PokerStars alustas juriidilist sõda PTR-i vastu

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • J0kker
    Grinder
    • Feb 2009
    • 865

Re: PokerStars alustas juriidilist sõda PTR-i vastu

Tundub et ka sina soovid oma postituste arvu suurendada trollimisega.

Comment

• fyte
      Pokkerihai
      • Jun 2010
      • 3378

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
      ja fütt võiks üldse mõned oma postitused tegemata jätta, kui tal midagi asjalikku öelda ei ole ja ainult vinguda tahab. kui lihtsalt selleparast facepalmi pilte postitad, et tahaksid oma postituste arvu suurendada, siis usun, et ranka saab sul ka foorumi andmebaasis postcounti numbri 500 (või misiganes numbri võrra) võrra suuremaks keerata.
      Ma arvan, et see jääb minu otsustada, kui palju postitan. Pole täheldanud, et teistel foorumlastel mu sõnavõtmistega probleeme oleks, küll aga ei saa seda öelda sinu kohta. Juhtisingi tähelepanu sellele, et oled niivõrd absurdselt pedantne, et paha hakkab :)

Comment

• pokkerisheriff
        Grinder
        • Oct 2011
        • 824

ok, aga lubage meenutada, et just mina pakkusin peale PTR-i PokerStarsi profiilide sulgemist välja, et PTR võiks iseenesest jääda ju kui tegemist oleks opt-in meetodiga. ja seda enne veel kui ranka täna lingi pani, et PTR võib-olla plaanibki seda teha.

tegin seda ju just vastu tulles PTR-i kasutanud "proffidele". nad saavad kõik oma profiilid siis ju taas nähtavaks teha seda endisel kujul edasi kasutada. mis arvate, kas nad opt-innivad ennast kõik? ma arvan et jah, sest ei näe põhjust, miks nad peaksid soovima et nende enda winrate jms privaatsed on kui teiste omasid näha tahavad.

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
          PTR-i mittekasutamine ei välista tableselectimist. aga selleks võiks kasutada siiski enda poolt läbi mängitud hand historytest saadud ajalugu. ka PokerStarsil pole sellise variandi vastu minu teada midagi. HEM ja PT3 tohivad ametlikult vist isegi igast avatud lauast ühe käe jagu infot ajutiselt koguda, et saada teada sealsete mängijate nimed ja sinu enda poolt nende vastu läbimängitud kätest statsi näidata. see on lubatud PokerStarsi poolt. PTR ei olnud senisel kujul.
          Saan aru jah su jutust, aga isiklikult ei jäta edget kasutamata lihtsalt regardless mis keegi arvab.
          Aga üldiselt sa ise ka üldse pokkerit mängid või miks sa nii räige vastane oled? Isegi suuremates välismaa teemades pole märganud PTR teemades nii julma heiti.
          Kui sa ütled, et peab olema ise läbi mängitud käed siis kas lives enne lauda istumist sõbralt küsida mingi x mängija stiili kohta on ka kuritegu ja sa ei avaldaks oma sõbrale siukest infot elusees?

Comment

• pokkerisheriff
            Grinder
            • Oct 2011
            • 824

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
            Kui sa ütled, et peab olema ise läbi mängitud käed siis kas lives enne lauda istumist sõbralt küsida mingi x mängija stiili kohta on ka kuritegu ja sa ei avaldaks oma sõbrale siukest infot elusees?
            oleneb kas see on lubatud või keelatud. PTR senisel kujul oli PokerStarsi poolt keelatud.

Comment

• qbj0hn
              Auk on auk. FAKT!
              • Nov 2008
              • 7091

Okay, teeme nii.

Comment

Working...