Veebruari OFFTOPIC - Camule ikka naist vaja!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kjmrc
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 4541

Re: Veebruari OFFTOPIC - Camule ikka naist vaja!

obv hoidke akut toas kellel vanem aku juba, siis hommiku vähemalt pole mingit probleemi, et käima ei lähe.

Comment

• Skyline
      Grinder
      • Dec 2008
      • 510

Nojaa, mul suht uus aku[aasta- pooltest vana] ja ikka sellise külmaga streigib, samas on suht väike ja lahja ka. Diisli aku puhul ma ei kujuta ette kas toas hoidmine toimib.

Comment

• kjmrc
        Pokkerihai
        • Aug 2009
        • 4541

Dont know.. mul sai eile uus aku peale ja tervepäev auto töötas ka, täna ei käivita ja loodan, et homme kõik toimib.. Samuti diisel :)

Comment

• oohoh
          Grinder
          • Oct 2009
          • 547

Käisin sõbra autot käivitamas, eile käima ei läinud, akuga jura, jättis ööseks parklasse. Kesklukk obv ei töödanud nign võtmega sai uksed kinni pandud, külgmine lükanduks ei käi kinni, lukk persses. Täna käisime läbi, öösel oli sees käidud, ära oli tõmmatud krokud, köis ja kohver, makk oli ära tõmmatud ja siis kuiasgi ebardlikult tagasi pandud, sest oli liiga juust vist :(

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Siia ka siis. Info pärit ühelt teiselt lehelt.

Ettevalmistus hommikuseks autosõiduks algab õhtusest auto parkimisest.
            Soovitan auto parkida nii, et hommikul saaks alustada sõitu otse suunas sõiduga. Kui öö jooksul on palju lund sadanud siis sügavas lumes ja kitsas parklas on raske, isegi ohtlik manööverdada -ukerdada kui autost väljavaade on piiratud.
            Ärge unustage õhtul intervalliga töötanud kojamehi välja lülitamast sest hommikusel süüte sisselülimisel võivad kojameeste kummid jääda tuuleklaasile… Ja halvemal juhul võib puruneda kojameeste mehaanika.
            Kui on teada, et öö tuleb väga külm ja hommikul peab auto käima saama siis võib aku tuppa tuua sest toasoe aku annab 20% rohkem energiat kui pakases olnud. Kui ei viitsi akut tassida ja on olemas akulaadija siis saab laadimisvoolu juhtmed tuua auto juurde…

Comment

• kjmrc
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 4541

Mul õnneks auto majaaluses parklas :) Klaasid on hommikul alati puhtad ja ei mingit kraapimist :) Nõks soojem ka muidugi kui lageda taeva all.

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Algselt postitas oohoh Vaata postitust
                Käisin sõbra autot käivitamas, eile käima ei läinud, akuga jura, jättis ööseks parklasse. Kesklukk obv ei töödanud nign võtmega sai uksed kinni pandud, külgmine lükanduks ei käi kinni, lukk persses. Täna käisime läbi, öösel oli sees käidud, ära oli tõmmatud krokud, köis ja kohver, makk oli ära tõmmatud ja siis kuiasgi ebardlikult tagasi pandud, sest oli liiga juust vist :(
                mul endal ka praegu lahtiste ustega väljas. Autol mingi süsteem, mis ei lase panna seespoolt ust lukku ( nuppu alla )kui uks avatud ja lukk nii ära külmunud, et võti sisse ei lähe. Lasen üks 2 tundi akul seista radika juures ja vaatab mis siis teeb. Kui ei aita, siis mai tea. Siis talveunne minek ja ärkan kuni FTP tehakse lahti või suvi algab.

Comment

• viki
                  Grinder
                  • Apr 2010
                  • 893

Külmaga pole hullu.Olen see nädal iga päev üle 6tunni väljas tööd teinud.Riietus peab hea olema.Päeval ju päike paistab!

Comment

• eluvaatleja
                    Jube Noob
                    • Nov 2010
                    • 135

võibolla peaks vanemate akude omanikud laadija asemel hoopis uue aku ostma, akulaadija maksab pool uue aku hinda ja uutel väikeautodel on enamasti tehase poolt väike ning nõrk aku kaasa pandud, mille võiks meie kliimas välja vahetada.

defa akulaadija all mõtlesin neid 220v peal töötavaid laadijaid, mis laevad akut püsivalt (kui laadijal juhe sabas on) ja jääb see mure väikeste otsade sõitjatel ära, et genekas ei jõua akut ära laadida ja mingi aeg lihtsalt aku saab tühjaks. lisaks on defal igale automargile "triikraud" olemas, mis paigaldatakse vastu karteripõhja ja hoiab õlid/vedelikud soojad (selline maksab koos juhtmete ja paigaldusega ca 200).

tuppatoomisest vast on siis abi kui akul ikka veel võimu sees on, aga eks sa skyline anna teada, kas said masina tööle.

samas ma ise ei liiguta autot enne kui nõks soojemaks läheb. -25 juures võib külmkäivitamine mootoriosadele hukatuseks saada, samas on mul endal üks väga kehva kogemus automaat kastiga, kus ka mingi -25 juures sain auto küll käima, aga masin eriti liikuda ei tahtnud ja "tallasin" ikkagi pedaali kuigi üle 70kmh ei lasknud ja lõpptulemuseks oli kasti remont.... samas mingil temperatuuril hakkab ka küte hanguma, mis võib filtrid umbe tõmmata ja tee äärde jätta, siis las ta parem hetkel seisab...

aga ma olen asjaarmastaja ja lihtsalt targutan.

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

Mul suri ka aku täna ära :/ Isegi ei luband, kuigi neljap oli koik timm .. tra autoabi käivitus 40€ ... sai siis remonti sõidetud ning aku kontroll tehtud (mul mingi 3a vana solid boschi aku). Aku oli ok ainult laadida oli vaja. Laadis seal 3-4h .. eks omme näha ole kas läheb või ei, kui mitte siis tleb uus aku võtta ~200€ :/

Comment

• timz0333
                        Pokkeritark
                        • Mar 2009
                        • 6322

Algselt postitas leits Vaata postitust
                        Mul suri ka aku täna ära :/ Isegi ei luband, kuigi neljap oli koik timm .. tra autoabi käivitus 40€ ... sai siis remonti sõidetud ning aku kontroll tehtud (mul mingi 3a vana solid boschi aku). Aku oli ok ainult laadida oli vaja. Laadis seal 3-4h .. eks omme näha ole kas läheb või ei, kui mitte siis tleb uus aku võtta ~200€ :/
                        Maksid 40eur käivituse eest? Ostad uue 200eurise aku? BALLLLLLLLLLLLLLLER.

Comment

• eluvaatleja
                          Jube Noob
                          • Nov 2010
                          • 135

Algselt postitas leits Vaata postitust
                          3- 4h on kiirlaadimine, see ei lae ära... dislade akud kestavadki enamasti ca 3- 4a (kuigi siin automanikud räägivad, et isegi aasta- kahe vanuste akudega on jama, et käima ei jõua vedada).

sul vist oli uuem bmw ja sellelt ei tohtivat ise akut maha võtta (spetsid vahetavad nii, et kapoti all on + klemm, kuhu lastakse teise aku pealt akuvahetuse ajaks vool peale) ja bmw jama olevat spetside jutu järgi see, et kui sa aku maha katkud, siis on sul uksed/luugid lukus...

aku ostmisel on oluliseks näitajaks käivitusvoolu tugevus ja mahtuvus, esimene näitaja eriti dislade puhul (muidu võib sul aku peal ju see indikaatori tuluke roheline olla, aga mootorit ringi ei jõua vedada).
                          Last edited by eluvaatleja; 04.02.12, 16:47.

Comment

• viki
                            Grinder
                            • Apr 2010
                            • 893

Viimati ostsin paadile ja traktorile 100AH aku nõks alla 100€ eest.200€ akut küll sõiduauto ei vaja.

Comment

• Provoker
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 3067

sõiduautole 200€ vast ikka aku ei maksa. Ma bussile sain 100-ga Exide oma.

Comment

• Dogers
                                Pokkerihai
                                • Dec 2008
                                • 2500

ma lükkasin enda masina teeäärde sula ootama :D

Comment

Working...