PokerStars alustas juriidilist sõda PTR-i vastu

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

PokerStars alustas juriidilist sõda PTR-i vastu

Viimaks astus PokerStars väga suure sammu ja alustas juriidilist lahingut pokkeri statistika kogumise ja edastamisega tegeleva lehekülje pokertableratings.com (PTR) vastu, vahendab pokerfuse.com.

PokerStars väidab, et PTR on vastuolus intellektuaalse omandi õigusega ja pokkerituba on saatnud keelustamiskorralduse kirjad, öeldes, et tegemist ei ole tühipalja ähvardusega. Kokku on pandud mitmest advokaadist koosnev meeskond erinevatest juristiktsioonidest.

PTR on pokkeri andmeid koguv veebileht, mis on peamiselt suunitletud rahalaudadele suurtemates pokkeritubades. Nende andmeid kasutades saab iga kasutaja näha otsitava mängija võite või kaotusi, mängustiili, graafikut, detailset statistikat ja palju muud. Samuti PTR müüb pokkeritubade mängitud käsi.

Pokkerikäte ostmine ja müümine on keelatud enamus pokkeritubades ja on astutud ka mitmeid samme, et illegaalset äri takistada aga siiski on andmekogumine jätkanud arengud ning tänapäeval PTR toetab enamus suuremaid pokkeritube ja - võrgustikke.

«Paljud on pettunud meis, et nende (PTR - toim) takistamine on võtnud nii palju aega (peaaegu neli aastat - toim.),» kirjutab PokerStarsi üks juhtidest Lee Jones. «Inimesed, kes juhivad pokertableratings.com lehekülge on teinud märkimisväärseid samme, et hiilida kõrvale seadusandlusest ja peita oma tegevust. Aga nüüd oleme võtnud ette selle tee ja läheme sellega ka lõpuni ning hoiame meie mängijaid kursis toimuvaga.»

Allikas: http://pokerfuse.com/news/law-and-re...table-ratings/
  • Pumper
    Klubi Liige
    • Mar 2009
    • 2359

Re: PokerStars alustas juriidilist sõda PTR-i vastu

Hea mina ei kasutanud PTR-i eriti kunagi, va HU.

Comment

• kjmrc
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 4541

Mind ka pole väga huvitanud, kas see lehekülg on olemas või mitte, kuna kokkupuude minimaalne isegi PS'is mängides. Aga mul tekkis peas küsimus, et OPR/SS on ka ju samalaadsed leheküljed, mis paljastavad mängijate informatsiooni, mitte küll nii põhjalikult kui PTR aga siiski, põhimõtteliselt tuleks ju need ka ära keelata või saan asjast valesti aru?

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
        Mind ka pole väga huvitanud, kas see lehekülg on olemas või mitte, kuna kokkupuude minimaalne isegi PS'is mängides. Aga mul tekkis peas küsimus, et OPR/SS on ka ju samalaadsed leheküljed, mis paljastavad mängijate informatsiooni, mitte küll nii põhjalikult kui PTR aga siiski, põhimõtteliselt tuleks ju need ka ära keelata või saan asjast valesti aru?
        Neil on OPT-IN ja OPT-OUT variandid. Ehk kui sulle ei meeldi, et keegi su statistikat jälgib saad selle kinni keerata.

Comment

• kjmrc
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 4541

Ahjaa, midagi häguselt tuleb meelde, siis on asi OK.

Comment

• pokkerisheriff
            Grinder
            • Oct 2011
            • 824

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Neil on OPT-IN ja OPT-OUT variandid. Ehk kui sulle ei meeldi, et keegi su statistikat jälgib saad selle kinni keerata.
            kas default on, et mängija statistikat ei ole näha? kui default on, et on näha, ja pead tegema samme selle mittenähtavaks tegmiseks, siis on see ka paras nali imo. õigem oleks, et kes tahab see teeb nähtavaks ja ülejäänutel on peidetud by default.

Comment

• kjmrc
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 4541

Default on ikka imo, et on näha.

Comment

• Fabulous
                Pokkerihai
                • Jan 2010
                • 2674

Sharkscope'is ei ole vaikimisi suurt midagi näha (mängitud mängude arv ning avg. stake vist on ainult).

Comment

• Cheating
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 447

Sellest saan veel aru, et vahest hea kellegi graphi näha. Aga see ei meeldi kohe üldse, et nad sedasi mängitud käsi müüvad.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                    Sharkscope'is ei ole vaikimisi suurt midagi näha (mängitud mängude arv ning avg. stake vist on ainult).
                    Hmm.. Sa siis väidad, et enamus mängijaid on teinud vabatahtlikult OPT-IN-i ehk enamus mängijaid on Sharkscopest teadlik? Ja mängijad, kes mänginud 10-20 mängu on ka kohe teinud OPT-IN-i? Tegelikult on vastupidi, sul puudub lihtsalt tasuline kasutaja.

Comment

• reggie
                      Pokkerihai
                      • Jun 2009
                      • 1705

Tulin siia teemasse pokkerisheriffi komentaari lugema. Kahju iseenest kui peaks kinni minema, mind jätab suht külmaks see leht aga vahel on tore vaadata vaalade graafikuid jne.

Comment

• Fabulous
                        Pokkerihai
                        • Jan 2010
                        • 2674

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                        Hmm.. Sa siis väidad, et enamus mängijaid on teinud vabatahtlikult OPT-IN-i ehk enamus mängijaid on Sharkscopest teadlik? Ja mängijad, kes mänginud 10-20 mängu on ka kohe teinud OPT-IN-i? Tegelikult on vastupidi, sul puudub lihtsalt tasuline kasutaja.
                        Ma ei oska kahe esimese lause kohta suurt midagi vastu öelda, kuna oma eelmise postitusega vastasin ma Sheriffile. Kas ma saan aga viimasest lausest õigesti aru, et kui keegi Sharkscope subscriptioniga inimene mind seal otsib ja ma opt-in'i teinud pole, saab ta ikkagi kogu mu statistikat näha?

Comment

• Trapface
                          Jube Noob
                          • Feb 2012
                          • 197

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                          Tulin siia teemasse pokkerisheriffi komentaari lugema. Kahju iseenest kui peaks kinni minema, mind jätab suht külmaks see leht aga vahel on tore vaadata vaalade graafikuid jne.
                          Esimene ametlik Sheriffi-groupie?

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                            Ma ei oska kahe esimese lause kohta suurt midagi vastu öelda, kuna oma eelmise postitusega vastasin ma Sheriffile. Kas ma saan aga viimasest lausest õigesti aru, et kui keegi Sharkscope subscriptioniga inimene mind seal otsib ja ma opt-in'i teinud pole, saab ta ikkagi kogu mu statistikat näha?
                            Jah. Anna oma screen-name ja kontrollin ära. Minu teada vaikimis on OPT-IN ja OPT-OUT tuleb teha. Vastasel juhul see sait oleks ju suht mõttetu, sest suur osa mängijatest ei tea Sharkscopest midagi või neid ei huvita see sait ning nende statistika paljastatavus.

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Top Poker Countries This Year

Averages - Hands Played: 12,792,393 Profit: $-389,042 Players: 4761

Ehk siis 91M$ rake´i ainuüksi NLHE ja PLO cashgame´ist kamba peale. Pokerstarile kuulub sellest nii pool? Advokaatide pealt pole vaja vähemalt kokku hoida.

Kusjuures suurim võitjamaa Itaalia tundub tabelis sees olevat ainult iPokeri tulemustega. Seega pokerstars.it/fra ei trackita?

Comment

Working...