Re: *** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.
Hobimängijale ei ole siiski niivõrd marginaalsed, kui just tegemist ei ole just väga rahaka hobimängijaga. Mina olen näiteks isiklikult võitnud erinevatelt affiliate-freerollidel (mitte ainult PN omad) umbes €5000-€7000, mis arvestades kulutatud aega (sest ega ma ka mingeid paaritaalaseid mängida viitsi) polegi nii vähe. Seejuures pole ma hittinud ühtegi paketti, läbi mille on käinud WSOP-l, Aussiel ja PN Cupil 15 eestlast. Ma arvan, et näiteks Imrel peaks see value olema kindlasti üle $30 000 ning ta ei ole teadupärast hobimängija :).
Ok, ma ei hakka mõistagi eitama, et promode ja freerollide hulk (mitte ainult affide, vaid ka pokkeritubade poolt korraldatavate) on viimasel kahel-kolmel aastal märgatavalt vähehenud ning globaalne majanduskriis tõi ka freerollereid tublisti juurde. Mõnest neist on tänaseks ka päris tubli tegija saanud, kuigi see eeldab mõistagi ka palju tõsisemat asjaga tegemist. Paljusid see aga ei huvita ning neid ei tohiks mingil juhul hukka mõista, sest igal inimesel on oma põhjus, miks ta pokkerit mängib. Ma tean isiklikult mitmeid nn. freerollereid ja pisiturniiride mängijad, kes teenivad tavaelus rohkem mistahes Eesti pokkeriprofist.
Algselt postitas udikaz
Vaata postitust
Ok, ma ei hakka mõistagi eitama, et promode ja freerollide hulk (mitte ainult affide, vaid ka pokkeritubade poolt korraldatavate) on viimasel kahel-kolmel aastal märgatavalt vähehenud ning globaalne majanduskriis tõi ka freerollereid tublisti juurde. Mõnest neist on tänaseks ka päris tubli tegija saanud, kuigi see eeldab mõistagi ka palju tõsisemat asjaga tegemist. Paljusid see aga ei huvita ning neid ei tohiks mingil juhul hukka mõista, sest igal inimesel on oma põhjus, miks ta pokkerit mängib. Ma tean isiklikult mitmeid nn. freerollereid ja pisiturniiride mängijad, kes teenivad tavaelus rohkem mistahes Eesti pokkeriprofist.
Comment