Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Söönlusikast
    Pokkerihai
    • Feb 2024
    • 3255

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Tegelikult on nii, et need live-turniirid kui sellised tuleb võtta, kui reis ja live-turniir kui selline on siis võimalus reisirahasid natuke tagasi teenida, kuid kogu reis jääb siiski miinusesse, kui mängida üksikut sündmust. Isegi 200% ROI €550 turniiril ei pruugi kulusid nulli tuua.

Ja kui hakata senti saagima, siis tulebki mõelda nii, et kulud, mis on ajaliselt fikseeritud (näiteks €500 hotell, €500 transport, €500 elamine = €1500) on reigikulu ja €550 turniiril moodustaks need 300% turniirist, mida ei ole võimalik biitida.

Jimmy sugused crusherid (kuigi saba crush ei pruugi olla festikatel) peaks mängima umbes €2600 eest turniire, et jõuda kuludega nulli ja siis hakkab iga investeeritud euro pealt teenima 70 senti lisaraha.

Reaalsus on hoopis see, et tegelikult peaks olema käive kaks korda suurema ja pikas perspektiivis 3 kuni 4 korda suurem. Teisisõnu tuleks mängida ca. €8000 - €10 000 eest turniire, et jõuda pikas perspektiivis kuludega nulli ja siis alles saab hakata kasumit teenima.

Seega võtaksin seda kui puhkusereisi ja senti saeksin vähem ning eelistaks mugavust > soodsusele, et iga puhkuseminutist pigistaks välja parima emotsiooni, mitte soodsama finantsi. Kõik muu (hitid) on boonus.
    No kui nagu mati pirn jahtida neid pakette edetabelite/freebuydega jne siis on lõpptulemus juba palju päikselisem.Kunagi mati kuldajal käis kõikidel paf livedel + ala 4 pokkerireisi nii. Ja raamatupidaja nagu ta on leiab kõige soodsamad võimalused kohapeal säästuks.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      No kui nagu mati pirn jahtida neid pakette edetabelite/freebuydega jne siis on lõpptulemus juba palju päikselisem.Kunagi mati kuldajal käis kõikidel paf livedel + ala 4 pokkerireisi nii. Ja raamatupidaja nagu ta on leiab kõige soodsamad võimalused kohapeal säästuks.
      See on optimeering jup,.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

See on optimeering jup,.
        Aga nagu need festarid tänapäeval on ,siis isegi tallinnasse (v.a udsot nats tahtsin vb,kuna ikkagi kodusait) ei eruta 1 bulletiga minna. Vb ajad muutud ja vb mu seat draw sitt olnud alati nendel 500/1k-stel mis ajaloos olen saand peale-licalt esimestest levelitest käib hullem tampimine kui toodzeril. Ei peaks headest equity spottidest vähemalt loobuma ,kui tead ,et taskus 1-2 bulletit veel.

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Tegelikult on nii, et need live-turniirid kui sellised tuleb võtta, kui reis ja live-turniir kui selline on siis võimalus reisirahasid natuke tagasi teenida, kuid kogu reis jääb siiski miinusesse, kui mängida üksikut sündmust. Isegi 200% ROI €550 turniiril ei pruugi kulusid nulli tuua.

Ja kui hakata senti saagima, siis tulebki mõelda nii, et kulud, mis on ajaliselt fikseeritud (näiteks €500 hotell, €500 transport, €500 elamine = €1500) on reigikulu ja €550 turniiril moodustaks need 300% turniirist, mida ei ole võimalik biitida.

Jimmy sugused crusherid (kuigi saba crush ei pruugi olla festikatel) peaks mängima umbes €2600 eest turniire, et jõuda kuludega nulli ja siis hakkab iga investeeritud euro pealt teenima 70 senti lisaraha.

Reaalsus on hoopis see, et tegelikult peaks olema käive kaks korda suurema ja pikas perspektiivis 3 kuni 4 korda suurem. Teisisõnu tuleks mängida ca. €8000 - €10 000 eest turniire, et jõuda pikas perspektiivis kuludega nulli ja siis alles saab hakata kasumit teenima.

Seega võtaksin seda kui puhkusereisi ja senti saeksin vähem ning eelistaks mugavust > soodsusele, et iga puhkuseminutist pigistaks välja parima emotsiooni, mitte soodsama finantsi. Kõik muu (hitid) on boonus.
          Minul on probably kulu alla 1k€ (lend,takso,söök,joogid) tänu sinule, aga isegi nii on tegelikult -ev minna kui tallinnas leiab ka häid 500€ turnasi.

Aga võtangi seda lihtsalt et maailma näha, saab igasugu uusi tuttavaid ja häid mälestusi. Päevikule saab ka äkki korralikult contenti, kuigi ma arvan seekord joon vähem ja eesmärgiks 40h pokkerit. Bratislavast taastusin nädalaid ja see veits palju :D
          Ma teen selle festivali mingisuguse 1k-2k€ stop lossiga, vaja Juulis veel itaalias ära käia ja tahaks et oleks peale seda kõike oleks piisav BR et käia igasugused winTVd asjad.

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
            Minul on probably kulu alla 1k€ (lend,takso,söök,joogid) tänu sinule, aga isegi nii on tegelikult -ev minna kui tallinnas leiab ka häid 500€ turnasi.

Aga võtangi seda lihtsalt et maailma näha, saab igasugu uusi tuttavaid ja häid mälestusi. Päevikule saab ka äkki korralikult contenti, kuigi ma arvan seekord joon vähem ja eesmärgiks 40h pokkerit. Bratislavast taastusin nädalaid ja see veits palju :D
            Ma teen selle festivali mingisuguse 1k-2k€ stop lossiga, vaja Juulis veel itaalias ära käia ja tahaks et oleks peale seda kõike oleks piisav BR et käia igasugused winTVd asjad.
            Mis ma tahan öelda, et näiteks isegi Tallinnas turniirid, mille osalustasu 500 eurot ja lähed nullkuluga (sõidad trammiga, kohapeal ei söö, jood tasuta vett) tulevad isegi 70% ROI-ga mängijale need tulud naeruväärsed ja tunnitasud väga väikesed.

Viimase Che 500 näitel:
            • 70% ROI = 350 kasum, €21/h
            • 60% ROI = 300 kasum, €18/h
            • 50% ROI = 250 kasum, €15/h
            • 40% ROI = 200 kasum, €12/h
            • 30% ROI = 150 kasum, €9/h
            • 20% ROI = 100 kasum, €6/h
            • 10% ROI = 50 kasum, €3/h

Nii tööle kui kasinni pead mõlemasse sõitma ja lõunat ka sööma ning ka vedelikku jooma, kuid esimeses kasutatakse suurema tõenäosusega taksoteenust; tarbitakse kohapeal kallimat toitu ja tasuta automaadi kohvi või vee asemel juuakse midagi mehisemat.

Seega s88nlusikast kirjutab õigust, et 1 bulletiga mingile kohalikule festile minemine ei tohiks erutada. Kui veel keegi räägib mingist teenistusest, siis seda paraku Eesti mõistes ei ole. Live turkadel pole võimalik Eesti mõistes mõistlikult teenida.

Tõenäoliselt Bolti on tasuvam sõita.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Ja salafoorumlased teavad umbmäärselt neid Eesti live "regularide" "kasumeid".

E: LOL ja see salafoorumlased kõlab nagu mingi vabamüürlased.

Comment

• Söönlusikast
                Pokkerihai
                • Feb 2024
                • 3255

Ja salafoorumlased teavad umbmäärselt neid Eesti live "regularide" "kasumeid".

E: LOL ja see salafoorumlased kõlab nagu mingi vabamüürlased.
                Mõtle kui sa saaksid baarist/boltist nende "live" prode kulud ka juurde :D

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Mis ma tahan öelda, et näiteks isegi Tallinnas turniirid, mille osalustasu 500 eurot ja lähed nullkuluga (sõidad trammiga, kohapeal ei söö, jood tasuta vett) tulevad isegi 70% ROI-ga mängijale need tulud naeruväärsed ja tunnitasud väga väikesed.

Viimase Che 500 näitel:
                  • 70% ROI = 350 kasum, €21/h
                  • 60% ROI = 300 kasum, €18/h
                  • 50% ROI = 250 kasum, €15/h
                  • 40% ROI = 200 kasum, €12/h
                  • 30% ROI = 150 kasum, €9/h
                  • 20% ROI = 100 kasum, €6/h
                  • 10% ROI = 50 kasum, €3/h

Nii tööle kui kasinni pead mõlemasse sõitma ja lõunat ka sööma ning ka vedelikku jooma, kuid esimeses kasutatakse suurema tõenäosusega taksoteenust; tarbitakse kohapeal kallimat toitu ja tasuta automaadi kohvi või vee asemel juuakse midagi mehisemat.

Seega s88nlusikast kirjutab õigust, et 1 bulletiga mingile kohalikule festile minemine ei tohiks erutada. Kui veel keegi räägib mingist teenistusest, siis seda paraku Eesti mõistes ei ole. Live turkadel pole võimalik Eesti mõistes mõistlikult teenida.

Tõenäoliselt Bolti on tasuvam sõita.
                  See 10€/h ma teen nl10 telefonis isegi ära

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

No mu näitel need Che regularid, kes enamjaolt ongi 0 - 10% ROI jäävad tegelikkuses kogu kulu arvesse võttes miinusesse ja ainult siis ehk plussi, kui freebuylt pileti saavad.

Kui aga käia niisama tõesti nädalavahetusel toksimas (näiteks Mustika hiigelrakega 35-eurosed) ja joomas, siis pluss ROI-ga mängijatele on see igati väärikas ja soodne meelelahutus. Parem, kui kuskil klubis / pubis jõlkuda või üksinda kodus juua.

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Ma ise olen otsuse teinud, et enndele 500,1k eventidele ma ei viitsi minna, kui mul pole taskus vähemalt 5 bulletit. See on täiesti mõttetu. Ma näen neid "paketi" mehi teevad 1 bulleti siis värisedes kukskil allinnis mingi paksu itaalia tüübi vastu kk vs a5s, tõmmtase ära ja siis terve reis kirub kui halvasti kõik on ja jubedsti jookseb...Joob odavat õlli ja raha ega vahendeid millegi mängimsieks pole. Mingi Pihela sugune tüüp teeb oma 10 bulletit, aga vähemalt deep ja fun ja "pildil".
                      Mul üks asta Maltal läks 5 bulletit(pea 3k vist läks) Tuli deep run ja läks jooksma ja sain 3-sse päeva ja mingi 3600 tagasi. Oli fun ja jäin ka plussi. Selle asemel, et peale esimest bulletit kassida ja maailma süüdistada sitas jooksus.
                      Teiseks mineviku ROI ei pruugi tähendada eeldatavat roi-d . Ma olen lauas ka Jinnyd näinud puntimas, eriti mulel tundub teeb ta seda siis kui regud lauas j pole tolvaneid. ja siis ta läheb rahutuks ja närvilsieks Teiseks Pirn. Vb mingi hetk oli asi easy. Toimetas seal liivkastis vaikselt ja edukalt(väidetvalt). Nüüd nt ka mina panen juba kõrvale neid liigaasju. Ja ütlen, et kui neid tüüpe veel 5plus vb 10plus. Supp läheb lahjemaks. Ja siis ka Pirni sugsued avastavad, et topivad 1500 paketi saamiseks 3k sisse...

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

GG-s on maintanance ja proovisin telefonis optibeti cashi.

Hullemat softi ei saa olla, see on täiesti perses omadega. Auto laudade vahetus ei käi otsuste järgi vaid lambist, viskab uue laua ette, hakkad fold vajutama aga viskab juba järgmise laua ette, isegi kui libistad sizingut ja hakkad ok vajutama, järsku uus laud ees ja avad UTG oma T2o.

Teiseks ma nägin 10 minutiga sellist collusionit et vähe pole.

CO avab, BTN call, ma BB 3betin JJ

CO callib ja BTN paneb min 4bet, ma callin ja siis CO ja button lähevad all in, mõlemal Q8s.

Tahtsin hand historyst pilti teha aga muidugi see ei tööta, nagu optibetis ikka.

1/10 site lihtsalt, mis mõttega üldse telefoni äpp teha kui mängida on võimatu?
                        Last edited by Kakahirmutis; 28.03.25, 07:48.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          Ma ise olen otsuse teinud, et enndele 500,1k eventidele ma ei viitsi minna, kui mul pole taskus vähemalt 5 bulletit. See on täiesti mõttetu. Ma näen neid "paketi" mehi teevad 1 bulleti siis värisedes kukskil allinnis mingi paksu itaalia tüübi vastu kk vs a5s, tõmmtase ära ja siis terve reis kirub kui halvasti kõik on ja jubedsti jookseb...Joob odavat õlli ja raha ega vahendeid millegi mängimsieks pole. Mingi Pihela sugune tüüp teeb oma 10 bulletit, aga vähemalt deep ja fun ja "pildil".
                          Mul üks asta Maltal läks 5 bulletit(pea 3k vist läks) Tuli deep run ja läks jooksma ja sain 3-sse päeva ja mingi 3600 tagasi. Oli fun ja jäin ka plussi. Selle asemel, et peale esimest bulletit kassida ja maailma süüdistada sitas jooksus.
                          Teiseks mineviku ROI ei pruugi tähendada eeldatavat roi-d . Ma olen lauas ka Jinnyd näinud puntimas, eriti mulel tundub teeb ta seda siis kui regud lauas j pole tolvaneid. ja siis ta läheb rahutuks ja närvilsieks Teiseks Pirn. Vb mingi hetk oli asi easy. Toimetas seal liivkastis vaikselt ja edukalt(väidetvalt). Nüüd nt ka mina panen juba kõrvale neid liigaasju. Ja ütlen, et kui neid tüüpe veel 5plus vb 10plus. Supp läheb lahjemaks. Ja siis ka Pirni sugsued avastavad, et topivad 1500 paketi saamiseks 3k sisse...
                          Ma väriseks praegu freerollil ka. Kindlasti peaks mõnel suvalisel tarty oly turkal ära käima, enne kui kuskile chesterisse pärisraha peale tulla mängima. 4a laivipausi raudselt mõjunud.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Ma väriseks praegu freerollil ka. Kindlasti peaks mõnel suvalisel tarty oly turkal ära käima, enne kui kuskile chesterisse pärisraha peale tulla mängima. 4a laivipausi raudselt mõjunud.
                            WTF. Ise ju veel diiler ja peaks kõik laivinipid, nupud ning erinevad ülipeened angleshootimise võimalused une pealt selged olema :D

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

WTF. Ise ju veel diiler ja peaks kõik laivinipid, nupud ning erinevad ülipeened angleshootimise võimalused une pealt selged olema :D
                              Kord kuus vb viitsin diiler olla 10h. Ja kui istud teiselpool lauda siis ju täiesti pohhui kuidagi. Vahel mõtled kaasa asju igavusest. Aga sama tark öelda, et tritonit telekast vaadates tundun jube tark.... a kui ikka ise paneks selle 100k lauda ...

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Kord kuus vb viitsin diiler olla 10h. Ja kui istud teiselpool lauda siis ju täiesti pohhui kuidagi. Vahel mõtled kaasa asju igavusest. Aga sama tark öelda, et tritonit telekast vaadates tundun jube tark.... a kui ikka ise paneks selle 100k lauda ...
                                Kusjuures see oleks huvitav hea teema ju. Näiteks diilerina sa pole kordagi mõelnud, et teed "ühe sessi" sellise (kasvõi esimese pausini), et proovid kõiki käis kaasa mõelda ja nii, et mis on mängijatel käes? Või käiks see ülejõu s.t. hakkab diilimist segama?

Comment

Working...