Märtsi offtopic---Camule vist ei leiagi naist!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fabulous
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 2674

Re: Märtsi offtopic---Camule vist ei leiagi naist!

Kas siin on mõni UKs elav inimene kes ka sama riigi poolt välja antud pangakaarti omab? Asi on selles, et soovin Spotify premium'i kasutada, aga selleks vajaminevat koodikaarti saab osta vaid UKs välja antud pangakaardiga. Ma olen põhimõtteliselt raha nõus ette ka kandma Moneybookersisse, sest ma eeldan, et keegi väga mingi €10 pärast oma mainet rikkuma ei taha hakata. Abivalmil inimesel paluks paluks privaatsõnumiga ühendust võtta.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
      Ranka kirjutas, et kõik safe ja garanteeritud rakebackengine poolt, eks ta ise kirjutab lähemalt.
      Kus? Seda juttu rääkisin DBGPoker kohta.

Üldiselt Enet on usaldusväärne aga sel juhul kasutada kindlalt Muchos Poker Enet, kuna seal töötavad meie endi inimesed, omavad väga suurt osa ja kontrolli terve businessi üle. Samuti kõikidel Muchos Poker tubadel (Merge, Enet, Cake jne) on olemas väga suur rakeback, tabelist mis leiab aadressil (http://pokkeriprod.com/est/muchospoker) on ainult avalikud max-protsendid. Kel huvi privaatdiili jaoks siis PM.

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      Sarnast juttu ma olen iga underground toa kohta kuulnud, ometi nt KristjanLaas sweatis siin mingi underground toa bankrolli üle, ei teagi, kuidas see lahenes... Mis see "garanteeritud" tähendab? Kui tuba perse läheb võin Ranka ukse taha minna ja öelda, et mul jäi €5K kinni, siin on mu pangakonto nr, kanna mulle homseks üle?
      See oleneb läbi kelle sa liitud. Kui läbi suvalise töllaka siis obv. aga kui läbi usaldusväärse inimese siis saad oma raha tagasi, kui ta on lubanud ja on võimeline maksma (ala ei ole ise kogu affiliate businessiga põhja läinud).

Lisan veel tean niipalju, et meie affiliate on omast taskust mitmeid kümneid tuhandeid dollareid maksnud kinni, mis on otseselt põhjustatud pokkeritubade poolt - kõige avalikum näide on FTP bustorisse minek. Meie raha ei saanud aga mängjad said. RBE-l ja nende omanikel erinevatest muudest affiliatest on maine ja tuleviku perspektiivid tähtsad.

Comment

• jarlop
        FPP Pro
        • Sep 2009
        • 241

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
        Sarnast juttu ma olen iga underground toa kohta kuulnud, ometi nt KristjanLaas sweatis siin mingi underground toa bankrolli üle, ei teagi, kuidas see lahenes... Mis see "garanteeritud" tähendab? Kui tuba perse läheb võin Ranka ukse taha minna ja öelda, et mul jäi €5K kinni, siin on mu pangakonto nr, kanna mulle homseks üle?
        Laas oli minu stake all siis, maksin talle välja kõik mis ta oli võitnud, mingi kuu jooksul, ise jebisin 4 kuud et sealt rahasid välja saada... ja see oli rbe all, tähendab pokercashout.com garanteerib raha mitte rbe kui ma õigesti mäletan, kuigi need on ühendatud(samad omanikud vms..), muchos poker on sama mis ole poker in venice, lihtsalt kodulehekülg vahetus olen mingi 1,5 aastat läbi rbe nendega asju ajand kunagi pole rahadega probleeme olnud... cashoudid võivad veits aeglased olla aga muud midagi. Dbg pokerit ja eneti ei saa omavahel võrrelda, dbgs on õige undergroud tuba võrreldes enetiga, enetist saate alati oma rahad kätte, kui läbi õige affiliate teete...

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas jarlop Vaata postitust
          Laas oli minu stake all siis, maksin talle välja kõik mis ta oli võitnud, mingi kuu jooksul, ise jebisin 4 kuud et sealt rahasid välja saada... ja see oli rbe all, tähendab pokercashout.com garanteerib raha mitte rbe kui ma õigesti mäletan, kuigi need on ühendatud(samad omanikud vms..), muchos poker on sama mis ole poker in venice, lihtsalt kodulehekülg vahetus olen mingi 1,5 aastat läbi rbe nendega asju ajand kunagi pole rahadega probleeme olnud... cashoudid võivad veits aeglased olla aga muud midagi. Dbg pokerit ja eneti ei saa omavahel võrrelda, dbgs on õige undergroud tuba võrreldes enetiga, enetist saate alati oma rahad kätte, kui läbi õige affiliate teete...
          PCO peaks olema tõesti sama mis RBE. PCO on siis vana pokerclub.ee kandekeskus ja minu 3-4 aasta vältel ei ole ma näinud kordagi, et mõni mängija oleks rahadest ilma jäänud ega ole kuulnud ühtegi kaebust RBE peale. Müts maha RBE ees - arenev affiliate, kes teeb oma tööd südamest ja ei piirduta mitte affiliandusega vaid arendatakse tarkvara poolt tohutult.

Comment

• ninasarvik
            Jube Noob
            • May 2011
            • 124

Keegi defrage vanade tegemistel ka silma peal hoiab vä? Sealt tuleb ikka iga päev selliseid asju, et hoia ja keela.

Comment

• doublemint65
              Grinder
              • Oct 2008
              • 695

jaga siis

Comment

• harryahven
                Pokkerihai
                • Dec 2009
                • 1964

ma vahel hoian, päris lahedad tüübid tunduvad olevat

ja

[YOUTUBE]pr-MIcKRO2E[/YOUTUBE]

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Pealetükkivuse eest saaksid nad 10 palli süsteemis 10 palli tõenäosusega molli aga mis nende jüngreid ikka taguda. :P

Kui keegi lampi plaati pakkuma tuleb, siis 99%+ tõenäosusega töötab "kas Defrage plaati müüte vä, see mul juba on"

Comment

• wousha
                    FPP Pro
                    • Oct 2009
                    • 268

lmao .. miks nii nukker hääl nüüd ?

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Kui keegi ei mäleta, siis http://www.reporter.ee/2011/11/12/de...istemaja-segi/

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

no tere talv. Päev enne Eestisse sõitu otsustab GPS segast hakata peksma. Noo ei lähe tööle enam peale update.
                        Helsinki oskab sõita aga seal vaja 2 kohas käia enne sadamat, kuhu ma ka sõita ei oska :D . fmlllll

Comment

• Godspeed_EJ
                          Klubi Liige
                          • Nov 2009
                          • 3049

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
                          ma vahel hoian, päris lahedad tüübid tunduvad olevat

ja

[YOUTUBE]pr-MIcKRO2E[/YOUTUBE]
                          Enesekriitika peab suurt nulli näitama, kui enda kohta vabatahtlikult sellist jama netti üles riputada. Piinlik.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

wtf is this shit?

Comment

• jrgn hell
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 3328

[YOUTUBE]cH1o5_AsCMI[/YOUTUBE]

Ma soovitan rada7.ee lihtsalt selle teema pärast kasutaja teha. Solid kulda ketrab seal juba pikemat aega.

Ainult kui kaustaja teed, siis oled ka potentsiaalne kõrilõikamise ohver.

Comment

• Vandalar
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3577

Jälle mõned minutid oma elust raisatud. Sad.

Comment

Working...