ESTPatricku video: Erisoove???

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • arvamusliider
    Jube Noob
    • Oct 2008
    • 183

Re: ESTPatricku video: Erisoove???

Vot selline loovmäng mulle meeldib. See hoiab pokkeri meeldiva hobina/tööna, mitte nagu robot liini peal raha kasseerimas.

Igatahes video oli väga hea ja ootan juba järgmist. Näitena võiksid tõesti teha ka 9+ laua video, sest sellisl juhul vähemalt minu puhul loomingulisus kannatab ja pokker hakkab tunduma ebameeldiva meelelehutusena, aga tahaks teada, kuidas see elukutselisl välja tuleb.

Hea video. 10/10

Comment

• kylamees81
      Räme Fish
      • Oct 2008
      • 10

Tänud, meeldis väga. Loodan et teed mõne veel.

Comment

• Lutzky
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1829

Algselt postitas ESTPatrick
        runner-runner mast tuleb ALATI
        you wish

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

mai usu et teen alla 9 laua video kui peaksin mõne veel tegema ja siis cascade mode, mitte tile nagu seekord.

ja kuna olen ka 18-24 laua mängimisega kokku puutunud, siis 9 lauda ongi minu jaoks loov mäng - jõuan vabalt üldjuhul

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Viskasin kiirelt pilgu peale, hiljem vaatan uuesti.

Ootasin põnevusega, mis mehed Starsis NL200 laudades on. Näha oli, et enamus regularid ja mõni donk laua peale ära eksinud. Kõige hullem oli, et ükski bluff eriti ei õnnestunud, kindlasti paljud regularid on teadlikud, et su range on ka suurem ja callivad maha. Samuti väga mõnus oli kuulata Belokixx squeezimise ja raise mõtet kuna respektib sind. Samuti oli näha, et ADZ122xx pidevalt BB üle tõstis sinu steali katse. Kolmandal korral vist callisid ta ära said hea flopi open ended rea tõmbe, seal oleks ta hea paika panna olnud, kahju et aeg üle läks, ma ise vist oleks kohe tõstnud. Floppasid ka neliku kohe KK vastu, nagu mainisid väike tõste flopis oleks rohkem valuet andnud aga, kes tõstab nelikuga ;D

See AK chek callia oli ka väga huvitav sinu QK vastu ei tea miks ta nii passiivselt mängima hakkas.

Samas väga huvitav oli vaadata, et tihti ei mänginud konkreetselt kaarte vaid bluffisid, kui isegi drawd ei olnud. Ühe korra muidugi said masti suht sellise mänguga, see mulle meeldis ;D

Paistis, et sess ei olnud just kõige parem, lõpus võttis selle kokku veel AA vs KK beat >:(

Parimat ja Tänud video eest,

Tigrano

Comment

• arvamusliider
              Jube Noob
              • Oct 2008
              • 183

Parim video lõpetus ever. :)

Comment

• farik666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 834

Hea video jah muidu, a see viimase käe river krt... kuidas rahulikuks saab sellise asja juures jääda... ja sellistel limiitidel???

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Jah oli näha, et ESTpatrick suutis suht rahulikuks jääda paljudes olukordades, eriti viimases ässadega. See näitab kindlasti vilumust juba.

Comment

• ESTPatrick
                    Olümpsi Mägi Aivar
                    • Nov 2008
                    • 5572

Algselt postitas Tigrano
                    Viskasin kiirelt pilgu peale, hiljem vaatan uuesti.

Ootasin põnevusega, mis mehed Starsis NL200 laudades on. Näha oli, et enamus regularid ja mõni donk laua peale ära eksinud. Kõige hullem oli, et ükski bluff eriti ei õnnestunud, kindlasti paljud regularid on teadlikud, et su range on ka suurem ja callivad maha. Samuti väga mõnus oli kuulata Belokixx squeezimise ja raise mõtet kuna respektib sind. Samuti oli näha, et ADZ122xx pidevalt BB üle tõstis sinu steali katse. Kolmandal korral vist callisid ta ära said hea flopi open ended rea tõmbe, seal oleks ta hea paika panna olnud, kahju et aeg üle läks, ma ise vist oleks kohe tõstnud. Floppasid ka neliku kohe KK vastu, nagu mainisid väike tõste flopis oleks rohkem valuet andnud aga, kes tõstab nelikuga ;D

See AK chek callia oli ka väga huvitav sinu QK vastu ei tea miks ta nii passiivselt mängima hakkas.

Samas väga huvitav oli vaadata, et tihti ei mänginud konkreetselt kaarte vaid bluffisid, kui isegi drawd ei olnud. Ühe korra muidugi said masti suht sellise mänguga, see mulle meeldis ;D

Paistis, et sess ei olnud just kõige parem, lõpus võttis selle kokku veel AA vs KK beat >:(

Parimat ja Tänud video eest,

Tigrano
                    standard, -900 kiirelt ja siis lõpuks break-even. kaart oli veits kole jah. coolereid palju ja kolevähe õnnestus bluff

Comment

• Lutzky
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1829

Vaadatud.

Kvaliteetstaff, baby.

L.

Comment

• ESTPatrick
                        Olümpsi Mägi Aivar
                        • Nov 2008
                        • 5572

Algselt postitas farik666
                        Hea video jah muidu, a see viimase käe river krt... kuidas rahulikuks saab sellise asja juures jääda... ja sellistel limiitidel???
                        kui ma rahulikuks ei jääks siis ma oleks ammu busto juba, usun et see on minu ainukene skill üldse - mitte tilti minna

Comment

• leits

Algselt postitas ESTPatrick
                          kui ma rahulikuks ei jääks siis ma oleks ammu busto juba, usun et see on minu ainukene skill üldse - mitte tilti minna
                          su ainuke skill on juua . . dude ära aja asju segamini ... pokkerit sa biidid lakboxi pealt ... järgmine nädal alustame uute treeningsessidega valmistudes veebruariks ..

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas leits
                            su ainuke skill on juua . . dude ära aja asju segamini ... pokkerit sa biidid lakboxi pealt ... järgmine nädal alustame uute treeningsessidega valmistudes veebruariks ..
                            Mis head veebruaris on, äkki peaks ka kähku treenima hakkama.

Täna äkki bluffisingi liiga palju, peale ESTpatriku video vaatamist ei ole pääsu, hakkasin ka regulare peedistama aga täna sain ise vastu kaalikat

Comment

• ESTPatrick
                              Olümpsi Mägi Aivar
                              • Nov 2008
                              • 5572

Veebruariks Bratislava piletid ostetud - 5 PIKKKA päeva pidu. eesmärk on mäletada midagi - raske eesmärk.

Kaardi mängimise asemel vastase mängimine on tahes tahtmata suurema variatsiooniga, aga sitaks rohkem saab kino ja kindlasti suureneb winrate kui ajastuse lõpuks korda saad.

Comment

• kilu6
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1305

Vaatasin ja meeldis! Tigrano ütles enamiku ära.

Paar väikest kommentit statide kohta.

Kuskil alguses mainisid, et sa ei tea mingi mängija õigeid statse, kuna olete shorthandedis mänginud temaga. Kas siis shorthandedi käsi ei saa välja filtreerida HUDi jaoks.

Vähe hiljem ütlesid enda statide kohta, et üks tüüp, kelle kohta oli ca 500 kätt sul, et tema näeb sinu selle laua statte dongi statidena, tegelikult ta näeb ju ka sinu 500 käe statte, mitte konkreetse laua omi.

Üldiselt väga raske oleks su vastu mängida tundub.
                                Küsiks, et mis sa ise kirjutaksid enda kohta notedesse, kui oleksid seal laudades keegi teine regular olnud.

Comment

Working...