Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas donkament Vaata postitust
    pool tundi late regi veel alles nii et jõuad minna
    ??

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Me pole jaapanis,et ma poole tunniga tartust jõuaks tallinna-selle aja sisse peaks mahtuma ka enda liikmeks tegemine.

Edit: ma peaks ka selgitama naisele,miks nii järsku oleks vaja tallinna lennata tühjast kohast. Ma selgitaks veel selle meistrika asja ära ,a hui selgitaks ära selle ,miks ma omahat mängima lähen kus ma tegelt ikkagi vaal,kuigi crushin oma väikest mängu. Naine ei tea pokkerit palju(jumal tänatud ja +ev) ,aga teab pärast 10 aastat minuga koosolemist,et nl holdem minu mäng.
      Irv, veel parem, see Jaapani osa :D

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Irv, veel parem, see Jaapani osa :D
        Pole midagi,arvestades kaua railbalticat juba tehakse-teevad jaapani kiirrongidele tuule alla nagu svenza olympicu lauale.

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Kaka isegi ei updatenud, et 2h tagasi suuska sai nii et tundub, et live pokkeri retk läks järjekordselt tsükliks üle.
          Tagusin veidi blackjacki, sain aru et veidi purjus ja läksin linna peale, ärkasin kodus mingi neeru valuga(neer on alles) ja terve keha väriseb.

Naine ütles et ma öösel kukkusin üle tema voodisse ja jäin poole kukkumise pealt magama.

Comment

• donkament
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1945

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
            Tagusin veidi blackjacki, sain aru et veidi purjus ja läksin linna peale, ärkasin kodus mingi neeru valuga(neer on alles) ja terve keha väriseb.

Naine ütles et ma öösel kukkusin üle tema voodisse ja jäin poole kukkumise pealt magama.
            teine bullet oleks olnud mõistlikum teha kui sellist huumorit (äkki ka odavam ) ?

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Ma ei oskaks arugi saada,mis asi on neeruvalu. Ma peaks googeldama üldse kus nad asuvad, põhikooli bioloogiast kaua möödas.

Comment

• Mati1995
                Julm Donk
                • Aug 2024
                • 45

võibolla uimastati korgijoogiga. ega kõik pokkerimängijad pole sellised aumehed nagu siinsed foorumi kasutajad.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  Ma ei oskaks arugi saada,mis asi on neeruvalu. Ma peaks googeldama üldse kus nad asuvad, põhikooli bioloogiast kaua möödas.
                  Ära taha teada. Neerukivi põhjustab räiget neeruvalu ja see valu on selline, et sa ei saa enam olla ja reaalselt lõppeb oksendamisega. Väga väga hull. Kui näiteks võrrelda tugevat hambavalu, ja panna skaalale, siis hambavalu on 100 punkti skaalal näiteks 10-20, siis neeruvalu sellisel kujul 100.

Sa lihtsalt ei saa enam olla. Kui näiteks oleks küljes ka mingi surmahaigus, siis tõenäoliselt on see just see koht, kus mõtled päris kindlasti, et lihtsam oleks siit ilmas ära minna.

Julm ja hull on leebed sõnad.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
                    võibolla uimastati korgijoogiga. ega kõik pokkerimängijad pole sellised aumehed nagu siinsed foorumi kasutajad.
                    Seekord olin ikka ise süüdi, lasin päris hea tempoga.

Aga miski 10a tagasi olympicus vaatasin jalkat ja võtsin 2 õlle, käisin vahepeal vetsus ja jätsin õlle lauale, ära juues järsku hakkas silm kinni vajuma ja jalad ei kandnud enam, nagu sült oleks olnud , ilmselt keegi pani kogemata mulle midagi sisse, ma see õhtu isegi ei mänginud midagi. Mõistust oli piisavalt et tellisin kohe takso ja läksin välja alles siis kui takso kohal oli.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

teine bullet oleks olnud mõistlikum teha kui sellist huumorit (äkki ka odavam ) ?
                      Kindlasti odavam kui see mingi 400€ blackjacki käsi mille ma kaotasin

Mängisin 5 koha peal korraga ja lajatati kümneid igalepoole, splittisin asju veel kuna diileril oli 2, mul kõik jaotused 18-20, miski 8 kätt iga üks 50€

Diiler tõmbas pakist endale 2,7 ja T :D
                      Last edited by Kakahirmutis; 25.01.25, 15:57.

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Vahest tuleb lihtsalt osata mängu

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Vahest tuleb lihtsalt osata mängu

https://gg.gl/p9nfz
                          saad ka rimis koti kartulit osta

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Päev 2 pokkeri tarkust :

Kui sa cold callid 33-ga 3bette siis peadki karistada saama ja regulari märgi võtan ka maha!

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Eile jõusaalis tundusid lõuatõmbed kuidagi rasked ja tegin ainult 9, täna astusin kaalule ja vaatasin et ohoh 75.5kg. Iga päev pudru, proteiini sheik, kreatiin, lõuna, koka koola, suur õhtusöök ja magustoit, lisaks enne magamist mandariinid/võileivad/sheik või mis iganes leiutan.
                              Rasva protsent peaks veel ikka alla 20% olema et miskit suurt probleemi küll ei ole, aga see oleks nagu koht kus hoogu veits maha võtta söömisega.

Trennis läheb nii ja naa, haigusleht ja pokker on mitu trenni ära võtnud, raskustega on keeruline edasi areneda aga jõusaal raha sisse ei too.

Kava muidu hetkel midagi nii :

Rinnalt surumine 70-80kg 4-8x 3 setti
                              Kükk 80kg 4-5x 3 setti
                              Deadlift 70kg 6x, siis 110kg 6-8x, 120kg 3-4x, 130kg x2 (kui väsinud teen 70kg rows/romanian deadlift)
                              Dipid nii et 15kg raskus juures 6x 3 setti
                              Lõuatõmbed 6-9x 3 setti
                              Jalapress 110kg ala 10x 3 setti (aeglane tempo)
                              Jala masinal kahte pidi põlve kõverdused(ei oska kirjeldada) 2+2 setti
                              Üle pea press 40kg 6-8x 3 setti või siis mingi row tüüpi harjutus
                              Biitsepts 37.5-45kg 4-6x 2 setti
                              Triitseptsit palju jaksan 8-12x 2 setti
                              Lateral raises kaabliga 12x 3 setti

Kõhtu 3 setti põlve tõsteid ja siis kas plank või midagi muud kohe otsa.

Üpris pikk kava ja üle 2x nädalas seda naljalt ei tee, esmaspäev käid trennis ja reedel veel tunned et käisid.

Mul tegelikult üks Kaido Leesmanni powerliftimise kava ka ostetud aga siis peaks 9 nädalat käima full fookus 3x nädalas ja kalkulaator käes enne igat harjutust et see nädal 70% maxist see harjutus aga teine harjutus 85% max jne.

Pokkerist nii palju et, kuidagi ei oska otsustada kas mainile minna reedel, ühest otsast ei taha sellest ilma jääda aga teisest otsast väsimus... teeks lihtsalt trenni ja puhkaks, teeks cashi grindi mõned tunnid. See mõte et peale töö nädalat teha 30h live grindi tundub päris karm.

Comment

• donkament
                                Pokkerihai
                                • Apr 2009
                                • 1945

Milleks teha trenni ja brm järgi grindida, kui samal ajal võiks juua ja teha 500seid bulleteid lives? Üks valik on loogiline ja teine pole.

Comment

Working...