[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Rudi Miljonäriks ja Bemmirooli!

mul 31.2k novani j22nud... kahjuks hetkel nl25 tagasi, kuid arvatavasti kohe nl50 tagasi :D .. nl100 võib punktide poolest magus olla

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Algselt postitas leits
      mul 31.2k novani j22nud... kahjuks hetkel nl25 tagasi, kuid arvatavasti kohe nl50 tagasi :D .. nl100 võib punktide poolest magus olla
      On jah rsk, varsti saan FPP Pro viljasi maitsta, kui Septembri Insta cashide jaox punktid koos ! :)

Eile oli nii pask run, sest see käsi tõmbas luckboxi tühjax:

PokerStars Pot-Limit Hold'em, $1.00 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

SB ($18)
      Hero (BB) ($155.85)
      UTG ($58.55)
      UTG+1 ($117.85)
      MP1 ($106.55)
      MP2 ($109.45)
      CO ($13.20)
      Button ($41.35)

Preflop: Hero is BB with Q, 10
      6 folds, SB bets $2, Hero calls $1

Flop: ($4) Q, K, A (2 players)
      SB checks, Hero bets $2, SB calls $2

Turn: ($8) J (2 players)
      SB checks, Hero bets $4, SB calls $4

River: ($16) J (2 players)
      SB checks, Hero bets $8, 1 fold

Total pot: $16 | Rake: $0.75

Results:
      Hero didn't show Q, 10 (Flusse Royaale).
      Outcome: Hero won $15.25

Comment

• RudiTurbo
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 4167

Tra, ma ei tea mix ma kohati ikka nii sitasti mängin, vaja igasugustes kohtades torkida aina, kus võix ammu potist nahhui tõmmata.

+800$ sessist jäi lõpux järgi ainult +200$ täna. Ptsi , eile oli parem magama minna kui -650$ mängisin +30$ peale.

JA MIX ON VAJA ÜHEL REGULARIL TT'ga UTG pealt mu AKo vastu 4Bettida ja all in callida, unreal, kui pask mängija!

Ja shortstackerid ajasid ka nii tilti täna, iga natukese aja tagant oli jälle mingi türakott all inis, kui mul vaja polnud seda!

Comment

• RudiTurbo
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 4167

Seni olen vist kõige varem PlatinumStari ära kindlustanud umbes 24nda kuupäeva paiku!

Kuid hetkel 8. septembri hommikul on mu Kuu VPP seis 8667 8)

Eilse ja üleeilsega vist elasin üle oma suurima rahalise swingi, natukene üle 1500$ sai vist langetud graafikuga :P
          Siiski olen NL100 suhtes hetkel suht enesekindel, sest kõvasti olen teinud ise teadlikult paska mängu ning 80/50 dongid on ka palju imeasju kokku tõmmanud! Sellest ka tulnud mõned tildihood, millest suurim oli eile!

Poker Mindsetis on ka Tildi peatükk käsil ja täna olin terve sessiooni suht rahulik, kuigi sai AA vs KK kaotatud just jälle sel hetkel, kui potis oli lisaks kõvasti dead money ning CO Buttoni battelis üx KK vs AK, mis riveri A'ga lõppes!

Mitmed viimased korrad, kui olen kolmapäeva öösel laudadesse roninud, siis olen lahkunud mõttega, et tra ma siia üldse ronisin sellel mõttetul päeval, seega vb lõõgastun nädala keskel natuke NL25's!

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Köitev strateegia see NL25 - NL100 - NL25 - NL100, et lõpuks jäädagi NL100+. Õnne laudades!

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Kauaoodatud The Poker Mindset loetud. Täna öösel lugesin viimased 125lk'd järjest läbi :)

Ma arvan, et peaxin nüüd ehk loodetavasti rahulikum olema kõige suhtes, kuigi enamus põhitõdesi on juba siit foorumist siit ja sealt ajusoppidesse üles korjatud!

Aga järgmiseks siis ka väga põnev lugemine, Harrington on Cash Games vol1 ja vol2. Esimene Cash game kirjandus minu jaoks, nägin mõndasi väga häid ja huvipakkuvaid teema nimesi kah sisukorras, cant wait!

Tänud kasutajale "kapiuxehing", kes siis kõik kolm korraga välja laenas :)

Comment

• marguzz22
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1458

Kas sa viid selle talle nüüd tagasi? tahaks ka lugeda, või kasvõi endale koopia sellest teha.

Comment

• -andres-
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4546

Algselt postitas RudiTurbo
                  Kauaoodatud The Poker Mindset loetud. Täna öösel lugesin viimased 125lk'd järjest läbi :)

Ma arvan, et peaxin nüüd ehk loodetavasti rahulikum olema kõige suhtes, kuigi enamus põhitõdesi on juba siit foorumist siit ja sealt ajusoppidesse üles korjatud!

Aga järgmiseks siis ka väga põnev lugemine, Harrington on Cash Games vol1 ja vol2. Esimene Cash game kirjandus minu jaoks, nägin mõndasi väga häid ja huvipakkuvaid teema nimesi kah sisukorras, cant wait!

Tänud kasutajale "kapiuxehing", kes siis kõik kolm korraga välja laenas :)
                  Harringtoni cash ei ole just parimate killast, kuid ega vast mööda külgi maha ka ei jookse :/.

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

Eile avastasin suurepärase triki. Kui laud hakkab tühjenema ning lauas on mõned fishid, siis ei tasu lauast kohe lahkuda. Tühjenev laud pole alati määratud hukule, eriti hommikul kella 5-8 aeg. Jäin siis fishidega pmst heads up ning paljud lauad täitusid uuesti peagi ning seda peamiselt fishide näol. Olin siis eile hommikul mitmes lauas NL100, kus keskmine VPIP oli üle 30% ning tekkis paradiisi tunne! NL100 laud, kus siis mingi 6 meest olid rohelist värvi VPIPiga, ehk siis üle 30%, mõnna mõnna!

Ning eile oli üx sick laud, kus olid kaks 90/50 stiilis venda, oi kui hullud need olid. Neil mõlemal oli vahepeal jube deep stack ka ning üx tüüp hakkas kohe J9 open shovema kui Ta kuskil 70$ stacki peale jäi ning reloadis ka ;D Lõpus oli kõikidel regularidel seal lauas üle 200$ stackid, endal käis vahepeal isegi 300$ ära, aga AQ vs J9 open shove ei pidanud hiljem :)

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Mõned eilsed puke käed

PokerStars No-Limit Hold'em, $1.00 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

UTG+1 ($18.50)
                      Hero (MP1) ($101.50)
                      MP2 ($183.20)
                      CO ($20)
                      Button ($132.75)
                      SB ($125.95)
                      BB ($119.90)
                      UTG ($144.55)

Preflop: Hero is MP1 with Q, K
                      2 folds, Hero bets $3, MP2 calls $3, 3 folds, BB calls $2

Flop: ($9.50) Q, 3, K (3 players)
                      BB checks, Hero bets $6, MP2 calls $6, 1 fold

Turn: ($21.50) 4 (2 players)
                      Hero bets $18, MP2 calls $18

River: ($57.50) 5 (2 players)
                      Hero bets $48, MP2 raises to $96, Hero calls $26.50 (All-In)

Total pot: $206.50 | Rake: $3

Results:
                      Hero mucked Q, K (two pair, Kings and Queens).
                      MP2 had 6, A (flush, Ace high).
                      Outcome: MP2 won $203.50

WHAT?

PokerStars No-Limit Hold'em, $1.00 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

SB ($153)
                      BB ($100.20)
                      Hero (UTG) ($113)
                      UTG+1 ($182)
                      MP1 ($118.85)
                      MP2 ($45.50)
                      CO ($101.10)
                      Button ($174.05)

Preflop: Hero is UTG with A, Q
                      Hero bets $3, 3 folds, CO raises to $6, 3 folds, Hero raises to $18, CO calls $12

Flop: ($37.50) 7, J, A (2 players)
                      Hero bets $28, CO raises to $59, Hero raises to $90, CO calls $24.10 (All-In)

Turn: ($203.70) J (2 players, 1 all-in)

River: ($203.70) 8 (2 players, 1 all-in)

Total pot: $203.70 | Rake: $3

Results:
                      Hero had A, Q (two pair, Aces and Jacks).
                      CO had J, 9 (three of a kind, Jacks).
                      Outcome: CO won $200.70

obv

PokerStars No-Limit Hold'em, $1.00 BB (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

Hero (BB) ($112.10)
                      SB ($100.50)

Preflop: Hero is BB with J, J
                      SB bets $3, Hero calls $2

Flop: ($6) K, 6, J (2 players)
                      Hero checks, SB bets $4, Hero raises to $14, SB raises to $30, Hero raises to $58, SB calls $28

Turn: ($122) A (2 players)
                      Hero bets $51.10 (All-In), SB calls $39.50 (All-In)

River: ($201) 2 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $201 | Rake: $1

Results:
                      SB had A, A (three of a kind, Aces).
                      Hero had J, J (three of a kind, Jacks).
                      Outcome: SB won $200

Siis see käsi ka obv, mille panin asdjaspaks threadi, sest see vist minu kalleim biit ever

PokerStars No-Limit Hold'em, $1.00 BB (6 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP ($117.50)
                      CO ($81)
                      Button ($91)
                      Hero (SB) ($163)
                      BB ($146.40)
                      UTG ($98.50)

Preflop: Hero is SB with A, A
                      4 folds, Hero bets $3, BB raises to $9, Hero raises to $24, BB calls $15

Flop: ($48) 8, 6, 9 (2 players)
                      Hero bets $33, BB calls $33

Turn: ($114) J (2 players)
                      Hero bets $106 (All-In), BB calls $89.40 (All-In)

River: ($292.80) 10 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $292.80 | Rake: $3

Results:
                      Hero had A, A (one pair, Aces).
                      BB had A, K (flush, Ace high).
                      Outcome: BB won $289.80

Ning lisaks veel sittakanti mingite halfstackide vastu, kus sellised J9 sarnased riverid, uskumatu, mis doomswitch
                      Lisaks sain veel blind vs blind sitaks biite. AA vs AQs , kus oli kõik potid jälle flop ja mingi 9 high, kuidagi ei foldi!
                      Ja siis kui lõpux on AA vs KK Button vs Blind, siis mingi Supernova sitakas otsustab mu Button raise flattida BB pealt KK'ga ja JÄLLE 3 POTIT FLOPIS, WTF! Aga kumbalgi meil potit pole ja idikas check callib flopi ja turni, no sitaks sain valuet AA vs KK. Mul on alati vaja 150bb deep olla, kui ma KK vs AA saan ise!

Aga enne ma NL100st ei lahku, kui kogu mu NL100 kasum läinud, sest tean, et biidin seda värdi limiiti, kui suudan tildist hoiduda!!

Praegu siis vist mingi 45k kätt NL100's see kuu, kus olen kõikunud enamjaolt nullist allpool kuni -950$ kanti ning vahepeal õnnestus +570$ peal ära käia. Tahax loota, et täna enam biite ei tule ning pean sessiooni algust rahulikumalt võtma, sest alguses tahab tilt kuidagi kergemalt tulla, eile kui juba -800$ peal olin ja olin nagu valuläve ületanud, siis tegin peaaegu veatut mängu.

Comment

• Dogers
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2500

mul AA vs KK ja KK vs AA olukordadega samamoodi, sitaks närvi ajab juba, KK-d tuleb hakata foldima kui tunned ära juba, et AA :D

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Algselt postitas Dogers
                          mul AA vs KK ja KK vs AA olukordadega samamoodi, sitaks närvi ajab juba, KK-d tuleb hakata foldima kui tunned ära juba, et AA :D
                          Tõesti on väga tihti, kus vastase stati ja positsioonide ja olukorra arengu järgi tunned ära, kus vastasel on AA ja ootad seda showdowni, et lihtsalt kinnitust saada asjale. Samas on olukordi, kus saab KK enesekindlalt all ini ja madala boardi korral oled 80% kindel, et vastane muckib.
                          Kui ainult suudaks otsuse tegemise hetkel oma instinkte usaldada...

Comment

• vennike
                            Pokkerihai
                            • Mar 2009
                            • 1958

Algselt postitas RudiTurbo
                            Tõesti on väga tihti, kus vastase stati ja positsioonide ja olukorra arengu järgi tunned ära, kus vastasel on AA ja ootad seda showdowni, et lihtsalt kinnitust saada asjale. Samas on olukordi, kus saab KK enesekindlalt all ini ja madala boardi korral oled 80% kindel, et vastane muckib.
                            Kui ainult suudaks otsuse tegemise hetkel oma instinkte usaldada...
                            täpselt nii on.. aga ei saa ju KK pre maha ka panna, ranka poob ülesse muidu :D

Comment

• Dogers
                              Pokkerihai
                              • Dec 2008
                              • 2500

Ma olen arusaanud, et nl200+ ei tohi KK maha panna aga NL 25+ tuleb vist hakata panema, päriselt, ma saan 4 korda päevas fullstackiga vasta pükse, võidan vb 1 korra 6st KK vs AA ja vastupidi olukordi lihtsalt ei ole, kammi hem, läbi, 1 kord 10k käe peale :S

no obv keda juba korra oled QQ või AK-ga müttamas näinud, nende vastu mitte, aga selliseid vanasid on kelle 4bet on 0.4 15k käe peale :D

iga 1500/2000 käe tagant selline olukord -BI aga tagasi ??
                              ei ole tulemas lihtsalt..

Comment

• Dogers
                                Pokkerihai
                                • Dec 2008
                                • 2500

PUTSI
                                lõpetad postituse ära ja nii siis ongi

peaks mainima, et minu esimesed shotid nl50 ongi ainult KK vs AA

JA NÄE SETT TULI AGA VITTUS IKKAGI

Comment

Working...