleks mineja.Ma paneks selle puhkuse arvele ja miks mitte muuseas mängida turkat mille roi ala 200%+. Libistaks kakaga õlli ja sõuaks paadiga.Sellisel juhul oleks savi need tagavara bulletid,aga for entertainment üks võiks ju olla.
                              Downswing downswingiks ,sinna ma loodan üritada. Tundub kõva eeatlaste kamp seal koos
                              Last edited by Söönlusikast; 18.04.25, 17:27.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Ma loodan,et nad nii päris ei mõtle. Ma arvan isegi praktikas kõrgemate teenustasude/rakega laiv tehniliselt biiditav. Paraku ongi volüüm miinus ja keegi meist ei elaks nii kaua ,et variatsioon välja mängida. Shottida läbi overlay satikate festarite on kindlasti hea mõte vahetevahel,aga see ongi kogu laiv mida peaks shottima. Aga see siis elukutselisena/profina. Hobimängijana pohhui vist-meelelahutus.

Ntx muuseas mingi hea satikaga/edetabeliga vms saakski sinna maltale sügisel. Ma oleks mineja.Ma paneks selle puhkuse arvele ja miks mitte muuseas mängida turkat mille roi ala 200%+. Libistaks kakaga õlli ja sõuaks paadiga.Sellisel juhul oleks savi need tagavara bulletid,aga for entertainment üks võiks ju olla.
                                Downswing downswingiks ,sinna ma loodan üritada. Tundub kõva eeatlaste kamp seal koos
                                Niisama vist ei läheks küll reisile, korralikult tuleb kulutusi isegi tasuta paketiga, sõber sai muidugi paari sajaga käidud

Comment

Working...