Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • donkament
    Pokkerihai
    • Apr 2009
    • 1945

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Natuke rohkem austust 200% roi härrade vastu
    kui joogid ka sisse arvestatud sellesse numbrisse siis muidugi ainult respekt. kui mitte, siis võib ju isegi augus olla.

Comment

• Söönlusikast
      Pokkerihai
      • Feb 2024
      • 3255

Algselt postitas donkament Vaata postitust
      kui joogid ka sisse arvestatud sellesse numbrisse siis muidugi ainult respekt. kui mitte, siis võib ju isegi augus olla.
      Kulud pole roi võrrandi osa.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Kust laas oma pokkeriteooriat õpib? "85o tahame vähemalt callida BvB". Isegi kui unustame korra gto,siis see totaalselt vale,isegi talupojamõistusega mida kuradit 85o saavutab oop BvB completedes.(jah kui sul passiivne fit and fold bb,siis variatsiooni vabam teekond mõistetav)-antud juhul oli miski halli peaga käsper bb-l.

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Natuke rohkem austust 200% roi härrade vastu
          Kaotasin turnal 100€ aga võitsin blackjackis 580€, jagasin 80€ tippi ja võib kinnitada ära et plussis.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Algselt postitas donkament Vaata postitust
            Joogid maha arvata siis aasta on +3800€ asemel 3700€, et jah suur langus

Pigem küsiks kas keegi on mind täis peaga näind?
            Last edited by Kakahirmutis; 08.03.25, 23:45.

Comment

• Kakahirmutis
              • Oct 2010
              • 7079

Läksin hiltonisse - oma tassiga

Maksin 20€ koka eest et saaksin oma tassist juua
              Last edited by Kakahirmutis; 09.03.25, 01:01.

Comment

• donkament
                Pokkerihai
                • Apr 2009
                • 1945

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                Kaotasin turnal 100€ aga võitsin blackjackis 580€, jagasin 80€ tippi ja võib kinnitada ära et plussis.
                Mis roi bj KTO tabelid annavad? Paljuga oleksid nõus müüma neid?

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Kust laas oma pokkeriteooriat õpib? "85o tahame vähemalt callida BvB". Isegi kui unustame korra gto,siis see totaalselt vale,isegi talupojamõistusega mida kuradit 85o saavutab oop BvB completedes.(jah kui sul passiivne fit and fold bb,siis variatsiooni vabam teekond mõistetav)-antud juhul oli miski halli peaga käsper bb-l.
                  DONK! Ma vaidlesin analoogset teemat ja mitte laasi, vaid endise H-Stakes bumhunteriga. Tema jäi enda juurde kindlaks, et BB-lt on 80%+käsi minraise vastu call, olenemata kas oled OOP või mitte. Üks argument oli, et isegi Ottomar callib.

Aga vaeseke ei saa aru, et isegi kui Ottomar callib, siis tema ei ole Ottomar ja ka seda, et non-AI olukordades ei loe preflopis "need head" pot oddsid mitte sittagi.

E: Ja sama loogika kehtib ka siin.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Ottomar teab populatsiooni/villainite postflop freq ka unepealt ja võib igast asju teha pre,mis ühel valgel inimesel tuleb -ev .

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Lisaks. Kuna ma olen kaua pokkerist eemal olnud, siis kui eelmine aasta tagasi tulin, märkasin ühte asja. Mängud on läinud fishisemaks ja põhjus ongi ülaltoodud postis.

Kui varasemalt oli avanguna preflopraise kohustuslik ja limp näitas, et oled fish, siis ka fishid hakkasid preflopis raisema. See viis automaatselt nende mängu paremuse poole ja elimineeris suurimad vead, milleks ongi preflopi tasakaalustamata limp.

Kuna nüüd on limp ja SB open-completemeni strateegia osa, siis see ongi viinud selleni, et fishid on hakanud taaskord limpima ja open-completema ning väga laialt. Mina seda kommentaari ei kuulnud, kuid pole põhjust kahelda, siis Laas on mu "teooria" ehe tõestus, et see teooria peab vett ?

Ja täpselt sama on ka BB-lt flattimine. Seda tehakse ikka väga laia rangega, samas postflop ollakse fit and fold, sest lähtutatkasei nendest "headest pot oddsidest", kuid tegelikkuses on väga rängad reverse implied oddsid. Ilma oskusteta OOP ei maksa lambikätega tuterdada.

Comment

• privador
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3951

Laas paneb üldse segast. Nt win tv final table Raiko laane vist saab chipleadi nu ütleme mingi 26bb, ülejäänud (panen lambist) tesied ütleme mingi 10,9,8,8 BB. Ja siis Laas ütleb, et Chipleader saaks siin nüüd iga käega shoveda pm igast pos-st any2!!!
                        Ma toonitan, fl kus on keskmine stakk 12bbb...siis ma sellise 20bb ei saaks küll öelda, et ma kindlalt asja kotti panen... Ma läkisn eile fl pea 2x stakiga 2 stakiga. , 2x blindide tõus,3x läksid blindid üle, 2 shorti langesid välja ja ma olin pea viimane stakkk...

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Tüüpiline. Lisaks, kui päris elus see asi on, siis isegi sitakatel need suur CL-id, kus tulebki iga käsi shoveda, istuvad vaikselt kui kuldid rukkis. Ja olen isegi suutnud selliseid lõpuks sitakatelt ka välja kukutada.

Teooriameesteks võib neid kutsuda. Pokkeri estojuhanid :D

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

No oleneb kuidas 10bb vennad oma risk premiume tajuvad. Ma ütleks 2bb avang saavutab suht sama Ev mis shovemine(vb suuremagi,sest cbet ka prindib sellises olukorras)

Comment

• privador
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3951

Krt vaatasin just 100k final table. Martrosion btn a2o, India tüüp mingi 10bb sb js cl kili mingi 50bb.
                              Tüübil instafold buttonilt. Kohe läks naeratus näole-tüüp oskab mängida:)

Aga jah need mrcallid. Mängin gto tabelite järgi ja olen rahul.Ehk enamus mängu ongi 15-20bb..siis kaitse ikkagi väga oluline.asi polegi oddsides, aga sul tekib lihtsalt postflopis probleemid. Nt avang sb call ja sul bb 20Bb a6o. Tunduks nagu nobrainer 1bb juurde panna-pot odds!!!

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Algselt postitas privador Vaata postitust
                                Krt vaatasin just 100k final table. Martrosion btn a2o, India tüüp mingi 10bb sb js cl kili mingi 50bb.
                                Tüübil instafold buttonilt. Kohe läks naeratus näole-tüüp oskab mängida:)

Aga jah need mrcallid. Mängin gto tabelite järgi ja olen rahul.Ehk enamus mängu ongi 15-20bb..siis kaitse ikkagi väga oluline.asi polegi oddsides, aga sul tekib lihtsalt postflopis probleemid. Nt avang sb call ja sul bb 20Bb a6o. Tunduks nagu nobrainer 1bb juurde panna-pot odds!!!
                                Ma ft-ftd ei vaadanud,aga sesside kõrvale oli tritoni striim alati lahti(nad võiks rohkem idamaades käia-ajavahe sobib minu sessiajaga). Martirosjan ikka teeb ulme asju,ma tahaks uskuda,et tema mängustiiliga swingid ikka jõhkrad

Tritoni striimiga see ka hea,et kõik kommentaatorid praktiliselt olnud profid,ehk siis jutt väga asjalik ja lihtne.
                                Last edited by Söönlusikast; 09.03.25, 11:45.

Comment

Working...