Märtsi offtopic---Camule vist ei leiagi naist!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

Re: Märtsi offtopic---Camule vist ei leiagi naist!

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
    Tra, kell 3 läksin magama, mõtlesin, et saan ilusti välja puhata tänaõhtuks ja voilaa, meetri kaugusel keegi laseb iga 2 minuti tagant puuriga.. mjäuuuu
    Ime, et sheriff pole vastanud midagi stiilis: See on naaber, kellel on vaja auku puurida.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Tra, kell 3 läksin magama, mõtlesin, et saan ilusti välja puhata tänaõhtuks ja voilaa, meetri kaugusel keegi laseb iga 2 minuti tagant puuriga.. mjäuuuu
      IMO mida sa vingud. Kui sul on vaja endal remonti teha siis hakkad vaikselt noaotsaga auke tegema, et naabreid ei segaks? Kogu aeg on vaja kellegi kallal nokkida, viriseda ja vinguda. Mine normaalsel ajal magama siis ja kui tõesti ei saa (töö vms. selline) siis tuleb olla mees ja see üle elada juhul kui töid tehakse normaalsel ajal.

E: ja mida see vingumine siin aitab? olin ise kunagi samasugune.

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Wow.. kellelgi rohud võtmata vä?
        Ei vingugi, milleks ma vingun, olen juba üleval ja mis seal ikka, lihtsalt oli soov välja puhata, aga see ei õnnestunud kuna just tänasel päeval mõtles naaber puurima hakata..

Vingumine kah ei aita midagi :D

Comment

• hoss23
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 2551

Mul eile naaber toodi nelja mehe vahel koju. Nii kinni oli. Räuskas pool ööd. Lõuga ka ei saand anda, oleks vb maha löönd. Hoopis kiirabi tuli.

Comment

• Kosmonaut
            Grinder
            • Feb 2010
            • 584

Algselt postitas tonis Vaata postitust
            Oskab keegi öelda, et kui tellin ebayst läpaka ning see saadetakse usast, kas siis pean eestis tulumaksu ka maksma?

Või saab ka kuidagi nii saata, et ei peaks tulumaksu maksma?
            nagu öeldud, tulumaksu ei pea maksma aga käibemaks, tollimaks (elektroonikamaks vms) tuleb küll otsa. Suht palju on see ka. netikuller.ee on hinnakalkulaator ka, seal näed umbes, palju juurde tuleb.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Wow.. kellelgi rohud võtmata vä?
              Ei vingugi, milleks ma vingun, olen juba üleval ja mis seal ikka, lihtsalt oli soov välja puhata, aga see ei õnnestunud kuna just tänasel päeval mõtles naaber puurima hakata..

Vingumine kah ei aita midagi :D
              Rohud võetud :)

Tegelt ma olen väga vale inimene rääkima naabritest, sest mul võib isegi samas toas kõva tümm mängida ja see mind ei häiri - ei mängimist ega magamist, rääkimata kõrvalkorteris toimuvast. Lärm häirib mind ainult siis kui vaja kellegagi suhelda ja juttu rääkida.

Mu point see, et las inimene teeb oma töid ja tegemisi, kui vaja on teha ja sellised perioodid tuleb üle elada. Pane ennast tema olukorda ja kas tõesti arvad, et talle meeldib seal lärmi teha, puurida ja tolmutada?

Comment

• kjmrc
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 4541

Arusaadav jah, et talle see ka ei istu imo.. Lihtsalt minu elustiil on ilmselt erinev tema omast, ehk siis mina ei ärka kell 7-8 üles ja tahaks kauem magada igapäev erinevalt temast. Eks see on alles esimene kord ka ~8 kuu jooksul kui keegi hommikul puurib :) Lihtsalt ma hommikuti jube pahur kui mingi müra mind üles äratab ja öösel hilja magama mindud :D

Aga point taken, kuna ise arvatavasti ärkaks ka varem ja hakkaks ka samal ajal remonti tegema kui vajadus oleks :)

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Algselt postitas ranka Vaata postitust

mul võib isegi samas toas kõva tümm mängida ja see mind ei häiri - ei mängimist ega magamist, rääkimata kõrvalkorteris toimuvast. Lärm häirib mind ainult siis kui vaja kellegagi suhelda ja juttu rääkida.
                  Haha, mul täpselt sama teema.
                  Kasvõi tsirkus on seal samas voodi ääres ma ei kuule absoluutselt mitte midagi kui ma magan. Tavaliselt ärgata vaja siis ma panen 2 kella omale, muidu ei ärka. Arvutist kella helisema, siis mobiili pealt ja siis lasen veel tavatelefonile ka kellegil helistada, et üles ärkaks.

Comment

• KristjanLaas
                    Pokkeritark
                    • Oct 2009
                    • 6450

Rohud võetud :)

Tegelt ma olen väga vale inimene rääkima naabritest, sest mul võib isegi samas toas kõva tümm mängida ja see mind ei häiri - ei mängimist ega magamist, rääkimata kõrvalkorteris toimuvast. Lärm häirib mind ainult siis kui vaja kellegagi suhelda ja juttu rääkida.

Mu point see, et las inimene teeb oma töid ja tegemisi, kui vaja on teha ja sellised perioodid tuleb üle elada. Pane ennast tema olukorda ja kas tõesti arvad, et talle meeldib seal lärmi teha, puurida ja tolmutada?
                    Mul nautisid eile 100% ja olidki need tööd välja mõeldud minu karistamiseks.
                    Täna teevad suitsukatteks kuskil mujal toas ok meme näoga

Aga jokes on them, ärkasin tänu sellele varem ja kukkusin pokkerit mängima ja hästi mängima ja olen long runis tänulik neile.
                    Last edited by KristjanLaas; 02.03.12, 13:45.

Comment

• Loksutaja
                      Õpihimuline Mängur
                      • Jun 2010
                      • 448

Täna tööandjatele edastatud streigiteadete kohaselt peatab transpordi ametiühing järgmisel neljapäeval pealinna bussi, trammi- ja trolliliikluse. Ühistranspordi seisak kestab terve päeva, alustades hommikul kell 4.00 ja lõpetades öösel kell 2.00.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                        Mul nautisid eile 100% ja olidki need tööd välja mõeldud minu karistamiseks.
                        Täna teevad suitsukatteks kuskil mujal toas sellise: näoga

Aga jokes on them, ärkasin tänu sellele varem ja kukkusin pokkerit mängima ja hästi mängima ja olen long runis tänulik neile.
                        Ma neid imageshack pilte ei näe, ütleb, et pean regama. Tõenäoliselt teistelgi sellised probleemid seega nõme sait piltide jaoks.

Comment

• Maxi
                          Pokkerihai
                          • Nov 2010
                          • 1849

Kas PP foorumi KristjanRawk on see tüüp kelle kohta film tehti? "Simpel Dream"

Comment

• camu
                            Super Moderaator
                            • Jan 2009
                            • 3411

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                            Kas PP foorumi KristjanRawk on see tüüp kelle kohta film tehti? "Simpel Dream"
                            jaH

Comment

• Madis Very
                              Bännitud
                              • Aug 2009
                              • 2951

Ma neid imageshack pilte ei näe, ütleb, et pean regama. Tõenäoliselt teistelgi sellised probleemid seega nõme sait piltide jaoks.
                              pole regand ja näen,

lihtsalt "okay" meme :P

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Madis Very Vaata postitust
                                pole regand ja näen,

lihtsalt "okay" meme :P
                                Ju siis hiina/macau IP-de jaoks vaja regada.

Comment

Working...