Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: Kakahirmutise "kui biidid netis 5seid siis biidid lives 500seid"

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Näiteks isegi Teliaid ja paljusid muid teenuseid, mis pakuvad mTaskust või muud taolist, maksta otse Skrilli / Netelleriga.
    Ma ei viitsi mässata nagu, mul iga kuu ainult 4 arvet maksta, üür, kommunaalid, telefon ja elekter.

Arusaamatuks jääb et swedbank pakkus mingi hetk 90k€ laenu kui korterit tahtsin osta, õeldi et kui hasartmängu sisse kannad alla 15% palgast vms siis neid ei koti, kas tõesti see chesterfieldi 500sel käimine pani punkti? :D

Coop ei küsind kodulaenu küsides midagi hasartmängude kohta
    Last edited by Kakahirmutis; 02.10.24, 15:16.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
      Say whoot? Hari mind natuke . Ma teliat ja elisat maksan tavapangaga veel ei leidnud kohta kuidas skrilliga maksta. Mida rohkem ma saaks liigutada kulud skrilli(millel pole ka teenustasu)-krt aasta peale saaks ühe spa nv tasuta peale.
      Võin tõesti panna võssa, sest ma ei ole vare mTaskut kasutanud, kuid minu teada peaks saama sellega siduda kõiki Visa ja MasterCarde ning näiteks Telias, mille arve ma just täna sain, on mTasku maksemeetod ka eraldi välja toodud.

See, kas saab siduda või mitte, ma ei saa pead anda, sest ma ei ole kunagi mTaskut kasutanud, sest puudunud selleks vajadus, kuid idee peaks sellel rakendusel olema see, et kõik kaardid on ühes kohas ja lubavad oma info järgi, et kõiki visa ja MC kaarte saab sinna lisada.

Seega, kui huvi, võid ju proovida.

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
        Ma ei viitsi mässata nagu, mul iga kuu ainult 4 arvet maksta, üür, kommunaalid, telefon ja elekter.

Arusaamatuks jääb et swedbank pakkus mingi hetk 90k€ laenu kui korterit tahtsin osta, õeldi et kui hasartmängu sisse kannad alla 15% palgast vms siis neid ei koti, kas tõesti see chesterfieldi 500sel käimine pani punkti? :D

Coop ei küsind kodulaenu küsides midagi hasartmängude kohta
        Pangad võivad pakkuda sulle mida iganes ja tihti ongi see algoritmi põhine pakkumine, mis lihtsalt võtab arvesse sinu laekumisi, väljaminekuid, kas viskab kuskil punast sisse (maksehäired) ja selle põhjal saavad teha esmase pakkumise.

Enne, kui pangaonudega päriselt patsu lööa ja kena rootsi pastakaga saad allkirja anda (nüüd vist tegelt digi) ning ilusa oranži Swedbanki või rohelise SEB panki mapiga pangast lahkud, tehakse juba põhjalikum kontroll, mille protseduurikat teab juba pank.

Niikaua, kui oled laenuootaja, siis vähemalt see periood hoida oma kontod puhtana. Pole tänasel päeval raske ega keeruline. Ja rootslaste käest ma nii või naa laenu ei võtaks. Pakkumisi on paremaid ja kehtib tihti sama loogika, mis telefonidel - ületrumpamine.

Viimase puhul isegi võib saada juba olemasolevalid laene ümber vedada, rääkimata alles pakkumistest.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Lisaks jääb mulle arusaamatuks, et kuidas Chesterfield saab siia puutuda, sest nemad ju ei kanna raha otse, vaid läbi vahendaja. Kandjaks (vahendajaks) ja arvel kajastuvaks on ju Brite AB Payments? Kas probleemiks ei või olla hoopis OlyBet, mis on OB Holding 1 OÜ vms.

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Pangad võivad pakkuda sulle mida iganes ja tihti ongi see algoritmi põhine pakkumine, mis lihtsalt võtab arvesse sinu laekumisi, väljaminekuid, kas viskab kuskil punast sisse (maksehäired) ja selle põhjal saavad teha esmase pakkumise.

Enne, kui pangaonudega päriselt patsu lööa ja kena rootsi pastakaga saad allkirja anda (nüüd vist tegelt digi) ning ilusa oranži Swedbanki või rohelise SEB panki mapiga pangast lahkud, tehakse juba põhjalikum kontroll, mille protseduurikat teab juba pank.

Niikaua, kui oled laenuootaja, siis vähemalt see periood hoida oma kontod puhtana. Pole tänasel päeval raske ega keeruline. Ja rootslaste käest ma nii või naa laenu ei võtaks. Pakkumisi on paremaid ja kehtib tihti sama loogika, mis telefonidel - ületrumpamine.

Viimase puhul isegi võib saada juba olemasolevalid laene ümber vedada, rääkimata alles pakkumistest.
            Ma ju räägingi pangaga suheldes reaalsest kokkulepitud pakkumisest, 2x seda janti teinud ja siis venivad kuniks keegi teine korteri ära ostab.

Eelmine kuu oli maakleri ja coop pangaga kõik kokku lepitud kuniks panga töötaja ütles et läheb nädalaks puhkusele ja korterile jõudis keegi teine pakkumise ära teha, muidu oleks uues kodus juba :/

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Lisaks jääb mulle arusaamatuks, et kuidas Chesterfield saab siia puutuda, sest nemad ju ei kanna raha otse, vaid läbi vahendaja. Kandjaks (vahendajaks) ja arvel kajastuvaks on ju Brite AB Payments? Kas probleemiks ei või olla hoopis OlyBet, mis on OB Holding 1 OÜ vms.
              Optibet veel hullem,optiwin-st vms toimub laekumine. See sõna "win" paneb raudselt tulukesed tööle

Comment

• Kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Kusjuures ütles spetsiaalselt et brite ülekanded on hasart mängudest, olybetti isegi ei maininud(sinna pole sissekandeid ka)

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  Kusjuures ütles spetsiaalselt et brite ülekanded on hasart mängudest, olybetti isegi ei maininud(sinna pole sissekandeid ka)
                  Siis Chester jah. Väga hea teada. Sel juhul võivad olla ka nii Skrill kui ka Neteller kanded olla ära märgistatud, et "tõenäolised hasartmängud". Igatahes väga huvitav.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Siis Chester jah. Väga hea teada. Sel juhul võivad olla ka nii Skrill kui ka Neteller kanded olla ära märgistatud, et "tõenäolised hasartmängud". Igatahes väga huvitav.
                    Skrill on temus shoppamiseks

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Skrill on temus shoppamiseks
                      Sa jõusaalis ei pidanud olema? Või shoppasid temust omale hantlid ja butterfly absi?

Valikut nagu on

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Motomees, kes meil livemees ühtlasi, peaks sellist asja ostma omale:

Tra, kuidas siis alles lives chippidega mängiks.

Comment

• Söönlusikast
                          Pokkerihai
                          • Feb 2024
                          • 3255

Sa jõusaalis ei pidanud olema? Või shoppasid temust omale hantlid ja butterfly absi?

Valikut nagu on

19.30 astun kodust välja ,kui nii täpselt huvitab. 10 min teen rattal sooja ja täna vist rohkem rõhk alakehal kuna käed ja rinnad juba vatti saanud . Võtan ka kaasa pooliku pudeli värskat,mille pärast viskan prügikasti ,mitte ei vii taaraautomaati. Ja kui trenn liiga kaua ei veni äkki jõuan toodzeril kiirelt 22 eurot magama panna.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

19.30 astun kodust välja ,kui nii täpselt huvitab. 10 min teen rattal sooja ja täna vist rohkem rõhk alakehal kuna käed ja rinnad juba vatti saanud . Võtan ka kaasa pooliku pudeli värskat,mille pärast viskan prügikasti ,mitte ei vii taaraautomaati. Ja kui trenn liiga kaua ei veni äkki jõuan toodzeril kiirelt 22 eurot magama panna.
                            Kahju.

E: Taaraautomaatidega see lugu, et räägivad oma idiootrohepööretest. Selle asemel, et vajutada nupule "kanna raha mu kliendikontole", antakse miski närune paberist tšekk, mis tuleb suht koheselt ära kulutada. Vot see on topeltstandard.

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Kahju.

E: Taaraautomaatidega see lugu, et räägivad oma idiootrohepööretest. Selle asemel, et vajutada nupule "kanna raha mu kliendikontole", antakse miski närune paberist tšekk, mis tuleb suht koheselt ära kulutada. Vot see on topeltstandard.
                              Kõige hullem see,et kui viin kuskile x coopi taara ja ei viitsinud minna sisse kasseerima seda(sest seda saab teha ainult kassas),siis y coopis ma seda tšekki kasutada ei saa. Kõige häirivam,et pole süsteemi,et saaks iseteeninduses lahti saada sellest

Comment

• Kakahirmutis
                                • Oct 2010
                                • 7079

Motomees, kes meil livemees ühtlasi, peaks sellist asja ostma omale:

Tra, kuidas siis alles lives chippidega mängiks.
                                Kusjuures läheb käsi veidi krampi küll päeva lõpuks, lisaks üla selg hakkab valutama

Comment

Working...