Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Mati1995
    Julm Donk
    • Aug 2024
    • 45

Re: Kakahirmutise teekond mikro limiitidest onlyfansini

see 67s käsi. 3 way 4x 3 bet call utglt. kui üldse mängida siis juba agressiivselt. väga lihtne, filtreeri käsi positsioonide kaupa välja, näed kui palju kaotad/võidad.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas Mati1995 Vaata postitust
      see 67s käsi. 3 way 4x 3 bet call utglt. kui üldse mängida siis juba agressiivselt. väga lihtne, filtreeri käsi positsioonide kaupa välja, näed kui palju kaotad/võidad.
      Ei saanud, nimelt ma avasin

Comment

• Kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Kahtlustan et lähen homme chesteri 500€ mängima, naine ütles et mis vahet seal on kas 300€ või 500€ , tema nagunii seda raha ei näe.

Aga kui keegi on huvitatud ma müüks veidi % ilma markupita.

25€ - 5%
        50€ - 10%

Mänguliselt luban et teen joon vähemalt 3 koroonat päevas ja teen minimaalselt 3 nalja per turna päev ja 3betin 92s ainult tele lauas.

Kui keegi on huvitatud saatke PM, arveldusega tegeleks homme sest kes ette teab mis tervis ütleb.
        Last edited by Kakahirmutis; 19.09.24, 07:28.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Kuna see turniir on overlayga + satikatelt mängijaid, siis seal on kaks võimalust:
          • a) kohustuslik re-entry;
          • b) hiline regamine.

Vahepealsed variandid on EV-põletamine. Mu kõhtunne ütleb, et ilma re-entryta mängimine seal on enda raha põletamine.

S.t. kui oled juba teinud osalustasu, siis oled turniiriga seotud kuni hilise regamise viimase sekundina või mõistliku overlay lõppemiseni.

Kui ei taha olla seotud, tuleb teha hiline regamine ehk minna kohale laupäeval.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Täpsustuse huvides on tegu nii-öelda sendioksjoniga/lotoga, kuid selliselt, et sissepandud raha enam tagasi ei saa, kuid lõppu hakkab jääma overlay selliselt, et sellega saaksid flipates nulli või isegi plussi. Seega mõttekas on teha uus ost.

Seega minu nägemus on, et vähemalt €1000 peab olema rolli, et sellel turniiril mängida, kuid ka siis see algne regamine tundub kahtlane, sest ebaõnnestumise korral lähed shortina ka oma kaotatud €500 jahtima.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Lisaks selguse huvides veel niipalju, et ma oleksin huvitatud ostmast, kuid peab leidma viisi, et kogu hiline regamise (re-entry) periood oleks kaetud või vähemalt jõuaks freezeout perioodi.

Näiteks, kas mingi selline diil on mõistlik, et ostaksin 50% praegusest piletist ära ja annan garantii, et ostaksin ka re-entry piletist ära, kuid sina pead andma garantii, et sina ostad re-entry piletist ise teise 50% ära, kui ei suuda seda oma osa maha müüa.

Kas üldse sellised on mõistlikud diilid? @söönlusikast, tule appi. Ma pole kõige pädevam diilides, ühe silma ja ühe kõrvaga niigi kirjutan ja diagonaalis loen saja asja kõrvalt. Seega pole põhjalikult aega süveneda, kuid huvi on, sest tegu on väga +EV turkaga.

Ühesõnaga. Oleksin huvitatud, kuid vaja oleks kõigile osapoolele mõistlikku ning kasulikku diili selliselt, et jõutaks 100% ajast freezeout mänguni.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Ei oska isegi kaasa mõelda. Kaka ju võib freezoudina ka mängida. Aga arvestades ,et overlay + mingid piletid läinud freebuydelt-oleks kriminaalne mitte minna vajadusel mitme bulletiga.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                  Ei oska isegi kaasa mõelda. Kaka ju võib freezoudina ka mängida. Aga arvestades ,et overlay + mingid piletid läinud freebuydelt-oleks kriminaalne mitte minna vajadusel mitme bulletiga.
                  Seda räägingi, et kõige suurem EV tuleb sealt overlayst, millele järgneb sitakate piletid (mida pole enam ehk niipalju) ja boonusena, kui juhtub olema mõni re-entry härra, mida on peaaegu alati olnud.

See on liiga rasvane supp, mida ei tule võtta kulbiga, vaid lakkuda kuni potipõhjani ära ning sõrmedki ära limpsida, sest mine tea, millal jälle saab.

Viimase aja uudised juba näitavad, et supimaterjal on otsa saamas ja supp lahjenema hakanud ning pole välistatud, et tulevikus liha asemel ainult peeretatakse lihahaisu sinna supi sisse. Pole enam supp, vaid puha vesi ja mitte puhas vesi - solgivesi!

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Seal miski ei garanteeri et 2 bulletigagi saab, eelmine kord üks tegi 8 näiteks, nii palju ilmselt ei soovi neid rebuysi teha

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                      Seal miski ei garanteeri et 2 bulletigagi saab, eelmine kord üks tegi 8 näiteks, nii palju ilmselt ei soovi neid rebuysi teha
                      Siis variant on, et kaks lasku on hilise regamise ajaks ja viimane lask viimasel käe, et freezeouti saaks. Nüüd küsimus on, et kumb on mõttekam:

a) 2 re-entryt ja kõik;
                      b) 2 re-entryt ja vajadusel viimasel käel re-entry;

Kumb on suurema EV-ga ja mõttekam?

E: Aa ja üldiselt ma neid mitme bulleti vendi vaatan kahtustavalt. Jah, juhtub, aga kui on muster, et igal turniiril on mitu bulletit, siis paneb kukalt kratsima, et kui sitalt saab esimestel tasemelt joosta ja nii pidevalt, et buy-in buy-ini järel läheb.

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Ma parem olen vait,mul väga negatiivne arvamus reentryde osas,millega paljud ei nõustu ,aga olles öelnud seda-kui overlay,peaks olema valmis seda siiski tegema ja teatud bulletite arvust isegi overlay enam ei õigusta degenereerimist

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Saab päev 1 teha bulleti ja päev 2 teha bulleti, aga päev 2 lähed 20 BB

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                            Saab päev 1 teha bulleti ja päev 2 teha bulleti, aga päev 2 lähed 20 BB
                            Kõige lihtsam taba mõned nelikud ja unusta reentry üldse ära

Comment

• Kakahirmutis
                              • Oct 2010
                              • 7079

Ma hea meelega mängiks lihtsalt freezeoutina, kui ei tule siis ei tule.

Late reg igatepidi tundub üks suur loto, annad mänguliselt enamus edge ära kui 20bb sisse ostad. Muidugi jah, massive overlay muudaks asja, aga seda ette ennustada nagu ei saa

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                                Ma parem olen vait,mul väga negatiivne arvamus reentryde osas,millega paljud ei nõustu ,aga olles öelnud seda-kui overlay,peaks olema valmis seda siiski tegema ja teatud bulletite arvust isegi overlay enam ei õigusta degenereerimist
                                Ära ole vait. Tahaks kuulata.

Comment

Working...