[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • PokerDevil
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1177

Re: Rudi Miljonäriks ja Bemmirooli!

Teise käe call oli suur viga, nähes veel seda, et ta tegi eelmisel näen overshove-i "nutsiga".

Comment

• andu_andu
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 4050

Algselt postitas RudiTurbo
      Täiesti pael vend. Kaks kätt järjest, tüüp just istus lauda

Teise callisin, sest ei uskund, et tüüp teist kätt järjest mu AQ'd omab
      väga ohtlik ja vale mõtlemine imo

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

See sepp, kes mind eile Daily Thirty Grandist välja võttis lõpetas ise tournamendi teise koha ja ligi 4k$'iga.

See on juba teine kord, kui mind top100 hulgas võrdse stackiga välja võtnud mängija lõpetab top3 :(

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

Täica pael kui tildirohke sess oli. Iga kord kui hakkas nulljoon paistma, siis saadeti donkide rügement peale riveripildujatega.

Pärast ühte idiootset kätt mängisin ikka nii pasasti kui mängida andis, ma ei tea, kas ma täna üldse foldisin ka midagi :)

Putsi, kui tihti üldse juhtub nii, et kui ma all ini ära callin ja hoopis vastase kaardid mucki läevad? Nahhui ma callin neid all ine NL50's nagu mingi tropp, kes foldida ei oska.
          Tahax lõuga anda endale ja siis ühele idikale, kes mu tildi algatas.

Tüübi check raise oli flopis ja turnis 100%, fold ei olnud mõeldav.

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

UTG ($10)
          UTG+1 ($40.20)
          MP1 ($50.75)
          MP2 ($61.95)
          Hero (MP3) ($74.30)
          CO ($73.50)
          Button ($50)
          SB ($11.60)
          BB ($78.25)

Preflop: Hero is MP3 with Q, Q
          3 folds, MP2 calls $0.50, Hero bets $2.50, 4 folds, MP2 calls $2

Flop: ($5.75) J, 2, 5 (2 players)
          MP2 checks, Hero bets $4.50, MP2 raises to $15, Hero calls $10.50

Turn: ($35.75) 2 (2 players)
          MP2 checks, Hero bets $16.50, MP2 raises to $44.45 (All-In), Hero calls $27.95

River: ($124.65) A (2 players, 1 all-in)

Total pot: $124.65 | Rake: $3

Results:
          MP2 had 7, A (two pair, Aces and twos).
          Hero mucked Q, Q (two pair, Queens and twos).
          Outcome: MP2 won $121.65

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Nädala lõikes näeb siis graafik välja selline. Põhimõtteliselt 3 sessi vist mängisin. obv peaks way rohkem mängima ja eilne sess olex vist vabalt võinud plussis olla, mingil hetkel ikka mängisin puhta pe**es mängu, aga oli kaks set over setti ning üx flush over flush ka, kus tänu paardunud boardi riverile sain odavalt ära. Kuigi ühe kaardi kaugusel oli, et olex olnud Straight flush vs Royal flush :)
            Eile alustasin ka liiga paljude laudadega, aga krt lauad olid nii fishe täis, et oli tahtmine kõikidest fishidest osa saada, aga edaspidi peaks siiski üritama asja maximum 11 lauaga hoida.

Mai kuu on siis ka hetkel miinuspoolel, kuid loodetavasti selle nädalaga saab Ta jäädavalt plusspoolele toodud.

See nädal peaks omale peamise eesmärgi panema foldimise, ÜXKÕIK KUI FISH ON VASTANE, SIIS RIVERI SHOVE CALLIN AINULT SET VÕI PAREM.

Tuli veel meelde, et uskumatu kui palju mul 3Bette eile calliti. Mingi KJs callis vahepeal 3beti ära ja tüüp oli regular. Krt ja AK AQ ei hiti 3betitud potis kunagi floppi ka, päris tilti ajab. Peab hakkama natuke valima, keda 3 bettida ja kellega callides läbi annab ajada. Väike fold equity peaks vist olemas olema, et OOP AK ja AQ 3betitud pottides kasumisse jääks.

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Tänase sessi jooxul sai veerand Supernova teekonnast läbitud selle aasta jaoks.

Aga aasta on juba kestnud terve kolmandiku, tuleb tempot lisada :)

Kuigi, Limiit suureneb, siis VPP per hand suureneb, nii, et ei tasu muretseda :P

Comment

• Tarq666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 814

Ma vaatan, et Su graafikud väga minu graafikute moodi. Kõik jooned lendavad eri suundades ja tormilainetus on standart :D

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Krt, mingi haige päev täna, kõvasti sette kinni maxtud, kuid igast coolereid aina ja ei suuda eriti kasumisse rebida!

Peamine raha äravool oli ühe tüübi pärast, kellega tulid kaks haiget kätt. Tüüp suht alles istus lauda ja oli juba mingi 50/0 fish enamvähem 10 käe kohta vms ja siis tuleb selline käsi

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP1 ($48.20)
                  MP2 ($65.35)
                  CO ($50)
                  Button ($83)
                  SB ($27.25)
                  Hero (BB) ($79.45)
                  UTG ($67.50)

Preflop: Hero is BB with 3, 3
                  UTG bets $2, 1 fold, MP2 calls $2, 1 fold, Button calls $2, 1 fold, Hero calls $1.50

Flop: ($8.25) 3, 8, 4 (4 players)
                  Hero checks, UTG checks, MP2 bets $3, 1 fold, Hero raises to $11, 1 fold, MP2 raises to $63.35 (All-In), Hero calls $52.35

Turn: ($134.95) Q (2 players, 1 all-in)

River: ($134.95) 5 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $134.95 | Rake: $3

Results:
                  Hero had 3, 3 (three of a kind, threes).
                  MP2 had 8, 8 (three of a kind, eights).
                  Outcome: MP2 won $131.95

************************************************** ************************************************** ******************************
                  ************************************************** ************************************************** ******************************

Ning natukene hiljem, kui ma just selle tegelase pärast selle potiga liitusingi, siis juhtub veel siuke kebbens ja voila, fishil on 400 bb stack :)

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

BB ($50.45)
                  UTG ($132.45)
                  UTG+1 ($51)
                  MP1 ($77)
                  MP2 ($32.65)
                  Hero (CO) ($51.60)
                  Button ($50.20)
                  SB ($60.10)

Preflop: Hero is CO with 9, 10
                  UTG calls $0.50, 3 folds, Hero calls $0.50, 2 folds, BB checks

Flop: ($1.75) 10, 7, J (3 players)
                  BB checks, UTG checks, Hero bets $1.50, 1 fold, UTG calls $1.50

Turn: ($4.75) 8 (2 players)
                  UTG checks, Hero bets $4, UTG calls $4

River: ($12.75) 4 (2 players)
                  UTG bets $5, Hero raises to $45.60 (All-In), UTG calls $40.60

Total pot: $103.95 | Rake: $3

Results:
                  UTG had A, J (flush, Ace high).
                  Hero had 9, 10 (flush, ten high).
                  Outcome: UTG won $100.95

Hetkel pärast 2.5k kätt pool stacki kasumis ning jooxen peaaegu 2.5 BI'd üle EV lol. Üx käsi on selle peamine põhjus, mis tuleb küll Yes threadi panna, sest näo viis naerule see käsi ;D

Kuid natukese aja pärast laudadesse tagasi, peamine nv fishiparaad peaks kohe hakkama!

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

Tuli 5k kätt kokku ära ja hommikune kalapüük õnnestus paremini. Käisin vahepeal +220$ peal ära ning lõpetasin +174$, suht pasasti mängisin ka sessi alguse poole, ei oska ikka foldida üldse vahepeal. Aga NL50's tundub, et hakkab stabiilsus tekkima ning tõmban ka regularidele vahepeal kotti pähe, igasugused 40% steali mehed saavad pidevalt vastu näppe ning ühele tüübile tuli täna 99'ga EP'lt 4Bet peale panna, mis ka selle sepa foldima pani. Pole paha :)

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Sellessuhtes, et nagu nädala lõikes pole ju paha vaade isegi. Kuigi kätearv jätab soovida, teisipäev, kolmapäev, neljapäev ei mänginudki ja samuti praegu pühapäeva öösel olin ööläbi üleval, kuid laudadesse ei istunud. Ma ei tea, mul on selline pull nagu, kui on vaja midagi koolis teha, siis ei taha midagi muud teha, et ehk hakkan kooliasju tegema, kuid kooliasju ei hakka nagunii tegema ning siis ei saagi mitte paskagi tehtud. Ausalt öeldes, võix selle kooliga ühele poole saada juba, üxkõik kas fail või success, aga kui mul see pinge maas olex, siis grindiksin suht kindlasti nagu loom ning kätearvud võixid vabalt olla kahekordsed. 100% kindlasti olex see siis, kui elaxin Eestis ema juures ning üldse millegi pärast muret tundma ei peaks.
                      Aga senikaua kuni ma veel siin sitases Taanis olen, siis tuleb kuidagi hakkama saada ja vahel ikka laudadesse istuda ja oma pokkerikarjääri edasi rajada, et ühel heal päeval olexin mõnusas kõrges limiidis, kui kõigest muust on vabadus ja saaksin end juppideks grindida.

Aga mängu kohta, mis see nädal tegin, ütleme nii, et hinne oleks 3+. Päris jubedalt olen ikka kohati maha callinud vahepeal ning kohati teen seda endiselt PUHTAST UUDISHIMUST. Sick, limiit siiski juba piisavalt kõrge, et võix juba need uudishimu callid ära jätta ja usaldada oma instinkte eelnevatest kogemustest, aga vahepeal nagu ei oleks kontrolli oma parema käe üle, mis mu hiirt peos hoiab. v**djas klikib ja klikib ja lükkab aina pappi sisse ilma minult luba küsimata!!

See nädal nüüd ei tea, kuda selle kvantiteediga tuleb, sest reedel tuleb mu grupil projekt sisse anda, seega peaksin veel mõned asjad ära tegema, et ka examil uhkem välja näha ja et examinaator näex, et mingisugune semi-IT mees ma siiski olen. Peale seda algab veel mingi individuaalne kahenädalane kodeerimisprojekt vist, ei tea palju see aega ära võtab. Pmst ega Ta mu õhtust mänguaega ära ei võtagi, aga jälle tekitab vb seda tunnet, et peaksin laudades olemise asemel kooliga tegelema ning siis ei tee jälle sittagi, kui vaatan pr0ni.

Igatahes Platinumstariks saan ma see kuu nagunii läbi tule ja vee ning juuni kuus kui enam otseselt kooli pole, siis ehk tunnen end vabamana ja tuleb ehk uus kvantiteedi rekord veel enne kui Eestisse ronin ning siis juulis arvatavasti laptopiga läbi ajama pean!

BR on peaaegu 3k$, ning kui mai lõpuni suudaks veel 3 sellist graafikut tekitada, siis juunis on NL100 no prob.

Comment

• McFoldberg
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 731

Meeldiv näha, et sul NL50-s edukalt läheb.
                        Keep going! Mis BRi-lt esimese shoti NL100-sse võtad?

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

4000$ pealt ning kohe üldse ei karda :)

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Tegin väixe tourna õhtu, krt pole ammu nii unlucky olnud. Sain enamustes tournades stacki üles, aga igasuguseid asju juhtus lõppude lõpuks.
                            180 inimese SNG's olin varakult top10 hulgas , siis kui mingi 30 järgi flopin peaaegu samasuure stacki vastu trips vs full house ja asi korras.

Sain 2$ Nordicu rebuys jõhkralt aanusesse ning siis sain Daily 30 grandil ja 3$rebuyl ka aanusesse. Järgi oli jäänud veel 1$ rebuy sat Daily Eighty grandile, 31 said pileti, 54 olid veel järgi, olin väixest tagasi tulnud ja peaaegu end laua suurimaks shovenud ning siis tuleb QQ vs KK veel otsa peale kõiki tänaseid biite, bah!

Aga järjest tõestan endale, et enam pole mul probleemiks algstack kolme-neljakordistada enamustel tournadel, kui varem olin tihtipeale push foldis juba pärast esimest tundi, nüüd ikka käib päris kõva mängimine igast positsioonist :)

Comment

• ESTPatrick
                              Olümpsi Mägi Aivar
                              • Nov 2008
                              • 5572

peaasi et areng tuleb, nüüd proovi saada nii et kaart ei mängi enam nii palju rolli ehk hakka väiksemaid potte suurte stäkkide vastu mängima jne

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Algselt postitas ESTPatrick
                                peaasi et areng tuleb, nüüd proovi saada nii et kaart ei mängi enam nii palju rolli ehk hakka väiksemaid potte suurte stäkkide vastu mängima jne
                                Kõige parem avastus on see, et kui õnnestub mingi Q62 flop või J22 flop saada top paariga, siis tourneys saab any paarilt valuet, ning kicker pole oluline, seega mängin nüüd hilisemast positsioonist igasugust kaupa, eriti JT moodi käsi, sest J high floppe ei austata vabsee millegagi.
                                Ning tänu sellele on vägevam image ka ning tõelised premiumid on nüüd double nutsid :]

Lisaks loosem stiil annab tihedamini blinde ning stack püsib ilma suuremate konfliktiteta ja ei pea iga teise poti eest iga küünega kinni hoidma kui vastupanu esitatakse. NING VEEL LISAKS rohkem käsi mängides tekib alati rohkem tõelisi monster floppe, ntx K6'ga raisides 66x floppida ja sellistel floppidel bluffitakse ka sitaks ning siis on kerge stackiliidriks tõusta kui mõne suure stacki vastu sedasi floppida :]

Ühesõnaga, nittimine online tournades 15 minutiste blindidega == Igav rahapõletamine.

Comment

Working...