[NL400-2000 FR] Rudi Winning Munniez

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits

Re: Rudi Miljonäriks ja Bemmirooli!

Õnneks on mul veel kerge edumaa VPP'de suhtes :D

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Algselt postitas leits
      Õnneks on mul veel kerge edumaa VPP'de suhtes :D
      Ma tahaks täna õhtul ka veel mingi suht suure sessi teha, aga peab üritama veel und saada siis, muidu vist jääb ära :)

Comment

• leits

Ma aravatavasti ei saa, kuna kani surub see õppeprotsess peale :D

Comment

• BuildUp
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2547

Algselt postitas RudiTurbo
          Sain just 3000 täis, eile tuli natuke üle 1000 viimase sessiga :)

Eile oli muidu mingi kahtlane hetk, kus umbes kella 2 ajal mu aja järgi läxid mul kõik lauad hoobilt jube halvaks ja polnud eriti uusi ka valida. Aga kuskil tunni jooxul läxid lauad suht magusaks tagasi.

Ja praegu on veel kahtlasem hetk ,kui läxin 5:37 umbes magama täiega unisena ja korra tegin silmad lahti juba 8:40 ajal ning praegu on kell 10:54 ja ma olen üleval, wtf!?
          Ja ma olen nagu endiselt unine, mix perkele ma üles ärkasin? Väljas on haudvaikus ka veel!
          Mul see viskaski üle, et lauad lagunesid ning ühel 19" monitoril on neid jube tüütu koguaeg vahetada ning tõmbasin kinni. bljäät. ;D

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Tuli meelde praegu, et eile enne sessi lõppu, kui olin juba enamus lauad kinni pannud, siis ühel laual oli veel EP'l Ässad ja tõstsin 2$ peale. Ja kuskil late positsioonis mingi vend tõmbas puhtalt selle raise peale FULL STACKIGA all ini, oi see oli mõnus dream come true ässadele ;D Eriti kui lauda pandi flop 3A3. Muidu vastasel oli TT :)

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Nii, aeg siis teha ka nädala kokkuvõte või noh, kuna alustasin märtsi algusest ja enne seda kokkuvõtet polnud, siis tuleb graafik märtsi algusest alates. Algus algas kohe biitide rohkelt ja juhtus igasuguseid jubedaid asju, siis tuli üx monster pot ning sellele järgnes ka selline hea tujuga mängitud hea jooxuga periood tänu suurele potile ja kasvasin juba päris hea kasumini, kuid obv järgmine sessioon oli kohe valus laks peale ja obv lendasin tagasi nulli. Siis kuskil 8.8k kätt oli mängitud ja olin kuskil +80 peal, mõtlesin, et no vähemalt esimesed 10k kätt tuleb vist NL50's plusspoolele, aga need 1200 kätt, mis veel minna oli ei tulnud üldse lõbusad ja suht tiltisin terve sessi pärast mingit alguses saadud räigeid biite :D
              Aga siis võtsin ennast kokku ja mõtlesin kui palju suuri vigu olin teinud siiski nende esimese 10k käe jooksul ning otsustasin enne igat suurt calli võtta timebanki ja asi ikka suure hoolega läbi mõelda enne kui turnis all ini callin. Turnis all inide callimine on vist mu kõige suurem leak hetkel. Aga igatahes tuli siis üks võimas sess üle 5000 käega, millest siin juba on graafik ka olemas ja selle sessiooni jooksul võtsin enne kõiki suuri otsuseid time banki ja mõtlesin hoolega läbi, et mis krt siin toimub. Tegin mõned päris tugevad foldid kah seekord, top2 paari läxid kahel korral foldi ning kahel korral 3 betitud potis tegin võimsad callid, kus tuli terve stack 1 paariga koju ära :) Kuid viimase 5k käe jooxul, kus jooxin 13bb/100 tegin ka siiski veel mõned vead keskmiste stackide vastu ning samuti sain kaks väga valusat biiti, millest ka juba räägitud, seega järgmisel esmaspäeval on graafik loodetavasti kõvasti võimsam ja stabiilsem ning loodan, et kätearv väga palju ei kannata, sest koolis hakkas nüüd projekt!

Muide mida teha olukorras, kus on näiteks 1 4xbb raise ja 2-3 calli ning olen otsustanud squeezeda näiteks AJ'iga tõstes 12$ peale(On see liiga palju?).

Ning call tuleb viimaselt tüübilt, kelle stack pärast calli jääb kuskil 20-25$ vahele. Flopis te ei hiti , seega mis edasi?

Probleem on selles, et Cbet peaaegu igas normaalses suuruses commitib mind tema stacki vastu ära. Check ja give up? ???

Comment

• BuildUp
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2547

Set% päris hea. Olen ise sama palju käsi mänginud ning set endal 9,8% ja profit 100$ vähem sinust. Loodan, et saan varsti heaterit ning avg 5bb/100le. :)

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Algselt postitas BuildUp
                  Set% päris hea. Olen ise sama palju käsi mänginud ning set endal 9,8% ja profit 100$ vähem sinust. Loodan, et saan varsti heaterit ning avg 5bb/100le. :)
                  Mul see set% oli mingi esimesed 3k kätt vist midagi üle 20% ning siis tuli jõhker pikk aeg, kui oli midagi 2.0% ja hiljem 4.0%. 10k käe peal vist oli juba 11.8 peale läinud keskmine, mis siis normaalne, kuid lõpus nagu läx jälle natuke üles ;D

Comment

• -andres-
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4546

Mul 3k kätt vähem, aga olen teist natuke ees :P. Ptuiptuiptui ka selle peale.

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Mõtlesin vahepeal, et teeks mingi teema, kus küsiks inimestelt suurte sampletega winratesi ja teeks mingid edetabelid või üritaks lausa mingi väixe website teha, kuhu need tabelid panna, aga siis hakkasin mõtlema, et mul pole üheski limiidis vist üle 50k käe ja alla selle suht mõttetu võrrelda ;D

Aga kui keegi enne mind ei tee, siis millalgi olen küll nõus hakkama mingeid edetabeleid haldama, kuhu teeks iga limiidi jaoks eraldi winrate edetabelid vähemalt 50k käe samplega ja vähemalt 100k käe samplega eraldi. põnev oleks vaadata, mida keegi siin kuskil limiidis saavutada suutnud on ja kus ka ise paikneks :)

Comment

• tdx
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 768

teoorias huvitav idee, praktikas läheb 100% e-peenisega vehkimiseks.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Irw tra irw.

Lugesin su pealkirja ja siis tuli mõte: Rudi invaliidiiks ja ratastooli.

Mitte midagi isiklikku :P

Comment

• RudiTurbo
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 4167

Algselt postitas tdx
                            teoorias huvitav idee, praktikas läheb 100% e-peenisega vehkimiseks.
                            Peeniste vehklemine on põnev ;D

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Täna oli jälle eestlaste rohke päev Starsis. Keegi Mihkel ja Toomasl olid, keda varemgi näind ning esmakordselt nägin cashis Tigranot ja leitsi ;D

Mingi v**djas biit oli ka jälle, mul 77, J75 flop, turn on J, vastane reraiseb suurelt, millegi pärast J'i peale ei pand ja lihtsalt callisin, river on veel üx J, DOH!
                              Vastasel 99.

Aga lõpus sain siiski sellise käega väikse kasumi peale enne kui tuleb minna üle väga pika aja öövahetusse!!

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (8 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

Hero (CO) ($56.35)
                              Button ($79)
                              SB ($52.25)
                              BB ($55.50)
                              UTG ($51.65)
                              UTG+1 ($110.20)
                              MP1 ($56.45)
                              MP2 ($25.45)

Preflop: Hero is CO with 10, 10
                              3 folds, MP2 calls $0.50, Hero bets $2.50, 1 fold, SB calls $2.25, 2 folds

Flop: ($6) K, 10, A (2 players)
                              SB checks, Hero bets $4.50, SB calls $4.50

Turn: ($15) 8 (2 players)
                              SB bets $14.30, Hero calls $14.30

River: ($43.60) 4 (2 players)
                              SB bets $15, Hero calls $15

Total pot: $73.60 | Rake: $3

Results:
                              SB had Q, Q (one pair, Queens).
                              Hero had 10, 10 (three of a kind, tens).
                              Outcome: Hero won $70.60

Callisin turni, sest Tal oli teine käsi lauas ja bet oli liiga suur :P

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Pusisin jah paaris lauas ja märkasin ka Sind ja

Eestlasi oli üldse palju seal.

Comment

Working...