Märtsi offtopic---Camule vist ei leiagi naist!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Relamz
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1467

Re: Märtsi offtopic---Camule vist ei leiagi naist!

PMiega kui keegi tore inimene tahaks mul aidata 888 pokkerist mõnikümmend € nädalavahetuse õluraha välja saada. Sümboolne ekstra ka juurde.

Loodan, et ei riku sellise postitusega mingeid reegleid.

EDIT: Pole vaja enam, võtan siis parem nädalavahetust natuke lahjemalt :P.
    Last edited by Relamz; 02.03.12, 17:23.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Relamz Vaata postitust
      PMiega kui keegi tore inimene tahaks mul aidata 888 pokkerist mõnikümmend € nädalavahetuse õluraha välja saada. Sümboolne ekstra ka juurde.

Loodan, et ei riku sellise postitusega mingeid reegleid.
      Rikud aga reeglid ongi ju eiramiseks. Tegelt me ei aja joonlauga järge ja pigistame silmad kinni, tuntud ja teatud postitajatele, kes vahest õlleraha vajavad. See ei tähenda, et nüüd see lubatud ja üldse ma ei tohiks sellest nii rääkida :)

Comment

• jasssass
        Vana Tegija
        • Sep 2010
        • 1200

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Rikud aga reeglid ongi ju eiramiseks. Tegelt me ei aja joonlauga järge ja pigistame silmad kinni, tuntud ja teatud postitajatele, kes vahest õlleraha vajavad. See ei tähenda, et nüüd see lubatud ja üldse ma ei tohiks sellest nii rääkida :)
        Tundub et sa vist päris kaine ei ole

Comment

• jasssass
          Vana Tegija
          • Sep 2010
          • 1200

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
          Arusaadav jah, et talle see ka ei istu imo.. Lihtsalt minu elustiil on ilmselt erinev tema omast, ehk siis mina ei ärka kell 7-8 üles ja tahaks kauem magada igapäev erinevalt temast. Eks see on alles esimene kord ka ~8 kuu jooksul kui keegi hommikul puurib :) Lihtsalt ma hommikuti jube pahur kui mingi müra mind üles äratab ja öösel hilja magama mindud :D

Aga point taken, kuna ise arvatavasti ärkaks ka varem ja hakkaks ka samal ajal remonti tegema kui vajadus oleks :)
          Sul tüdruk kõrval, ärata üles ja hakka teda puurima :D nahkpuuriga muidugi

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
            Tundub et sa vist päris kaine ei ole
            Täiesti kaine. Rääkisin nii kuidas asjad on.

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Ju siis hiina/macau IP-de jaoks vaja regada.
              BKK-s sama. :)
              Fullstacks have more fun.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                BKK-s sama. :)
                Kaua sa BKK oled veel? Ma käin filipiinidel ära ja tõenäoliselt 25-ndast uuesti BKK 15-22 päevaks. Spewga ei ole veel kokku saanud? Kui tahad mu soovitusi: ära saa! See vend on klass omaette ja seepärast ma ka BKK tagasi:)

Comment

• Pahvak
                  Pastilaa?? Ei!
                  • Dec 2008
                  • 4431

Kaua sa BKK oled veel? Ma käin filipiinidel ära ja tõenäoliselt 25-ndast uuesti BKK 15-22 päevaks. Spewga ei ole veel kokku saanud? Kui tahad mu soovitusi: ära saa! See vend on klass omaette ja seepärast ma ka BKK tagasi:)

Ülehomsest lähen põhja, aga mingi 20. kanti olen BKK-s tagasi ja mõtlen, mis edasi teha, aga võiks ehk midagi organiseerida küll? Spewga pole kokku saanud (ei tunne ka tegelikult). Vb peaks. :)

Tai uusaasta ka ju tulekul. Kus seda plaanid vastu võtta?

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ülehomsest lähen põhja, aga mingi 20. kanti olen BKK-s tagasi ja mõtlen, mis edasi teha, aga võiks ehk midagi organiseerida küll? Spewga pole kokku saanud (ei tunne ka tegelikult). Vb peaks. :)

Tai uusaasta ka ju tulekul. Kus seda plaanid vastu võtta?
                    Millal Tai uusaasta tulek? Ma lohisen kuskil BKK, proovin võimalikult kesklinna ja tõenäoliselt veedan enamus ajast kuskil pubides, baarides ja klubides. Chaom1 pidi ka märtsi lõpus kohale roomama, seega sa pääseda ei saa :) Spew ja Chaom1 teavad BKK päris hästi ning nendega igav ei hakka.

E: vist olen Tai uusaastaks juba Eestis aga ma ei ole kindel, sest tagasilennupiletit mul hetkel ei ole (oli 28.veebruar aga seda ei saanud edasi tõsta kuna oli sooduskampaaniaga) ning seega täiesti lahtine, Tai visa runne vist eriti ei viitsi teha ja 1. mai tahan anyway eestis olla.

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Millal Tai uusaasta tulek? Ma lohisen kuskil BKK, proovin võimalikult kesklinna ja tõenäoliselt veedan enamus ajast kuskil pubides, baarides ja klubides. Chaom1 pidi ka märtsi lõpus kohale roomama, seega sa pääseda ei saa :) Spew ja Chaom1 teavad BKK päris hästi ning nendega igav ei hakka.

E: vist olen Tai uusaastaks juba Eestis aga ma ei ole kindel, sest tagasilennupiletit mul hetkel ei ole (oli 28.veebruar aga seda ei saanud edasi tõsta kuna oli sooduskampaaniaga) ning seega täiesti lahtine, Tai visa runne vist eriti ei viitsi teha ja 1. mai tahan anyway eestis olla.
                      Ma enne ei mõelnud eriti, aga sul vist tõesti saab visa on arrival enne läbi (uusaasta 13-15 aprill siis). Võid ju alati pika tourist viisa teha kui huvi on. Mul endal läheb lend 20. aprilli paiku tagasi ja kuna odav pilet, siis muuta ei saa (venkudega tulin). Ma olen praegu totaalses turistiurkas Khao San Roadi lähedal, aga suht okei on. Põhjast tulles tahaks muid linnaosasid ka näha.

EDIT: Lol, edit, delete edit. :D

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Ma enne ei mõelnud eriti, aga sul vist tõesti saab visa on arrival enne läbi (uusaasta 13-15 aprill siis). Võid ju alati pika tourist viisa teha kui huvi on. Mul endal läheb lend 20. aprilli paiku tagasi ja kuna odav pilet, siis muuta ei saa (venkudega tulin). Ma olen praegu totaalses turistiurkas Khao San Roadi lähedal, aga suht okei on. Põhjast tulles tahaks muid linnaosasid ka näha.

EDIT: Lol, edit, delete edit. :D
                        ESTPatrickul ka pilet 20.aprill ja ise tahaksin ka, et 20.aprilli paiku minema saaks, hiljemalt 1.mai ja ma ei näe mõtet teha turistiviisat. HK-s vist saatkond olemas aga ei viitsi. Võiksin kümmekond päeva kuskil mujal kükiktada aga ei leia alternatiive. Samas Visa on arrival peaks olema 15+7 ehk 7 päeva saab migratsiooniametis pikendada aga pean suutma mõelda plaani välja, sest eurolendudele võiks ikka miski 2 nädalat varem pileti ära bookida. 22 päeva BKK-s spew ja chaom1-ga tundub ka üpriskit killer :)

Comment

• Pahvak
                          Pastilaa?? Ei!
                          • Dec 2008
                          • 4431

ESTPatrickul ka pilet 20.aprill ja ise tahaksin ka, et 20.aprilli paiku minema saaks, hiljemalt 1.mai ja ma ei näe mõtet teha turistiviisat. HK-s vist saatkond olemas aga ei viitsi. Võiksin kümmekond päeva kuskil mujal kükiktada aga ei leia alternatiive. Samas Visa on arrival peaks olema 15+7 ehk 7 päeva saab migratsiooniametis pikendada aga pean suutma mõelda plaani välja, sest eurolendudele võiks ikka miski 2 nädalat varem pileti ära bookida. 22 päeva BKK-s spew ja chaom1-ga tundub ka üpriskit killer :)
                          Kevadel/suvel on Eestis ka jah suht äge. Aga pidu võiks küll teha teiega. :)

Comment

• s1990n
                            Jube Noob
                            • Mar 2009
                            • 107

Keegi Tartus tina paneb täna?

Comment

• timz0333
                              Pokkeritark
                              • Mar 2009
                              • 6322

Torrentleechi kutset on kellegil? Olen tubli uploadija.

timz0333@hotmail.com

Comment

• inward
                                Klubi Liige
                                • Sep 2009
                                • 6275

Keegi Prive ?

Comment

Working...