PAKSUKESE PÄEVARAAMAT: kuidas ma kaotasin seitsme kuuga 20 000... grammi!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Cagebrah
    Julm Donk
    • Oct 2014
    • 42

Re: PAKSUKESE PÄEVARAAMAT: kuidas ma kaotasin seitsme kuuga 20 000... grammi!

Algselt postitas poosapaa Vaata postitust
    http://www.vrg.org/nutrition/2009_AD...tion_paper.pdf

Vegetarian nutrition information, recipes, books, and publishers of Vegetarian Journal. The Vegetarian Resource Group (VRG) is a non-profit organization dedicated to educating the public on vegetarianism and the interrelated issues of health, nutrition, ecology, ethics, and world hunger. In addition to publishing the Vegetarian Journal, VRG produces and sells cookbooks, other books, pamphlets, and article reprints. Come join us!

http://www.vegansociety.com/resources/nutrition-health
    Avasin täiesti suvalise lingi nendest.
    "If you don't plan your diet properly, you could miss out on essential nutrients, such as calcium, iron and vitamin B12."

"If you're bringing up your baby or child on a vegan diet, you need to ensure they get a wide variety of foods to provide the energy and vitamins they need for growth."

"The body needs vitamin B12 to maintain healthy blood and a healthy nervous system. Vitamin B12 is only found naturally in foods from animal sources. Sources for vegans are therefore limited and a vitamin B12 supplement may be needed.

Sources of vitamin B12 for vegans include:
    •breakfast cereals fortified with B12
    •soya drinks fortified with vitamin B12
    •yeast extract such as Marmite "

Miks ma peaks sööma 10 erinevat toitu ja muid lisandeid, et saada kätte vajalikud toitained kui ma saan kõik need samad süües liha.

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Algselt postitas Cagebrah Vaata postitust
      Avasin täiesti suvalise lingi nendest.
      "If you don't plan your diet properly, you could miss out on essential nutrients, such as calcium, iron and vitamin B12."

"If you're bringing up your baby or child on a vegan diet, you need to ensure they get a wide variety of foods to provide the energy and vitamins they need for growth."

"The body needs vitamin B12 to maintain healthy blood and a healthy nervous system. Vitamin B12 is only found naturally in foods from animal sources. Sources for vegans are therefore limited and a vitamin B12 supplement may be needed.

Sources of vitamin B12 for vegans include:
      •breakfast cereals fortified with B12
      •soya drinks fortified with vitamin B12
      •yeast extract such as Marmite "

Miks ma peaks sööma 10 erinevat toitu ja muid lisandeid, et saada kätte vajalikud toitained kui ma saan kõik need samad süües liha.
      jah , mäkist saaks kõik kätte

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Eesti Vegan Seltsi lehel kirjutab Florian Biesinger sellest, kuidas veganina kolme euro eest päevas söönuks saada.

Tuleb välja, et veganlus on veel odav ka.

Vanemarst-õppejõud ja titumisteadlane ei tea tegelikult midagi, veganite teadmised on alati ülimuslikud.

Comment

• musaire
          FPP Pro
          • Dec 2012
          • 220

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
          Vanemarst-õppejõud ja titumisteadlane ei tea tegelikult midagi, veganite teadmised on alati ülimuslikud.
          Tegelikult. Kahjuks küll. Loogiline ka.
          Arste huvitab ainult ravimitööstuse teenimine.
          Paari lausega:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Mõned arstid räägivad kuidas asi käib (ei tea kuidas Eestis) -
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ravimifirmadel igal pool käpp sees (ilmselt üle maailma) - http://youtu.be/6ofBnzmQMsA?t=4m29s

Võib-olla asi hakkab paranema, millalgi - https://www.youtube.com/watch?v=4NjklRZ1ctQ

PS:
          mulle ei meeldi sõna "vegan".
          Heal juhul võiks olla tegemist lihtsalt inimestega, kes teavad mis on kõige tervislikum ja õigem ja antud juhul satub see toitumine olema just selline.

Comment

• ristijeesus
            Klubi Liige
            • Oct 2009
            • 2533

See on päris tibens toidukorv kui makaronid/kartul asendada lihaga, müsli asemel süüa hommikul muna ja sojapiima asemel rüübata klaasike õlut. Pole toidulisandeid ka vaja.

Comment

• Vandalar
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3577

musaire'i jutt makes a lot of sense tegelikult. Eks see on suurte süsteemide viga, et nende parandamise ja tõhustamisega läheb maru kaua aega, sest neil on nö. meeletu inerts sees ja süsteemi enda suurus ja raskus justkui hoiaks seda edasi liikumas olenemata suunast IMO.

Comment

• poosapaa
                Räme Fish
                • Jul 2011
                • 22

Algselt postitas Cagebrah Vaata postitust

ega mul ei ole jah hea meel neid toidulisandeid võtta aga kui on valida südamehaiguse ja vitamiini tableti vahel siis otsus on lihtne .

Comment

• poosapaa
                  Räme Fish
                  • Jul 2011
                  • 22

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                  +1

üleüldse see on viimase paari aasta trend, et inimesed kipuvad oma "uut supertõde" agaralt kuulutama. peamiselt on selles süüdi madal haridustase (või lihtsalt madal haritus) ja "populaarteaduslike" saitide, facebooki linkide, blogide populaarsus. peab ise terane olema ja alati jälgima allikaid.
                  see kriitika nool oli vist mulle mõeldud
                  õelge mulle siis mille järgi te oma allikaid valite eriti mis puudutab toitumist,kas saab uskuda arste ja toitumise spetsialiste kes ise on ülekaalulised ja kel puudub igasugune füüsiline vorm,mulle isiklikult ei mahu pähe miks nad annavad inimestele sellist nõu mis neid ennast paksuks on teinud,või mis te arvate ?

Mul endal muidu facialbooki pole ,ma ei loe ka alternatiivse ja ka massimeedia uudiseid, vahest aint spordiuudiseid ,mis puudutab toitumist sis kuulan inimesi kes ei müü mulle mingit rämpsu või toidulisandeid ja kes suudavad joosta maratoni 2h30ga või siis kujusi kes jooksevad ultramaratone sest lihtsalt ju kui treenid üle 7-8h nädalas siis tulevad toitumise vead kohe välja ,diivanil lebotades jah sa ei saagi aru miks burgs ebatervislik on.

Comment

• Konso
                    Grinder
                    • Nov 2009
                    • 936

Maratoni jooksmine 2h30min ei ole tervisele kaslik ma pakun. Tavainimene ei tee 8h nädalas trenni.

Comment

• FreakyJason
                      Klubi Liige
                      • Jan 2009
                      • 1381

Ei kujuta ette mis klassivend tundis kui 2h.17min jooksis

Comment

• poosapaa
                        Räme Fish
                        • Jul 2011
                        • 22

Carnism: The Psychology of Eating Meat
                        Kick back, relax, and open your ears to this wonderful and fluid speech about what allows people to eat some animals but not others, what these animals seen as food go through to get on people's plates, and how we can make ethical and compassionate choices for a better, and just world. Remember, it's not the animals that are different, it's our perception of them that is different~

60 minutes | Melanie Joy presents "Carnism: The Psychology of Eating Meat" at the McDougall Advanced Study Weekend, February 2012. Kick back, relax, and open your ears to this wonderful and fluid speech about what allows people to eat some animals but not others, what these animals seen as food go through to get on people's plates, and...

Comment

• jaagup17
                          Vana Tegija
                          • Mar 2009
                          • 1090

Teema eesmärk oli näidata kuidas tavaline inimene saab pekikihist lahti ja tervislikuma eluviisi elusa näite põhjal. Miks kurat on vaja veganitel tulla siia ja oma standard pealesurumist teha. Jääge oma veganite foorumitesse ja ärge ajage teisi inimesi närvi. Kõigil oma valikud mida süüa, olen ise palju uurinud ja katsetanud ning mina välistan enda jaoks lihast keeldumise. Ranka jutt on väga hea ja kasulik, aga see veganipa*k millega seda risustatakse ajab tõesti kettasse juba. sry guys

Comment

• Cagebrah
                            Julm Donk
                            • Oct 2014
                            • 42

Arvatavasti trollib niisama.

Comment

• poosapaa
                              Räme Fish
                              • Jul 2011
                              • 22

Algselt postitas jaagup17 Vaata postitust
                              Teema eesmärk oli näidata kuidas tavaline inimene saab pekikihist lahti ja tervislikuma eluviisi elusa näite põhjal. Miks kurat on vaja veganitel tulla siia ja oma standard pealesurumist teha. Jääge oma veganite foorumitesse ja ärge ajage teisi inimesi närvi. Kõigil oma valikud mida süüa, olen ise palju uurinud ja katsetanud ning mina välistan enda jaoks lihast keeldumise. Ranka jutt on väga hea ja kasulik, aga see veganipa*k millega seda risustatakse ajab tõesti kettasse juba. sry guys

1.Nälgimine ja low-carb high-fat dieedid pole tervislikud,Tema nõuanded pole väga head ja kasulikud ,pikemas perspektiivis EV- jah lühilajalisi tulemusi on võimalik saavutada.http://nutritionfacts.org

2.Kui su toitumine ja elustiil on nii bulletproof mille krdi pärast sa närvi lähed .
                              3.kuna ma ise olen paremas füüsilises vormis kui 90% inimestest ja kehakaalu indeks on umbes 20 ,toitudes samal ajal piiramatustes kogustest süsivesikutest (riis,puuviljad,kõõgiviljad jne) siis saab ka muul moel kaalu alandada kui nälgides .

Comment

• jaagup17
                                Vana Tegija
                                • Mar 2009
                                • 1090

aplaus sulle

Comment

Working...