Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutis Olybetis hiinlasi kiusamas

Selline huvitav blufi koht, vastane on väga nitt

Loogika oli, et kui tal on AK või AA on päris raske tal ning QQ blokib nutsi, pre ei 3bettinud kuna fish BB peal.

Selline :

Ega mul mingit plaani polnudki, peas käis A-rühma tunnusmeloodia ja mõte et see bluff on nii crazy et äkki töötabki

Poleks väga arvanud et reksid nii hulluks lähevad... arusaamatu värk

Last edited by Kakahirmutis; 12.02.24, 11:52.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Kas GGPokeris on kõik full-ring lauad 200BB ja 6-max lauad 100bb deep?

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Ja kuule. Kas need GG pokkeri built in graafikud on võidud / kaotused ilma raketa?

Näide: Võidad $100 panga, kust läheb $3 rake, siis pokertrackeris tõuseb võidujoon 97 dollarit, aga GG graafikul $100?

Teisisõnu GG graafikud on ilma raketa ja näitavad reaalsusest olulisemalt paremat tulemust?

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Ja kuule. Kas need GG pokkeri built in graafikud on võidud / kaotused ilma raketa?

Näide: Võidad $100 panga, kust läheb $3 rake, siis pokertrackeris tõuseb võidujoon 97 dollarit, aga GG graafikul $100?

Teisisõnu GG graafikud on ilma raketa ja näitavad reaalsusest olulisemalt paremat tulemust?
          Ilma reigita jah, seepärast ma nagu kirjutangi eraldi reaalsetes eurodes teenitud raha ka, eelmise aasta graphil +5000$ oli reaalses rahas +4000€ enamvähem, kursivahe ka arvestada siis umb 700$ oli rake graphist. (ei viitsi täpselt arvutada)

Üleeelmine aasta jäin reigiga enamvähem breakeven või isegi plussi kuna kasutasin rakebacki süsteemi veits ära.

Muidu jah, 200bb mängudes on fullring ning 0.4bb ante igalt ühelt+ blindid. Seda GTOwizardis ei ole hetkel veel ja tase on päris madal, 100bb mängud on 6max tho ma nagu tava holdemit ei ole 5-6a mänginud

Lisaks on veel mingi player value index, põhimõtteliselt mida rohkem crushid seda vähem rakebacki saad.

Mina soovitaks pelada ainult mõni h päevas või 20h üle päeva, emba kumba kas saaks iga päev flipoutile või 20h sessionitega saad leaderboardi top3 75-125$ nt nl25s + flipoutilt raha + rakebacki

(Flipoutid on iga hommikune auto all in turniir kuhu sa saad chippe eelmise päeva suurte pottide, 300bb+ või badbeatide, nelikute eest, suure stackiga on väga väike võimalus mitte cashida ning cashi vahemik hetkel on 13$-1000$ enamvähem. Deepstacki mängides saab päris palju punkte sinna)
          Last edited by Kakahirmutis; 14.02.24, 15:24.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
            Ilma reigita jah, seepärast ma nagu kirjutangi eraldi reaalsetes eurodes teenitud raha ka, eelmise aasta graphil +5000$ oli reaalses rahas +4000€ enamvähem, kursivahe ka arvestada siis umb 700$ oli rake graphist. (ei viitsi täpselt arvutada)

Üleeelmine aasta jäin reigiga enamvähem breakeven või isegi plussi kuna kasutasin rakebacki süsteemi veits ära.

Muidu jah, 200bb mängudes on fullring ning 0.4bb ante igalt ühelt+ blindid. Seda GTOwizardis ei ole hetkel veel ja tase on päris madal, 100bb mängud on 6max tho ma nagu tava holdemit ei ole 5-6a mänginud

Lisaks on veel mingi player value index, põhimõtteliselt mida rohkem crushid seda vähem rakebacki saad.

Mina soovitaks pelada ainult mõni h päevas või 20h üle päeva, emba kumba kas saaks iga päev flipoutile või 20h sessionitega saad leaderboardi top3 75-125$ nt nl25s + flipoutilt raha + rakebacki

(Flipoutid on iga hommikune auto all in turniir kuhu sa saad chippe eelmise päeva suurte pottide, 300bb+ või badbeatide, nelikute eest, suure stackiga on väga väike võimalus mitte cashida ning cashi vahemik hetkel on 13$-1000$ enamvähem. Deepstacki mängides saab päris palju punkte sinna)
            20h pokkerit 24 tunni jooksul? Seal 5K+ käega saab ju leaderiboardil alles top10 koha heal juhul.

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

20h pokkerit 24 tunni jooksul? Seal 5K+ käega saab ju leaderiboardil alles top10 koha heal juhul.
              Pole tükk aega leaderboardi vaadanud aga näiteks nl10s
              12.02 1. koht 5600 kätt ja 60$
              13.02 3. koht 5317 kätt ja 36$

Aga mängid näiteks 1-2h saad 0$ (kuulun siia kategooriasse)

Mis seal muud, kes on näljane ja tahab raha teenida siis see on vägagi võimalik ja kes tahab toriseda et stars 6max on raske ja pokker on surnud võib seda ka teha.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Kust sa neid kätearve näeD? või kust võtad need?

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Kust sa neid kätearve näeD? või kust võtad need?
                  Ggnetworki clientis vaatan nl10 deep leaderboardi

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ggnetworki clientis vaatan nl10 deep leaderboardi
                    Ma saan aru, aga seal on ju raketud käed, mitte mängitud käed. või eksin?

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Ma saan aru, aga seal on ju raketud käed, mitte mängitud käed. või eksin?
                      Ega ma ei teagi, äkki on muudetud mingi hetk, pole aasta aega seda listi lahti teind kuna ei aja käsi taga

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Võtsin ka FR nimekirja lahti ja 10NL-is tõesti esikohal 5426.50 kätt, mis on siis reigitud käed ehk tuleks korrutada ma ei teagi millega, sest deep ante mängudes reigitud käsi tunduvalt rohkem. Kahe-kolmega korrutada tuleks kindlalt.

Väärib märkimist ka asjaolu, et esikohtadel muidugi agressioonriigi elanikud ja seeläbi rakebackiga GGpoker ka agressiooni toetab.

Vene lipu all mängijatelt tuleks esiteks lipp ära võtta, kui mängida soovivad ja teiseks peaks RB olema ümmargune null ning kogu nende saadud RB otse Ukrainasse minema.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Võtsin ka FR nimekirja lahti ja 10NL-is tõesti esikohal 5426.50 kätt, mis on siis reigitud käed ehk tuleks korrutada ma ei teagi millega, sest deep ante mängudes reigitud käsi tunduvalt rohkem. Kahe-kolmega korrutada tuleks kindlalt.

Väärib märkimist ka asjaolu, et esikohtadel muidugi agressioonriigi elanikud ja seeläbi rakebackiga GGpoker ka agressiooni toetab.

Vene lipu all mängijatelt tuleks esiteks lipp ära võtta, kui mängida soovivad ja teiseks peaks RB olema ümmargune null ning kogu nende saadud RB otse Ukrainasse minema.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Pigem läheb 70-80% vähemalt reigitud käte alla sest sa paned iga käsi 0.4bb ante ning harv juhus saad preflop poti niisama maha kuna deep stack, 3bet potid on ka reigitud.

5.1bb on kohe keskel , standard avamine on 2.5x-4x , ala 74s IP, BB on juba päris hea odds.

Ma ju tegelikult saan võrrelda.

12.02 ma mängisin 2200 kätt ja leaderboardis 1845 punkti ning sain selle eest 9$

Though ma lasen mingi 30/20/10 statse ka vahepeal
                          Last edited by Kakahirmutis; 15.02.24, 09:41.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Räägime pokkerist ka :

Otsustasin preflop flattida kuna avaja on päris nitt ning ma pigem 3betiks teda A4s ja JJ+, plaan oli et kui tagant tuleb squeeze siis saan 4bettida ja elu ilus aga hoopis nitt lajatas 4beti. Selles spotis nagu callida väga ei taha ju? Pole eriti midagi potti invested ka

Ja midagi lahedat kah

Mdea miks reg AAga fishe träppima hakkas aga ju oli vaja

Ja üle pika aja sattusin vähemalt jackpoti laudagi

Last edited by Kakahirmutis; 15.02.24, 12:49.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Pigem läheb 70-80% vähemalt reigitud käte alla sest sa paned iga käsi 0.4bb ante ning harv juhus saad preflop poti niisama maha kuna deep stack, 3bet potid on ka reigitud.

5.1bb on kohe keskel , standard avamine on 2.5x-4x , ala 74s IP, BB on juba päris hea odds.

Ma ju tegelikult saan võrrelda.

12.02 ma mängisin 2200 kätt ja leaderboardis 1845 punkti ning sain selle eest 9$

Though ma lasen mingi 30/20/10 statse ka vahepeal
                              Siis need numbrid ei klapi ju, kui see sõltuks hetkel VPIP-st.

Seega, kas ante laudades pole nii, et iga käsi, mis läheb floppi või 3betitud (võetud reik), on ka sinu jaoks reigitud käsi.

GGPokeris on kõik flopiga käed reigitud käed ja lisaks kõik 3betitud käed reigitud käed ja kui peaks toimima ainult PF raise, millele kõik foldivad, siis see reigitud käe all ei lähe ja teisisõnu seda Su näitel juhtub 355 korda 2200 käe kohta ehk ca. ainult 16% käsi on nii öelda võistlemata.

Siis ka need arvud peaksid klappima. Samas polegi nii väga tähtis, vaid nende andmete järgi saame teada, et esikoha mees rankingus mängib umbes 7K käsi päevas.

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Siis need numbrid ei klapi ju, kui see sõltuks hetkel VPIP-st.

Seega, kas ante laudades pole nii, et iga käsi, mis läheb floppi või 3betitud (võetud reik), on ka sinu jaoks reigitud käsi.

GGPokeris on kõik flopiga käed reigitud käed ja lisaks kõik 3betitud käed reigitud käed ja kui peaks toimima ainult PF raise, millele kõik foldivad, siis see reigitud käe all ei lähe ja teisisõnu seda Su näitel juhtub 355 korda 2200 käe kohta ehk ca. ainult 16% käsi on nii öelda võistlemata.

Siis ka need arvud peaksid klappima. Samas polegi nii väga tähtis, vaid nende andmete järgi saame teada, et esikoha mees rankingus mängib umbes 7K käsi päevas.
                                Mingi happy houri asi on ka, pead ise lugema ma ei mäleta palju, millal ja kaua saab.

Aga 7k kätt päevas on 9 lauaga, ütleme et 50 kätt/h laud siis 16h grindi et esimene koht saada, happy houriga midagi läheb sealt vähemaks, ütleme et 15h
                                Last edited by Kakahirmutis; 15.02.24, 16:41.

Comment

Working...