Veebruari OFFTOPIC - Camule ikka naist vaja!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: Veebruari OFFTOPIC - Camule ikka naist vaja!
0.5.Algselt postitas oTT Vaata postitustOleks tõenäosus teoorias abi vaja veidi. Äkki keegi oskab aidata
?
"Valitakse üks arv lõigust [0; 1]. Kui suur on tõenäosus, et see arv on suurem 0,5-st? Vastus kirjuta reaalarvulisena ja kümnendkoht on punkt."
kas 5/11=0.45 või on siin veel mingi konks ka kuskil?
Kuna lõigul L on lõpmata palju punkte (kui ei usu, siis proovi lugeda kokku punktid näiteks lõigul [0,1]), siis on seal (L peal) kõiki võimalike lõike (mis on määratud punktide poolt) ka lõpmata palju ja seega on ka 'A moodi' sündmusi lõpmata palju. Lõpmata palju välistab lõpliku. Seega vastus peaks väär olema.Algselt postitas IamAllin Vaata postitustLisan ka siis ühe. Ehk oskab keegi aidata :)
Kui tõenäosusruum Ω lõik pikkusega L ja elementaarsündmused on selle lõigu punktid, siis on kõik sellel lõigul paiknevad lõigud ja vahemikud sündmused. Iga sündmuse A tõenäosus on määratud valemiga P ( A ) = l ( A )/ L , kus l ( A ) tähistab lõigu A pikkust.
Kas võimalike sündmuste hulk on lõplik?
Vali üks:
Tõene
Väär
Kas said targemaks ka või panid ainult vastuse kõrvataha? :)Fullstacks have more fun.
Comment
-
ei niisama vastusest ju üldjuhul kasu ei ole, sest kui töös tuleb natuke teistmoodi ülesanne, siis sellest kasu ei ole :) jajah, ma saan nüüd aru, et lõigul L on lõputult punkte ning iga punkti vahe tähistab ühte sündmust ehk sündmuste hulk on lõpmata. Järelikult ei saa sündmuste hulk olla lõplik(kindel arv sündmuseid). Järelikult peab see väär olema. Sain ma vist õigesti aru?Algselt postitas Pahvak Vaata postitust0.5.
Kuna lõigul L on lõpmata palju punkte (kui ei usu, siis proovi lugeda kokku punktid näiteks lõigul [0,1]), siis on seal (L peal) kõiki võimalike lõike (mis on määratud punktide poolt) ka lõpmata palju ja seega on ka 'A moodi' sündmusi lõpmata palju. Lõpmata palju välistab lõpliku. Seega vastus peaks väär olema.
Kas said targemaks ka või panid ainult vastuse kõrvataha? :)
Igatahes suurimad tänud sulle vastamast :)
E: aga oTTi küsimuse kohta, et ma ise panin ka alguses peast 0.5 ehk 5/10 ehk 1/2, aga siis hakkasin mõtlema, et 0: 0,1: 0,2: 0,3: 0,4: 0,5 ning 0,6: 0,7: 0,8: 0,9: 1 ja sain vastuseks 5/11 ehk 0.45.Last edited by IamAllin; 28.02.12, 12:21.
Comment
-
Kas keegi siit Soome tööseadustest oskab midagi rääkida? Inimene on Soome firmas tööl olnud 11 kuud ja ühel päeval tuleb ülemus sinna ja ütleb tööd ei ole anda ja minge koju, kolme kuu pärast võite tagasi tulla. Töölepingut ära ei lõpetata ja mingit tasu tööandja maksnud ei ole.
Kui tööline pöördus ametiühingusse, küsiti kohe töölepingu lõpetamise paberit mida firma sugugi saata ei tahtnud, läks veel paar päeva mööda ja tööandja helistab, et tulge tööle kolmeks nädalaks. Tööline ütleb, et aga ma olen ju koondatud, et mul pole rahagi, et praegu tulla. Sellepeale öeldakse, ei ole probleem ja mõne tunni pärast on xxx summa kontol (tundub nagu hakati kartma midagi?)
Keegi oskaks ehk nõu anda kui tööandjal pole tööd anda ja saadabv lihtsalt inimese minema, siis mis õigused/võimalused tal tegelikult on?
Comment
-
yes plz, mis su username ?Algselt postitas vennike Vaata postitustomaha flip anyone 150$ PS?
istun lauas: chucknorrisq
Comment
-
mitu flippi kaotasid ?Algselt postitas vennike Vaata postitustlol, oleks pidanud yhega piirduma. a missa ikka teed, drunken gamblers gonna gamble
Comment
-
ega kellegil ei ole olemas stephen kingi raamat kolm saatusekaarti? Hea meelega ostaks ära krt ei leia kuskilt seda
Comment
-
irw.. lasti just koolitööna välja uurida enda autole täispikkuses tutikas "originaal" summuti.
93a Opel - 1096€ kokku. Auto väärtus u 600€ kanti
Sai ise tutikas sumps just mõned kuud tagasi alla topitud...peale väljalaske kollektorit taha välja ja maksma läks 80€ seal siis ka keevitus, mis tehtud ilmselt eesti parima sumpsikeevitaja juures.
Kui väljalaske kollet vajanuks, siis võtnuks selle lammarist 20€ eest.
Comment
-
OÜ sumpsimees. Kui löögile saad, siis teeb töö kiirelt,korralikult ja mõistliku tasu eest. Venna kogemus sellel alal on metsik.
Asub tallinna mustamäe arki lähedal.
edit: hind ei ole mõistlik, vaid tegelikult väga odav. Ostsin talt tutika suka +lasin selle alla panna + sumpsi "täisring" keevitus ühest kohast + kokkupanek ja läks 35euri.
ntx oü autosummutid tahab ainult suka+selle alla panemise eest saada juba 50€Last edited by k2snakalle; 28.02.12, 23:29.
Comment
-
minu mäletamistmööda on nii, et alaealistelt ei võeta tasu. 18+ on koguaeg vist viis krooni kuus olnud.
Comment
Comment