*** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jozik
    Õpihimuline Mängur
    • Mar 2011
    • 437

Re: *** APRILLI OFFTOPIC *** ehk märtsis algab mai.

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
    Kui nägu paiste peaks minema siis on juba põletik ja mäda või midagi sees. Aga üldiselt nelk on ülikõva asi hambavalu vastu. Mul tuli purihambast plomm välja ja kuna oli kooli lõpetamise kiire aeg siis ei viitsinud hambaarsti juurde kohe minna. Insta lõi põletik sisse ja nägu paiste. Lõin hambaaugu nelki täis ja see tuimestas kõik närvid ära sealt. 200% parem kui valuvaigistid.
    Kas mitte nelk ei ole üks koostisosa mürgist, millega vaeseid hambanärve tapetakse. Seega peaks kasutama sõnastus: see tappis kõik närvid ära seal...

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

Algselt postitas jozik Vaata postitust
      Kas mitte nelk ei ole üks koostisosa mürgist, millega vaeseid hambanärve tapetakse. Seega peaks kasutama sõnastus: see tappis kõik närvid ära seal...
      Sul on õigus, kui arstile sain siis oli hammas juba "surnud" 2 päevasest nelgi kasutamisest. Muidu nalja ei ole nende hammastega, ma käisin 3 korda arsti juures kanaleid puhastamas ja ravimit panemas enne kui lõpuks plommi sai panna. ca 250€ läks kokku koos metalli ja ülesehitamisega, aga arst oli tasemel.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
        pean peeglisse vaatama ja ennast süüdistama jälle?
        alati on süüdi uus poiss. tema peeretas.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

ma olen käinud 4x kanalit puhastamas.. siis pandi plomm, 1,5a hiljem hakkas uuesti valutama.. tookord läks hästi, sai miski 2keekiga hakkama muidu... igal juhul soovitan käia korra aastas hambaarsti juures..

Comment

• udikaz
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1946

lugesin seal kommentaare ja ...

wtf!? kellegi arust, kes on selline argpüks, et ei julge oma kasutajanime alt kommenteerida, on ilgelt naljakas minu nime delfis levitada?

pastilaa, sina rääkisid siin sellest, et "heidikud" on ise oma hädades süüdi - kuidas sulle meeldiks näiteks, kui keegi sinu nime alt hakkaks kuskil delfis kommenteerima ja sinu vaadetega vastuolus teemat ajama? siin on antud juhul ilmekas näide jälle, kus mina pole midagi teinud ja keegi anonüümne irvitab ümbernurga täiesti lambist minu vaadete üle, promodes minu nime alt PTR-i. on see sinu arust normaalne? pean peeglisse vaatama ja ennast süüdistama jälle?
            Sul ei ole oma eluga mitte midagi muud peale hakata kui delfi komentaare lugeda? who the f*ck cares mida sinna kommentaaridesse kirjutatakse???

Comment

• pokkerisheriff
              Grinder
              • Oct 2011
              • 824

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
              Sul ei ole oma eluga mitte midagi muud peale hakata kui delfi komentaare lugeda? who the f*ck cares mida sinna kommentaaridesse kirjutatakse???
              kui sa oled näiteks taimetoitlane ja sinu nime all keegi internetis kirjutab, et rakvere lihatööstuse uued viinerid on ilgelt maitsvad, siis sind ei häiriks see? või kui sa oled barca fänn ja keegi sinu nime all leimab kuskil jalkauudiste all "go real madrid!" enne nendevahelist mängu, siis oleksid ka rahul ja ei tunneks torget hinges?

Comment

• vennike
                Pokkerihai
                • Mar 2009
                • 1958

jah kallis sheriff, internetikommentaarid on asjad, mida peab sügavalt hinge võtma.

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

Ei.

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

kui sa oled näiteks taimetoitlane ja sinu nime all keegi internetis kirjutab, et rakvere lihatööstuse uued viinerid on ilgelt maitsvad, siis sind ei häiriks see? või kui sa oled barca fänn ja keegi sinu nime all leimab kuskil jalkauudiste all "go real madrid!" enne nendevahelist mängu, siis oleksid ka rahul ja ei tunneks torget hinges?

Comment

• KristjanLaas
                      Pokkeritark
                      • Oct 2009
                      • 6450

Mina näiteks tunnen torget hinges, pokkerisheriff.

Väga tihti kui keegi kommentaariumis "kristjan" nime alt kommenteerib lollusi käib seest jõnksatus läbi. Esimese asjana login ma facebooki, et näha kas sõbrad/tuttavad on juba hukkamõistvaid küsimusi esitanud, et mis ma jälle kommentaariumites jauran??!
                      Kui keegi pole jõudnud või julenud veel kirjutada, siis saadan laiali PM-id koos kogu selgitava infoga. Ma tean küll, et paljud mõtlevad minust nende kommentaaride tõttu halvasti ja on põhjust jälle taga rääkida - inimesed on ju enda olemuselt õelad!

Mu naaber lendab.

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

sheriff palun leia aega ja tule järgmisele foorumi kokkutulekule. Ma tõesti ei usu, et sa olemas oled.

Comment

• Fabulous
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 2674

Pokkerisheriff, kas oled oma kasutajanime ära kaubamärgitanud, et teised _sinu_ kasutajanime alt kommenteerivad. Kes teab, äkki on keegi Pokkerisheriff Delfi kommentaariumites juba aastast 2005 korda loomas käinud ning sina oled see, kes tema nime siin Pokkeriprodes levitab.
                          Aga tõsiselt. Keda huvitab. Selle loogika järgi peaks ma ennast puudutatuna tundma, kui keegi teine endale kusagil kasutajanimeks "Fabulous" on valinud ning siis mingit sitta toodab.

//Ma oleks kasvõi nõus su transpordi kinni maksma, et sind järgmisel kokkutulekul ära näha...

Comment

• udikaz
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 1946

eee. ei. sest ma ei oleks sellest teadlik. kuna ma ei raiska oma elu netikommentaaride lugemise peale.

Comment

• udikaz
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 1946

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                              Pokkerisheriff, kas oled oma kasutajanime ära kaubamärgitanud, et teised _sinu_ kasutajanime alt kommenteerivad. Kes teab, äkki on keegi Pokkerisheriff Delfi kommentaariumites juba aastast 2005 korda loomas käinud ning sina oled see, kes tema nime siin Pokkeriprodes levitab.
                              Aga tõsiselt. Keda huvitab. Selle loogika järgi peaks ma ennast puudutatuna tundma, kui keegi teine endale kusagil kasutajanimeks "Fabulous" on valinud ning siis mingit sitta toodab.

//Ma oleks kasvõi nõus su transpordi kinni maksma, et sind järgmisel kokkutulekul ära näha...
                              Ja ma veaks end spetsiaalselt selleks puhuks esimest korda kokkutulekule kohale ning oleks nõus fabulousiga transpordi hinna pooleks tegema.

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

Sa sheriff võiks Leitsi poole pöörduda ja uurida, kuidas sellise murekoormaga elada - st ca aasta -paar tagasi olid pooltes Delfi artiklites Leitsi või pokkerileitsi haiged kommentaarid. Sellist kisa ta küll ei teinud. Mis kommentaaridesse puutub, siis kahtlen, et ta need ise kirjutas (kuigi artikli teemadeks olid kas pokker või seks). HCC on ilmselt veel kõvemat vatti saanud. Pead nüüd oma kuulsusega harjuma hakkama - tõelised arvamusliidrid ja värvikad karakterid ei jää meedial märkamata.

Comment

Working...