PAKSUKESE PÄEVARAAMAT: kuidas ma kaotasin seitsme kuuga 20 000... grammi!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

PAKSUKESE PÄEVARAAMAT: kuidas ma kaotasin seitsme kuuga 20 000... grammi!

Aasia reisidega muutusin rammusamaks ja paisusin kui õhupall. Riided muutusid kitsamaks ning pärast rammusat õhtusööki liibus triiksärk ümber keha kui kalipso. Hommikuti irvitas kaalult näkku juba 81 kilogrammi.

Loe edasi: http://www.pokkeriprod.com/2015/02/1...20-000-grammi/
  • redddman10
    Grinder
    • Aug 2010
    • 703

Re: PAKSUKESE PÄEVARAAMAT: kuidas ma kaotasin seitsme kuuga 20 000... grammi!

palju pikkust on?

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

tundub uus ranka tabel.
      Last edited by pikk28; 13.02.15, 09:17.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

hea töö!

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• JarmoH
            Julm Donk
            • Jun 2009
            • 73

Tänud huvitava lugemise eest! Tekkis ka üks küsimus. Kuidas suhtud täistera pastasse, täisterajahust tehtud pelmeenidesse jms?

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Dieediprod.com

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas JarmoH Vaata postitust
                Tänud huvitava lugemise eest! Tekkis ka üks küsimus. Kuidas suhtud täistera pastasse, täisterajahust tehtud pelmeenidesse jms?
                Ei oska kuidagi suhtuda - ei ole tarbinud. Eeldan, et tegu on liitsüsivesikutega, siis on safe. Seda ma silmas pidasingi - igal ühel omad harjumused ning omad teadmised. Ma ei ole nii põhjalikult igat toiduainet uurinud, sest ei ole ka tegelikult pastade, makaroni, saia ega leiva fän.

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

Hea töö Baranka!
                  Minu eratreener rääkis põhimõtteliselt sama juttu.

Praeguseks olen eratreeneri kõrvale heitnud, kuid üritan toituda tervislikult ja parimal juhul nädalas korra-kaks jalkat mängida. Viimased 8 kuud olen suutnud kaalu hoida 98-102kg kandis (tipp oli 120kg).

Hetkel ei suuda otsustada, kas see kevad teha kolmas aasta järjest 10-nädalane treeningkuur või ei. Iseenesest oleks päris tore 85-92kg kaaluda

Isetehtud toidud on WIN!
                  Last edited by hotcocacola; 13.02.15, 15:26.

Comment

• p0l1
                    Grinder
                    • Jan 2011
                    • 581

süda!

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

wp ranka!
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• musaire
                        FPP Pro
                        • Dec 2012
                        • 220

Üks asi on kehakaal aga parima tervisliku toitumise koha pealt (mille juures õige kehakaal üks kõrvalsaadusi) ei ole paremat infot kui siin - http://nutritionfacts.org/

Inglise keele hästi oskajate jaoks (peab natuke teadma meditsiinilisi termineid) kindlasti olulisimad videod:
                        Death in America is largely a foodborne illness. Focusing on studies published just over the last year in peer-reviewed scientific medical journals, Dr. Greger offers practical advice on how best to feed ourselves and our families to prevent, treat, and even reverse many of the top 15 killers in the United States.

Dr. Greger has scoured the world's scholarly literature on clinical nutrition, and developed this brand-new live presentation on the latest in cutting-edge research on how a healthy diet can affect some of our most common medical conditions.

Dr. Greger has scoured the world's scholarly literature on clinical nutrition and developed this new presentation based on the latest in cutting-edge research exploring the role diet may play in preventing, arresting, and even reversing some of our leading causes of death and disability.

Võib-olla kõige olulisem on aru saada ka sellest videost, eriti selle lõpust (et üldse teada keda/mida uskuda dieetide koha pealt):
                        How might Big Butter design a study (like the Siri-Tarino and Chowdhury meta-analyses) to undermine global consensus guidelines to reduce saturated fat intake?

Lisaks teemade kaupa kõigis nendes lühikestes videotes on info heal kontsentreeritul kujul:

Peaks aru saama ka sellest: http://nutritionfacts.org/video/the-...diet-argument/

Enda arvates dieedi pidamine kaloreid lugedes on imelik tegevus. Tuleb lihtsalt pidevalt teada, mis on tervislik ja õiged harjumused sujuvalt sisse kulutada.

Comment

• virukunn
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 2036

Keegi polegi ju siin kordagi kaloreid maininud, aga samas ei näe probleemi nende abil nö "järje pidamises". Selleks ühikud ongi.

Comment

• musaire
                            FPP Pro
                            • Dec 2012
                            • 220

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
                            Keegi polegi ju siin kordagi kaloreid maininud, aga samas ei näe probleemi nende abil nö "järje pidamises". Selleks ühikud ongi.
                            Kaloritest rääkida ei tahtnud. Pigem sellest, mida süüa. See kui palju süüa ja mida rohkem-vähem, see natuke oleneb inimesest ja geneetikast ja tervislikust seisundist.
                            Kaloreid mainisin, kuna leian et sellele pannakse dieetide juures liialt rõhku ja et juhtida tähelepanu olulisemale.

Comment

• Cash87
                              Vana Tegija
                              • Feb 2009
                              • 1402

Ranka, mis toitumisharjumised põhjustasid su kaalutõusu? Millisest toidust oli kõige raskem loobuda?

Comment

Working...