[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: Rudi Miljonäriks ja Bemmirooli!

Ülikõvad statid tulid tänasel sessioonil, 3Bet 5.6% 8) AF 5.69 8) ja veel palju muid :)

Kuid kõige tähtsam on see, et 2 viimast sessi on läinud VPIP ja PFR ligi 2% võrra kõrgemaks ning see on tulnud sellest, et olen CO ja Buttoni pealt julgemaks muutunud :)

Aga vahepeal täna 3Bettisin 3 kätt järjest hilistest positsioonidest ja huvitav, et keegi eriti leili ei läinud ;D

Ning nüüd olen umbes 800 käe kaugusel NL50's 20k käe täitumisest ning pärast esimese 10k käe -80$ faili on järgmise 10k käe tulemas üle ootuste kena kui viimase 800 käega mingi katastroof ei juhtu :)

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Lubasin hakata siia oma halbu käsi postitama, aga viimasel ajal polegi eriti ette tulnud kohutavaid vigu, olen oma foldmasina taas tööle saanud, seega päeviku tegemine SUCCESS ;D Enamus sellised piiri peal callid on kah viimasel ajal hoopis ilusad readcallid olnud :)

Comment

• leits

Kuidas bb/100'le on, mul on paar puhkep2eva olnud ning eile mängisin 1000 kätt ...ja sian mingi ca 3BI. hetkel on 4.26bb/100'le 32k käe põhjak. arvestades et 20k olin break even, on imo tulemus super :D

Comment

• leits

Algselt postitas RudiTurbo

Ülikõvad statid tulid tänasel sessioonil, 3Bet 5.6% 8) AF 5.69 8) ja veel palju muid :)

Kuid kõige tähtsam on see, et 2 viimast sessi on läinud VPIP ja PFR ligi 2% võrra kõrgemaks ning see on tulnud sellest, et olen CO ja Buttoni pealt julgemaks muutunud :)

Aga vahepeal täna 3Bettisin 3 kätt järjest hilistest positsioonidest ja huvitav, et keegi eriti leili ei läinud ;D

Ning nüüd olen umbes 800 käe kaugusel NL50's 20k käe täitumisest ning pärast esimese 10k käe -80$ faili on järgmise 10k käe tulemas üle ootuste kena kui viimase 800 käega mingi katastroof ei juhtu :)
          imo cbet 96% on wayy to palju aga see on väike sample ka ... possible et hittisid enamus floppe vms

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Mul oli ta vahepeal väixem, aga ma ei tea, mulle meeldib nii kui ma pmst cbetin kõik heads up potid. Enamuse ajast ma karistan limpereid või 3Betin kah, siis obv peab ju Cbettima :)

Eile vaatasin, üle 19k käe oli vist nüüd kuskil natuke üle 5bb/100.

Viimased 9k kätt 14bb/100 :P

Aga tra, täna õhtul lähen tööle, seega reede õhtune grind jääb ära, pärast tööd, mis on siis kella 11 aeg, siis nii väsinud, et ei tasu vist enam.
            See eest laupäev ja pühapäev tuleb mingi 6k kätt teha, et nädal ikka 10k kätt ära tuleks. Kuigi ehk tuleb rohkem :)

Comment

• leits

Plaanis reede-pühap ->15k kätt ... oleneb kuidas õhtu kulmineerib, kui turnat l2hme classicusse m2ngima, siis ilmselt hakkavad symboolsed joogid :D

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

Algselt postitas leits
                Plaanis reede-pühap ->15k kätt ... oleneb kuidas õhtu kulmineerib, kui turnat l2hme classicusse m2ngima, siis ilmselt hakkavad symboolsed joogid :D
                Kätearvult ma vist Sind ei suuda biitida, mängid liiga palju laudu ka rsk ;D
                Aga winrate ja kasum tuleks ikka põske teha Sulle :)

Muide, eile oli ühes lauas lausa kaks BMW märgiga donki ;D

Comment

• leits

noo igas kuus on mingi break even sess, kellel rohkem kellel v2hem, samas upswing on hea, keep up the good work :=)

Comment

• RudiTurbo
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 4167

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

Button ($9.05)
                    SB ($42.95)
                    BB ($30.45)
                    UTG ($50.20)
                    UTG+1 ($54.05)
                    MP1 ($50)
                    MP2 ($49.75)
                    MP3 ($52)
                    Hero (CO) ($50)

Preflop: Hero is CO with Q, K
                    4 folds, MP3 bets $2, Hero calls $2, 3 folds

Flop: ($4.75) J, Q, 4 (2 players)
                    MP3 checks, Hero bets $4, MP3 raises to $8, Hero raises to $12, 1 fold

Total pot: $20.75 | Rake: $1

Results:
                    Hero didn't show Q, K (nothing).
                    Outcome: Hero won $19.75

Mingi imelik käsi oli see, 7/5 NIT oli ja see reraise flopil oli nii ülimegasuperinsta minraise, et mul oli tunne, et midagi on jama ja panin pulli pärast minraise otsa ja tuli suht insta fold kah ;D
                    Vb oli misclick Tal :)

Vaatasin eilsed potid üle ka, ühtegi suurt potti eile ei tulnudki, suurim võit käega oli 28$, ülejäänud olid kuskil 20$ kanti ja alla. Suurim kaotatud pot oli set vs set 21$ ;D
                    Aga eile väike leak oli tegelt see, et umbes 3 korral ei võtnud riveris valuet, kus olex pidanud.

Aeglaselt sõuad, kaugele jõuad 8)

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

See minraise on ju jube, nii mängides sa müüd oma positsioonilise eelise kõige odavamalt maha. Pealegi saab ta oddse edasi mastiga callimiseks ning võib vabalt drawga sisse lükata ja sa võid foldida best handi või callida halvemaga.

Calli ta minraise ja vaata, mis juhtub turnil.

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Algselt postitas ranka
                        See minraise on ju jube, nii mängides sa müüd oma positsioonilise eelise kõige odavamalt maha. Pealegi saab ta oddse edasi mastiga callimiseks ning võib vabalt drawga sisse lükata ja sa võid foldida best handi või callida halvemaga.

Calli ta minraise ja vaata, mis juhtub turnil.
                        Ma tean, et see tavaolukorras on jube, aga see oli praegu eriolukord, sest see oli maailma kiireim minraise ;D

ah jaa tuli veel meelde, ära Jumala eest bustoks mine ranka, laos tööl on ikka jube käia ;D
                        Või siis kui downswing on ja motivatsioon kaduma hakkab, siis mine küsi kuskilt üx öövahetus ja oled taas pokkeri jaoks motivatsiooni täis laetud :)

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Tra, täna jälle mingi kebberniidi maailm hakkas pihta. Mingi 3300 kätt mängisin hetkel ja oli selline tavapärane väike miinus algul, aga kuskil 1800nda käe juures sain monotone boardil bottom set vs top set, mõtlesin, et foldiks ära, sest flopil tuli 4Bet , aga ikka pidin uskuma, et Tal ehk ülepaar flush drawga ja sain põske ja sealt algas üx uppumine. Kuskil 2700nda käe juures käisin -200$ peal ära ja siis asi enamvähem stabiliseerus, sain sealtmaalt lõpuni ka 3 suuremat potti, kuid pärast kahte esimest oli kohe mingitmoodi vaja ikka tagasi kukkuda kohe. Lõpus kui juba laudu kinni panin tuli veel üx päästev käsi, mis tõi mind siis -150$ peale vähemalt tagasi. Krt, ise tegin ka suht palju halba mängu ja kõik suuremad kaotatud all ini, mis eriti täna üle poole stackiste tegelaste vastu polnud õnneks olid mul väga halva equitiga. Aga noh, täna lihtsalt fishid floppasid hästi ja raske mingit fishi seti peale panna.

Panen siia siis viimase käe, mis suht naljakalt mängitud.
                          Võtsin hoo maha flopil, sest Tal oli suht meeletu 3Bet ning samuti oli Ta suht agrssiivne ning lootsin Teda bluffima saada, sest kui Tal just KK'd polnud, siis oli K Tema jaoks scarecard.

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP2 ($56.05)
                          CO ($146.60)
                          Button ($50)
                          SB ($53.30)
                          BB ($50)
                          Hero (UTG) ($50.60)
                          MP1 ($32.60)

Preflop: Hero is UTG with A, A
                          Hero bets $2, 1 fold, MP2 calls $2, CO raises to $5.50, 3 folds, Hero raises to $13.50, 1 fold, CO calls $8

Flop: ($29.75) 10, K, 3 (2 players)
                          Hero checks, CO checks

Turn: ($29.75) K (2 players)
                          Hero checks, CO checks

River: ($29.75) K (2 players)
                          Hero bets $37.10 (All-In), CO calls $37.10

Total pot: $103.95 | Rake: $3

Results:
                          Hero had A, A (full house, Kings over Aces).
                          CO mucked J, J (full house, Kings over Jacks).
                          Outcome: Hero won $100.95

Igatahes nüüd on laudadesse tagasi vaja minna, eelmine laupäev oli samamoodi, et -178$ esimene sess ning teine ülipikk sess tõi ligi +400$. Loodame, et ajalugu kordub :)

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Täiesti pael, ma ei tea, mis mu nonSD winningsitega täna toimub, upun nagu Titanic tra!

-330$ käisin juba ära, siis sain väikse AA vs AK ning flop tuli AKx, sain kohe all ini kah. Turn tuli juba K, mõtlesin, et KK imes ära rsk!

Tõmbasin nüüd sealt maniakaalsest eestlaste lauast ka uttu ja päev siis -284$ >:(

Tra ma ei tea, täna calliti lihtsalt kõik ära igalpool, üxki 3Bet ja üxki Cbet ei õnnestunud. Showdown winnings oli natukene plussis ja kuskil poole peal olin veel 70$ üle EV, täiesti sick!
                            Lõpus jõudis juba EV ka tagasi nulli igatahes.

Kuu on pmst poole peal ja kuu kasum on 214$.

Mõned tournad tegin ka vahepeal, haige mismoodi jälle suhu sain. Sain nightly seventy grandile pileti, olin juba natuke stacki suurendanud ja nüüd olin suures potis AT'ga , turnis vend reraisis ja lükkasin all ini, A9 vastas, obv river 9. Siis oli üx Sunday millioni sat, haige hea run, sitaks suuri paare ja olin suht suure stacki saanud, siis SB limbib ja mul J8'ga BB peal flopist top2. Saan all ini ja obv on set vastas, gg! Ja siis kahes väixemas tournas sain ka mingil suht haigel moel.

Vahepeal õnneks tiltasin ja tegin mõned nightly 70 grandi satikaid 5 tükki korraga, sest hea struktuur oli ja 6maxi SNGst panin kinni 4 tükki 5st, seega üx oli pilet, aga 3 tükki läxid siis automaatselt Tournament dollariteks 165$ väärtuses. Seega homme saab nendega natuke downswingi leevendada 20$ Double or nothing SNG'si mängides. Või siis mõned teised SNG, vaatab, mille tuju tuleb, igatahes tuleb võimalikult kindla peale minna, et hea cash kokku teha.

Ei tea, mix ma ei või vahepeal rahus 20BI'id üles joosta, aina mingi 10BI üles maximum ja siis on downswing järgmine sess garanteeritud. Tra, kui kuu kasum peaks nulli ka jälle tagasi kukkuma, siis ma ei tea enam, mis toimub.

Comment

• leits

Noojah, sul läks eile päris kehvasti siis, aga noh, mis teha. Tahest tahtmata tuleb selliseid sessioone vahepeal ette, kus lihtsalt mitte midagi ei õnnestu. Tean täiesti omast käes. Mul on hetkel tunne, et ma teen elu parimat mängu, obv on kerga heater ka peal, imestaks kui ei oleks ka (20k sai break even oldud).

Edu sulle :) Mul on kena bb/100'le, 6.66 (maffia teema ) :D

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Mine putsi, kuidas sessioon algas täna jälle

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP2 ($42.25)
                                CO ($118.20)
                                Button ($35.85)
                                Hero (SB) ($48.75)
                                BB ($58.20)
                                UTG ($29.60)
                                UTG+1 ($47.10)
                                MP1 ($50.75)

Preflop: Hero is SB with K, J
                                1 fold, UTG+1 calls $0.50, 1 fold, MP2 calls $0.50, 2 folds, Hero bets $3, 1 fold, UTG+1 calls $2.50, MP2 calls $2.50

Flop: ($9.50) 7, J, 3 (3 players)
                                Hero bets $7.50, 1 fold, MP2 raises to $15.50, Hero raises to $45.75 (All-In), MP2 calls $23.75 (All-In)

Turn: ($88) Q (2 players, 2 all-in)

River: ($88) 2 (2 players, 2 all-in)

Total pot: $88 | Rake: $3

Results:
                                Hero had K, J (one pair, Jacks).
                                MP2 had Q, J (two pair, Queens and Jacks).
                                Outcome: MP2 won $85

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP2 ($26.80)
                                CO ($41.25)
                                Button ($24.45)
                                Hero (SB) ($47.25)
                                BB ($28.65)
                                UTG ($10)
                                UTG+1 ($45.65)
                                MP1 ($68.80)

Preflop: Hero is SB with K, K
                                2 folds, MP1 bets $2, 1 fold, CO calls $2, 1 fold, Hero raises to $8.50, 2 folds, CO calls $6.50

Flop: ($19.50) 10, 5, 10 (2 players)
                                Hero bets $15, CO raises to $30, Hero raises to $38.75 (All-In), CO calls $2.75 (All-In)

Turn: ($85) A (2 players, 2 all-in)

River: ($85) A (2 players, 2 all-in)

Total pot: $85 | Rake: $3

Results:
                                Hero had K, K (two pair, Aces and Kings).
                                CO had 8, A (full house, Aces over tens).
                                Outcome: CO won $82

Laksti 150$ alla EV :'(

Comment

Working...