*** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maheaatom
    Grinder
    • Oct 2008
    • 958

Re: *** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
    hobi mängijale on see üht või teist pidi täiesti marginaalne vahe kui rääkida pokerstarsist.
    Hobimängijale ei ole siiski niivõrd marginaalsed, kui just tegemist ei ole just väga rahaka hobimängijaga. Mina olen näiteks isiklikult võitnud erinevatelt affiliate-freerollidel (mitte ainult PN omad) umbes €5000-€7000, mis arvestades kulutatud aega (sest ega ma ka mingeid paaritaalaseid mängida viitsi) polegi nii vähe. Seejuures pole ma hittinud ühtegi paketti, läbi mille on käinud WSOP-l, Aussiel ja PN Cupil 15 eestlast. Ma arvan, et näiteks Imrel peaks see value olema kindlasti üle $30 000 ning ta ei ole teadupärast hobimängija :).

Ok, ma ei hakka mõistagi eitama, et promode ja freerollide hulk (mitte ainult affide, vaid ka pokkeritubade poolt korraldatavate) on viimasel kahel-kolmel aastal märgatavalt vähehenud ning globaalne majanduskriis tõi ka freerollereid tublisti juurde. Mõnest neist on tänaseks ka päris tubli tegija saanud, kuigi see eeldab mõistagi ka palju tõsisemat asjaga tegemist. Paljusid see aga ei huvita ning neid ei tohiks mingil juhul hukka mõista, sest igal inimesel on oma põhjus, miks ta pokkerit mängib. Ma tean isiklikult mitmeid nn. freerollereid ja pisiturniiride mängijad, kes teenivad tavaelus rohkem mistahes Eesti pokkeriprofist.

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
      kahjuks ei ole. peaks vist tegema.

hmm. uurin edasi. korra proovisin raha panna, aga siis ütles, et teie regioonis ei ole pangamaksed lubatud vms.

//Add Funds is Not Available

PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
      ei oska siis aidata, aga swedbank deebetkaart + töötab mul igastahes. ei tea mis kaart/pank pumpsil on
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Ma ei viitsi selle affiliate teemal tegelt eriti heietada aga endale pakub huvi küll pokker tänasel päeval ja pokkeri tulevik. Sellel teemal tahaks küll diskuteerida ja kuulda teiste arvamusi.

Lähtudes Google otsingumootori trendidest (http://www.google.com/trends/) on pokker ja kõik sellega seonduv väga tugevas langustrendis (võtmesõnadeks kasutage: poker, pokkeritubade nimed, rakeback jms.). Seda fakti kinnitab ka näiteks meie foorumi külastavus ja PokerScout.com andmed. Meie foorumi oma ei ole küll otseses langustrendis aga võrreldes paari aasta taguste tippaegadega on ca. 1000 külastust vähem. PokerScout andmed ei ole kohati täielikud, kuna see peaks mõõtma ainult rahalaudade mängijate arvu ja lisaks toimus aasta tagasi black friday.

Olen ka kuulnud siit-sealt suurtemate affiliatede kui ka pokkeritubade omanike käest, et asjad ei ole enam nii roosilised. Pokkeritoad tihti näitavad väga marginaalset kasumit või see üldse puudub ja nende leib tuleb lauale hoopis kasiino-sportsbettingu või muu kolmandast allikast, mis nende pokkeritoale külge poogitud.

Ma arvan, et pokkerimängijad peaksid natukenegi rohkem tulevikku vaatama ja väiksed tagavara plaanid varuma. Loomulikult pokker ei kao kuhugile ja saame mängida kasumlikku internetipokkerit ka viie aasta pärast aga kasumimarginaalid võivad muutuda drastiliselt.

Comment

• virukunn
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 2036

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
          ei oska siis aidata, aga swedbank deebetkaart + töötab mul igastahes. ei tea mis kaart/pank pumpsil on
          Sp. töötabki, et swedi deebetkaart+ sisaldab virtuaalset krediitkaarti (krediitkaardi numbrid on kaardi peal), aga iga lambi pangakaart ei sisalda. Paypali peakski saama ainult krediitkaardiga raha peale panna Eestist, mitte tava pangaülekandega.

Comment

• Maheaatom
            Grinder
            • Oct 2008
            • 958

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            On olemas kahte sorti diile: CPA (Cost Per Acquisition) ja RS (Revenue Share)

CPA on refer-a-friend stiilis: leiad mängija, kes liitub läbi Sinu ja kui ta täidab ettemääratud nõude (reeglina kogub miski arvu punkte/maksab rake) saad tema skalbi eest ühekordse raha ja sellega asi piirdub.

Revenue Share: saad teatud protsendi mängija rakest aga mitte makstud rakest (gross rake) vaid rakest, millest on kõik kulud (boonused, overlayd, cashout-withdraw jne) maha arvestatud (net rake).

Viimane on alati parem valik aga võib teinekord päris valusaid hoope anda. PokerStarsis mitte aga muudes võrgustikes/kahtlastes tubades küll, kus muudetakse tihti diile, trahvitakse pokkeritube või üldse pokkerituba üleöö lakkab eksisteerimast.

Reeglina mõlemate diilide puhul pearahamaks või revenue share % on progresseeruv: mida suurem tootlus, seda suurem pearaha/protsent.
            Ning ma täiendan, et olemas ka ainult reklaamil põhinevaid diile (näiteks Delfi ja Õhtuleht, kuid mingil määral ka erialane Eesti pokkerimeedia). Lisaks kombinatsioone kahest või kolmest eelnimetatust. Sellest kirjutasin pisut põhjalikumalt (nüüdseks vist juba läbi müüdud?) pokkeriraamatus "Pokker - Eesti proffidelt Eesti mängijatele".

Tingimused on üldjuhul konfidentsiaalsed, kuid üldine rusikareegel kõlas: mida kõvem tegija pokkerimaastikul või omas regioonis oled ning häid sidemeid omad, seda parema diili võid ka saada. Viimasel ajal hakkavad tingimused igal pool ühtlustuma, kuid veel näiteks 2008. aastal oli üsna tavaline, et erinevate vahendajate tasumäärades (eelkõige CPA meetod) võis olla enam kui kümnekordne vahe.

Langeva kasumi ja tootlusega äris huvitab nii mängijat kui pokkerituba aina enam, et nende kahe vahel oleks võimalikult vähe teisi (pealtnäha kasutuid) manulisi, kes tahavad samuti pappi saada. Sest on ju täiesti ABSURDNE olukord, kus mängija juba teab pokkerituba, kus ta soovib mängida ning hakkab alles seejärel otsime moodust, kuidas sellega liituda.

Seetõttu ei ole minu hinnangul tulevik vahendajate jaoks (siia kuuluvad nii meediaettevõtted, klassikalised affiliate'id ja foorumid, lingivabrikutest rääkimata) just kuigi helde, kuna saidid lihtsalt ühel hetkel loobuvad diilidest ega maksa enam x-aastal liitunud mängija pealt RS-i, mis ei võimalda ka vahendajal mängijale mingeid lisatasusid maksta ning peagi lülitatakse vahendaja lõplikult mängust välja. Ning uusi rakeback-diile lihtsalt ei tehta.

Affiliate, mis on enamasti ametlikult registreerimata seaduse silmis illegaalse äriga tegelev ettevõte, ei saa reaalsuses midagi teha. Seda on kahjuks juba viimasel ajal küllaga juhtunud ning juhtub ka tulevikus. Kordades suurema tõenäosusega, kui näiteks PokerStars hakkaks kuskil eksklusiivset rakebacki pakkuma. Ma pole jälginud PP statistikat, kuid näiteks PN poolt reklaamitavate tubade arv on kukkunud võrreldes 2010. aasta lõpust täpselt 50%. Miks ma räägin usalduskriisist netipokkeris ning sellest, et 100% kindlaid pokkeritubasid ega vahendajaid ei ole tegelikult kuskil olemas? Meenutagem Full Tilti, mis tundus veel 2010. aastal raha hoidmiseks kindam koht kui Swedbank.

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
              Sp. töötabki, et swedi deebetkaart+ sisaldab virtuaalset krediitkaarti (krediitkaardi numbrid on kaardi peal), aga iga lambi pangakaart ei sisalda. Paypali peakski saama ainult krediitkaardiga raha peale panna Eestist, mitte tava pangaülekandega.
              sebi endale SEB'i virtuaalne pildikaart (? oli vist nimi), seda saab samamoodi kasutada. või tee deebetkaart+, niikunii on vaja netist asju osta, lennukipiletid jms
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Maheaatom
                Grinder
                • Oct 2008
                • 958

Ma ei viitsi selle affiliate teemal tegelt eriti heietada aga endale pakub huvi küll pokker tänasel päeval ja pokkeri tulevik. Sellel teemal tahaks küll diskuteerida ja kuulda teiste arvamusi.

Lähtudes Google otsingumootori trendidest (http://www.google.com/trends/) on pokker ja kõik sellega seonduv väga tugevas langustrendis (võtmesõnadeks kasutage: poker, pokkeritubade nimed, rakeback jms.). Seda fakti kinnitab ka näiteks meie foorumi külastavus ja PokerScout.com andmed. Meie foorumi oma ei ole küll otseses langustrendis aga võrreldes paari aasta taguste tippaegadega on ca. 1000 külastust vähem. PokerScout andmed ei ole kohati täielikud, kuna see peaks mõõtma ainult rahalaudade mängijate arvu ja lisaks toimus aasta tagasi black friday.

Olen ka kuulnud siit-sealt suurtemate affiliatede kui ka pokkeritubade omanike käest, et asjad ei ole enam nii roosilised. Pokkeritoad tihti näitavad väga marginaalset kasumit või see üldse puudub ja nende leib tuleb lauale hoopis kasiino-sportsbettingu või muu kolmandast allikast, mis nende pokkeritoale külge poogitud.

Ma arvan, et pokkerimängijad peaksid natukenegi rohkem tulevikku vaatama ja väiksed tagavara plaanid varuma. Loomulikult pokker ei kao kuhugile ja saame mängida kasumlikku internetipokkerit ka viie aasta pärast aga kasumimarginaalid võivad muutuda drastiliselt.
                Ma pakuks:
                1) Netipokkeri turg on languses ning langus kindlasti jätkub, kuniks juhtub mõni suurem positiivne muutus. Näiteks:
                a) Zynga tuleb turule
                b) FT taasavatakse
                c) Kaughasartmängud litsentseeritakse USA-s
                d) Usaldus pokkeri vastu taastub
                e) Tõmmatakse vesi peale igasugusele abitarkvarale.
                2. Operaatorite ja vahendajate tulud on oluliselt vähenenud ning jätkavad vähemist. Oodata võib pankrotte.
                3. Sportsbetting ja online-kasiinod võtavad pokkerilt kliente ära
                4. Nagu eelnevas postituses kirjutasin, ei oota affiliate-lehti helge tulevik. Mis on aga hea, on turu korrastumine ning mängijate jaoks see, et vahendajad peavad nende tähelepanu võitmiseks rohkem tööd tegema. Rämpslehed ja lingivabrikuid lähevad kinni.
                5. Suurturniiride sära tuhmub oluliselt.
                6. Eestis arenevad sotsiaalne ning võimalik ka, et live-pokker (sh. cashgame)
                7. Promod netipokkeris vähenevad ning mängijate sissetulekud samuti.
                8. Mängijate tase jätkab tõusu. Sama ma ei arva, et see kestaks lõpmatuseni ning edukaks olemiseks ei tule teha asju sama moodi nagu kõik teised, vaid tuleb teistest sammu võrra ees olla. Ka tulevikus on võimalik võita.
                9. Pokkeritoad panustavad kaotavatele hobimängijatele. Loodame, et see neil õnnestub, sest reklaamirahad on pigem languses.
                10. Elu läheb kibedaks kõigil, kes tahavad hõlptulu teenida - olgu selleks ettevõtjad või mängijad. See ei ole krahh, vaid korrastumine. Tugevamad jäävad ellu ning nõrgemad peavad leidma uued tuluallikad.

Jätkuvalt ei soovitaks ma kellegi eeldada, et ta mängib pokkerit elukutselisena kuni surmani. Pokkeris tasuks võtta ikkagi aasta-kaks korraga.

Comment

• virukunn
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 2036

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
                  sebi endale SEB'i virtuaalne pildikaart (? oli vist nimi), seda saab samamoodi kasutada. või tee deebetkaart+, niikunii on vaja netist asju osta, lennukipiletid jms
                  Mul on olemas deebetkaart+

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

no sellga peaks saama ju, ma kasutan sama asja et paypalile raha saada

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

ranka ja mahe ajavad asjalikku juttu ja ma siin räägin deebetkaartidest. kas selle asjaliku jutu saaks eraldi topicusse ka panna, et vajadusel leiaks üles 5 aasta pärast?

Comment

• JohannesJ
                        Grinder
                        • Jun 2010
                        • 684

Kellegil veel Pokerstars disconectib? krt obv hakkas siis seda tegema kui vasja vastu full house oli :S
                        Muidu nett korras ja kiire aga eile varahommikust peale stars jamab...

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

Zynga ja FTP turule tulek võibolla tekitab korraks uue tõusu, aga pikas perspektiivis jääb pokker lõpuks ikkagi kitsa ringi seltskonna lõbuks ehk hiilgeaegu ei tule enam kunagi tagasi... tase on nii kiirelt tõusnud, et suvaline amatöör mängija enam ei naudi pokkerit, kuna ta tehakse superkiirelt rahast tühjaks..

Comment

• Pumper
                            Klubi Liige
                            • Mar 2009
                            • 2359

Kes jalgpalliteemaga kursis pole, siis teadmiseks, et FC Pokkeriprode eilne esitus ületas täna Postimehe netiväljaande uudistekünnise ja maandus esilehel:

David Beckhami legendaarset keskjoonelt löödud väravat mäletavad paljud, kuid kuulsale poolkaitsjale ei jää alla ka Eesti mehed. Kohalike meistrivõistluste IV liiga kohtumises sai pea sama kauni tabamuse kirja FC Pokkeriprode keskkaitsja Tarvo Peterson.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                              Zynga ja FTP turule tulek võibolla tekitab korraks uue tõusu, aga pikas perspektiivis jääb pokker lõpuks ikkagi kitsa ringi seltskonna lõbuks ehk hiilgeaegu ei tule enam kunagi tagasi... tase on nii kiirelt tõusnud, et suvaline amatöör mängija enam ei naudi pokkerit, kuna ta tehakse superkiirelt rahast tühjaks..
                              Tase (pean silmas mängutaset) on tõusnud aga mitte märkimisväärselt. Pigem keskmise mängija teadlikus vastaste ja rahavoogude kohta on kõvasti paremaks läinud ning ühtlasi deponeerivate mängijate arv langenud siis seetõttu ka mängud kuivemaks läinud.

Kui ma oleks hobimängija, kes võtab pokkerit kui meelelahutust siis ma NLHE 6max ja full-ring mänge küll ei mängiks, vähemalt mitte PokerStarsis. Oled sihtmärk kõikide sama limiitide mängijatele ja lisaks mängude kiirus on meeletult aeglane kuna 24 tabling regularid vajavad teinekord timepanka, et foldida 72o UTG-lt.

Zynga oleks nuts kui nad tuleks turule täpselt samasuguse skeemiga. Saad mängida ühte lauda, mängus on levelid ja eesmärgid: seal igasugu badgesid vaja koguda. Saad osta punktide eest lauale jooke jne. ja see meeldiks kindlasti hobimänguritele ja hoiaks eemale multitabling regularhordid.

Paarkümmend minutit tagasi lugesin arvamust FTP tagasi tuleku kohta. Seal arvamuses autor selgitas oma vaateid ja tema arvates FTP tagasitulek ei oleks enam nii suur muutus pokkers FTP-d igatseti tema hea tarkvara ja rush pokkeri pärast. Viimane on nüüdseks Starsis olemas Zoom Poker nime all ja üleüldse PokerStars on teinud üpriski head tööd ning toonud oma keskkonda samasugused võimalused ja mängud, mis eksisteerisid ka FTP-s. Nipet näpet nagu Run it twice vms. veel olemas muidugi ei ole.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Zynga oleks nuts kui nad tuleks turule täpselt samasuguse skeemiga. Saad mängida ühte lauda, mängus on levelid ja eesmärgid: seal igasugu badgesid vaja koguda. Saad osta punktide eest lauale jooke jne. ja see meeldiks kindlasti hobimänguritele ja hoiaks eemale multitabling regularhordid.
                                mind panebki imestama, misk saidid sellega pole tegelenud.. PKR.comis on võimalik oma chari riietada ja mingeid liigutusi ja chipitrikke jms asju osta.. rohkem nagu mujal pole tähele pannud.. imo võiksid olla igasugused fun lauad.. a la kui 27o'ga võidad, siis iga mängija käest saad 5bb.. jne... igasugu kulinad ja tasemed ja sociall network stiilis asjad peaksid alati olema..

Comment

Working...