PokkeriProd.com | Sven "Svenza" Reimaa üllatamas jälle

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: PokkeriProd.com | Sven "Svenza" Reimaa üllatamas jälle

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
    Tuunige sinna Svenza ja Armin Karu näod, oleks fun.

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

Algselt postitas rrrr Vaata postitust
      Svenza - sina kui saates käinud ja köögipoolt kõige lähemalt näinud, kas seal oli enne öeldud või kuskil ruulides kirjas, et mingit mündiviskmasit või kivi-paber-käärid loosi ei või lõpus televaatajate silme all teha?
      .

Comment

• heido24
        Õpihimuline Mängur
        • Dec 2008
        • 402

Vedeles see seal Õhtulehe kommides :)

Comment

• Svenza
          Svetlana aka Buldooser
          • Oct 2008
          • 3591

No mingi räme hater peab olema kes sellist asja postitab, pokkeri peale tal aega ei lähe,sest ta on stabiilslelt busto, et leiab aega selliseid photoshoppe teha ja neid üles riputada. Ise pakkusin alguses et Imric, aga ma ei tea kas ta on piisavalt arenenud et Photoshopi osata. Siis võib olla veel ****-Madis pluss tema kaader, aga ta enda huvides kui ta piisavalt haritud on, siis ei käi delfis ja elu24s kommimas. Pigem kommib ikka siuke vend kellel reaalselt aega üle ja pokkeriskilli ei ole. Seega intelligentsed inimesed ma välistan.
          Davai no-lifer, kes iganes sa ka ei oleks. Ütle oma nimi välja, sest kui ma su kunagi üles leian , siis on oda kõrva(seekord mitte malend, vaid kümnevõistlejate oda) ja pärast "äärekivi special". Kui praegu üles tunnistad kes sa oled, piirdud ainult ühe karistusega, kui üles leian, saad topelt, pluss Statolili extra

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
            pluss Statolili extra
            <üritab kujutlusvõimet appi võttes mõistatada, milline see Statoili extra veel välja võiks näha>

midagi stiilis.. et paluks mulle kõiki kastmeid... ninna. ?

Comment

• Dogers
              Pokkerihai
              • Dec 2008
              • 2500

Re: PokkeriProd.com | Sven &quot;Svenza&quot; Reimaa üllatamas jälle

ei Svenza, ma pean tunnistama, et vähemalt malet Sa biidid küll tugevasti, hämmastav oli vaadata seda mängu, aga ma ikkagi ei oleks kindel, kas Sa peast mängides mulle kotti teeks :D

Comment

• Svenza
                Svetlana aka Buldooser
                • Oct 2008
                • 3591

tikud ja bensiin
                ja ise võib ennast põlema panna, ma ei pea tikku tõmbama...
                (oleks ideaal)

Comment

• Svenza
                  Svetlana aka Buldooser
                  • Oct 2008
                  • 3591

Algselt postitas Dogers Vaata postitust
                  ei Svenza, ma pean tunnistama, et vähemalt malet Sa biidid küll tugevasti, hämmastav oli vaadata seda mängu, aga ma ikkagi ei oleks kindel, kas Sa peast mängides mulle kotti teeks :D
                  ship it fish
                  kohe otsin postituse oma foorumist, kus 5 venda polnud ka kindlad, lõppes 500 krooni kaotusega nende jaoks. Lähme jooma parem idikas, ma ei pea sulle midagi tõestama.
                  Ja su kena DAAM pidi ilusad sõbrannad täna kaasa orgunnima. Ma panen 500- tema 3 ilusa sõbranna vastu. Mängin peast ja sina mängid laua peal. Ühe sõnaga, lase mulle PM-is juba need numbrid ette ära. Aitäh.
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Dogers
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2500

Mu daam sai kultuurishoki eile, aga ta läks praegu muhvineid ja pizzasi küpsetama õhtuseks peoks, prolly afterpartydel kohtume, tema süntar (koos rohkem kui 3 sõbrannaga) läheb ka ju edasi aftekale, btw isegi codecci ja tema sõbrad üritasid neid atlantises sebida :D

Comment

• Svenza
                      Svetlana aka Buldooser
                      • Oct 2008
                      • 3591

oot-oot-oot. Millest sa täpselt aru ei saanud??? Sind pole üldse vaja, peaasi et su daam ja tema sõbrannad oleksid :D:D:D:D:D
                      codeccil on omal naine olemas, ära aja paska inimese kohta keda sa ei tunne. Sama hästi ma võin öelda, et su daam ärkas hommikul minu kõrval ja küpsetab minu köögis praegu muffineid :D

Comment

• Simka11
                        Julm Donk
                        • Mar 2009
                        • 61

kuna ise ka aegajalt malet mänginud viimased paar aastat siis svenza ehk teeksime ühe mängu kuskil, paneks sümboolse 10 usd või midagi ka vahele? mingis mängukeskkonnas ja ajaga 1+1 või 2+0 või midagi analoogset mis välistaks programmi kasutamise. näiteks 2 võiduni? oled huvitatud :)

sama pakkumise teeksin ka dogersile.

Comment

• sorm
                          Pokkerihai
                          • May 2009
                          • 1511

Algselt postitas Simka11 Vaata postitust
                          kuna ise ka aegajalt malet mänginud viimased paar aastat siis svenza ehk teeksime ühe mängu kuskil, paneks sümboolse 10 usd või midagi ka vahele? mingis mängukeskkonnas ja ajaga 1+1 või 2+0 või midagi analoogset mis välistaks programmi kasutamise. näiteks 2 võiduni? oled huvitatud :)

sama pakkumise teeksin ka dogersile.
                          Kas teeme totalisaatori ka juurde :) , mina paneks oma viimased veeringud svenza peale..

Comment

• kuco
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1910

Algselt postitas sorm Vaata postitust
                            Kas teeme totalisaatori ka juurde :) , mina paneks oma viimased veeringud svenza peale..
                            Keegi raha laenata saab, et saaks Svenza peale panustada? :=)

Comment

• sorm
                              Pokkerihai
                              • May 2009
                              • 1511

Ranka sinu soov sai täidetud!

Comment

• andu_andu
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 4050

Algselt postitas sorm Vaata postitust
                                Ranka sinu soov sai täidetud!

hahahah
                                ma mõtlesin, et ikka vastupidi, et svenza kägistab karu hoopis

Comment

Working...