Parim Pala (Mitte strateegiline vussi läinud lühike humoorikas video)

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • CTXrix
    Grinder
    • Oct 2008
    • 689

Re: Parim Pala (Mitte strateegiline vussi läinud lühike humoorikas video)

Algselt postitas ranka
    Aga ehk oleksid ise esimene? :)
    Ei pea ennast veel nii pädevaks kahjuks

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

mina võiks teha, aga kuna mu 6max mäng on saanud niipalju kriitikat siis ei pea ennast heaks näiteks ja paljud ei saa niikuinii aru miks ma mingeid asju teen ja enamus ei tohigi neid manöövreid kasutada, kuna madalal see niikuinii ei tööta.

Comment

• urmo1
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 330

Algselt postitas ESTPatrick
        mina võiks teha, aga kuna mu 6max mäng on saanud niipalju kriitikat siis ei pea ennast heaks näiteks ja paljud ei saa niikuinii aru miks ma mingeid asju teen ja enamus ei tohigi neid manöövreid kasutada, kuna madalal see niikuinii ei tööta.

No teed video ja siis teised ütlevadgi mis valesti teed ja õpid ise ka kõvasti ju.Ma teeks ise ka video aga mul arvuti paneb pange kui mängima tahan hakkata.

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

asi ongi selles et ma ise leian et ma ei tee midagi valesti ja seni kuni hoian 4PT/100 ei kavatse ma ka seda muuta.

Teen video microstakes 6maxis, seal asi peaks suht standard olema niikuinii, ei tohiks probleem olla ABC pokkerit mängides võita olla, mida proovin siis ka näidata.

Comment

• Rigged
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2535

Are you there boobie? :D Klassika, eriti see kalameeste käsiraamatu koht :D

Comment

Working...