Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
    Ah panen oma graafiku järgi ja kui võimalus on siis panen raidi, sätin streami ikka endale sobilikuks ajaks nii et eriti kellegiga ei konkureeri ka, need T ja N tegelt on ideaalsed sest trenngi on E,K,R ja üpris tühjad päevad.

Ja pühapäevad jätaks selliseks valikuliseks et vahest teen vahest ei tee, vaba aega ka nagu vaja.

See paar NV on juba tunne peal et tahaks mõned õlled mekkida aga EinTV on järgmine nädal alles :D

Pühapäeval pange subi nupud valmis! Hetke seisuga ei saa sellest mitte midagi :D
    See terve BI ju raisk.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Aga jah, poleks ever arvanud et nii kiire kasv tuleb, teadsin et tuntud nimi ja tänu rankale hea clickbait ka et nl100, toob uudishimulikke kohale küll.
      Kartsin et selline striim kus ma lihtsalt keskendun võitmisele, mingeid loose ei tee jne ei töötaks nii hästi.

Eks kui mingi raha peale peaks tulema siis saab giveaway teha mingi lahe Pusa särgi tellida kellelegi

Huvitav kas mingi cash homegame asju toimub üldse enam? Ggnetworkis näiteks.

Toodzilt äkki maksu nõu küsima ka, hetkel lisasin oma tava konto twitchi
      Last edited by Kakahirmutis; 24.04.25, 20:20.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Aga jah, poleks ever arvanud et nii kiire kasv tuleb, teadsin et tuntud nimi ja tänu rankale hea clickbait ka et nl100, toob uudishimulikke kohale küll.
        Kartsin et selline striim kus ma lihtsalt keskendun võitmisele, mingeid loose ei tee jne ei töötaks nii hästi.

Eks kui mingi raha peale peaks tulema siis saab giveaway teha mingi lahe Pusa särgi tellida kellelegi

Huvitav kas mingi cash homegame asju toimub üldse enam? Ggnetworkis näiteks.

Toodzilt äkki maksu nõu küsima ka, hetkel lisasin oma tava konto twitchi
        Maksudega ju see,et twitch maksab min 100 euroga alles välja. Ma arvan meeletu kanaliga oü-alt parem. Saad vist teoorias korteri üüri ka kuludesse lükata,vast isegi praktikas ,sest sõna otseses mõttes käib kogu tulu teenimine korterist. Eriti kui päristöö kust sotsmaks ka tiksub.
        See oleks huvitav küsimus,kui ntx pokkerisaidiga saaks diili,kui oleks mingi sponsitud värk,et makskse kõik piletites/Cdollarites/rb see ei saaks ometi maksu alla minna ju?
        Last edited by Söönlusikast; 24.04.25, 20:35.

Comment

• Kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
          Maksudega ju see,et twitch maksab min 100 euroga alles välja. Ma arvan meeletu kanaliga oü-alt parem. Saad vist teoorias korteri üüri ka kuludesse lükata,vast isegi praktikas ,sest sõna otseses mõttes käib kogu tulu teenimine korterist. Eriti kui päristöö kust sotsmaks ka tiksub.
          See oleks huvitav küsimus,kui ntx pokkerisaidiga saaks diili,kui oleks mingi sponsitud värk,et makskse kõik piletites/Cdollarites/rb see ei saaks ometi maksu alla minna ju?
          Mis OÜ tegemiseks vajav on :D Naise ema on raamatupidaja muidu, aga selleks vaja ikka raha ka teenida

Comment

• Söönlusikast
            Pokkerihai
            • Feb 2024
            • 3255

Mis OÜ tegemiseks vajav on :D Naise ema on raamatupidaja muidu, aga selleks vaja ikka raha ka teenida
            240 vms eurot riigilõivu ja tuld.

Ranka suurärimees ,oskab paremini rääkida.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

No, aga sa sellest saad aru, et sa kasutad raidi valesti? Sa saadad inimesed enne ära kui sul striim läbi. Sa pead raidima siis, kui sina striimi kinnia paned. Raid ja kinni. Peale seda ei tohi piiksu ka enam teha.

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                No, aga sa sellest saad aru, et sa kasutad raidi valesti? Sa saadad inimesed enne ära kui sul striim läbi. Sa pead raidima siis, kui sina striimi kinnia paned. Raid ja kinni. Peale seda ei tohi piiksu ka enam teha.
                ? Kas ma ei teind nii?

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Ma ei teeks mitte mingit OÜ-d enne kui päriselt ka plönni liigub. Miski 100 eurostega pole mõtet ka.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Ma ei teeks mitte mingit OÜ-d enne kui päriselt ka plönni liigub. Miski 100 eurostega pole mõtet ka.
                    Mis maksud üldse 100€ pealt ntx lähevad, lihtsalt veebruaris lisan tulu deklaratsiooni ja ok?

Muidu võite mu discordiga liituda, esialgu midagi eriti ei toimu seal aga kunagi võiks ju asjalik kanal olla. Läbi selle saaks õppe sessioone teha, käsi arutada jne

Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

? Kas ma ei teind nii?
                      Ei. Sul viskab enne välja või vähemalt mul. Äkki pead delayga siis arvestama, et kui sul on 2 minutit delay, siis kui ütled "tsau-blau", siis ootad 120 sekundit ja siis raidid. Ma ei tea, aga kõik korrad sul viskab enne välja (vähemalt mind viskab).

Comment

• Söönlusikast
                        Pokkerihai
                        • Feb 2024
                        • 3255

Ei. Sul viskab enne välja või vähemalt mul. Äkki pead delayga siis arvestama, et kui sul on 2 minutit delay, siis kui ütled "tsau-blau", siis ootad 120 sekundit ja siis raidid. Ma ei tea, aga kõik korrad sul viskab enne välja (vähemalt mind viskab).
                        +1

Comment

• Kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Okei, siis tean et see 2 min täiesti ära ootama :D

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Huvitav kuidas Twitchis reklaamid töötavad, kinni neid panna ei saa, küll aga saan panna et 30 sek/h aga sellele mõeldes, ma pole kunagi twitchis ühtki reklaami näinud, isegi kui streamer ütleb et reklaami paus

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Huvitav kuidas Twitchis reklaamid töötavad, kinni neid panna ei saa, küll aga saan panna et 30 sek/h aga sellele mõeldes, ma pole kunagi twitchis ühtki reklaami näinud, isegi kui streamer ütleb et reklaami paus
                              Jah ja selle eest saad 10 euri kuus miinus twitchi tasu ja maksud :D

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                                Jah ja selle eest saad 10 euri kuus miinus twitchi tasu ja maksud :D
                                Ma tegelt ei panekski aga nüüd peab vist WC pausi ajal 2 min laskma neid ette ära.

Muidu ostsin endale vähem kriuksuva arvuti tooli ja äkki peaks naisele koka raamatu ostma et vaatajad ei peaks suitsuandurit kuulama

Comment

Working...