Imo võrkturunduse tooted on scam sellepärast, et nende hind on oluliselt kõrgem kui nende reaalne väärtus.
Kui enamus rahast läheb müüjatele tasuks, siis teistmoodi ei saagi, aga lõpptarbijana on minul sellest sügavalt pohui, sest mina tahan oma raha eest vastavalt väärtust saada.
Imo võrkturunduse tooted on scam sellepärast, et nende hind on oluliselt kõrgem kui nende reaalne väärtus.
Kui enamus rahast läheb müüjatele tasuks, siis teistmoodi ei saagi, aga lõpptarbijana on minul sellest sügavalt pohui, sest mina tahan oma raha eest vastavalt väärtust saada.
Õigus, et on kallimad ja see ka õigus, et inimesed tahavad ka hästi tasustatud asja eest saada midagi kvaliteetset. Aga nagu ma eelpool mainisin siis nende masinate hinnad on suht samad mis poodideski. Ei ole ülehinnatud. Poes lihtsalt sa ei saa ise proovida.
Huvitav, kui võrkturustajad alati reklaamivad seda, et neil vahel pole vahendajaid-nagu ketid, hulgimüüjad jne, aga hind on ikka KALLIM
RAHA LÄHEB KITSA RINGKONNA KÄTTE , KES ITSITIVAD LOLLIDE ÜLE
Jaekaubanduses läheb ka aksum kitsa ringkonna kätta, aga vähemalt saavad kõige madalamad tyybid mingit palka ja maksud makstud riigile
Mul on ka idee, hakkan Hiinast sitta sisse tootma. Väga tervislik mõju. Üks sitajunn 100euri. Panen cvonline sitajunn OÜ alt pakutakse tööd agentidele 3keuri kuus. Raha muidugi saab ainult läbimüügilt, kes kui palju sitta müüb. Pakun inimestele võimaluse saada rikkaks!
15€ kuus järelmaksuga võib ükskõik mida ükskõik mis hinna eest maha müüa.
Kahjuks/õnneks on sul üsna õigus. Sai tehtud hiljuti väiksemat sorti eksperiment/müük ja tõsi - töötab. Pooleteisetunniga ostsid 3 inimest '' põrsas kotis '' stiilis ~200 eurose toote endale järelmaksu peale( telefoni teel ) ilma, et neid isegi huvitaks selle toote omadused/lepingu tingimused/intress.
Enda seisukohalt just suhtlustasandilt. Suhtled väga palju erinevate inimestega ja teed kohtumisi. Tunnen, et oskan palju paremini rääkida inimestega ning avatum olla. Koolitused on head. Ärilise poole pealt õpib päris palju, kasvõi edasiseks tulevikuks, kui plaan midagi muud tegema hakata.
Imo see ikka naljakas. Koolitused? Koolitatakse inimesi kohvi müüma? Kui sa rahamägesi ei näeks, siis sa ostaks esiteks kohvi poest. Miks see pikk tekst? Näed ehk turgu ja tutvustad siin oma tegemisi selleks, et kliente leida. Ma ei võta tõsiselt ühtegi inimest, kes tegeleb võrkturundusega. Kõigil on müügimehe brainwash ja süüdimatu tekst ehk jäetakse alati arvamus lahti. Bläma
See on nagu usugagi, kui üks hetk süvenema ja uurima ja süvenema ja uurima hakkad ja jumal on meis kõigis sees, tuleb lihtsalt vaeva näha ja see endas leida ja gotta serve the god, sest jumal aitab lõpuks sind ja päästab sind taevasse siit põrgust, enda kõrvale sinna püramiidi tippu :D
Ja see nö areng, oskad paremini inimesi ära rääkida ju ühesõnaga, kui see kokku võtta. On seal mingi teine point olemas? Ok peamine põhjus ikkagi inimestele seda head kohvi müüa, mille sa juhuslikult avastasid ja tahad pakkuda seda jumalikku maitset kogu maailmale ? :D
Võrkturunduses ei ole häid tooteid, sest head ja kvaliteetsed tooted müüvad end ise, mitte ei pea hunnik inimesi selleks välja koolitama, et seda turundama hakata.
Eestit tabanud Kirby hullus oli ka mingi ulmeidee. Ebayst sai tutikaid Kirbysid 500 daala eest ja Eestis lollid ostsid müügimehe käest 40 K eegi eest. Sitaks näinud majapidamisi kus inimesed elavad nagu rotid oma haisvas peldikus aga järelmaksu peale ostetud Kirby vedeleb nurgas.
Huvitav, kui võrkturustajad alati reklaamivad seda, et neil vahel pole vahendajaid-nagu ketid, hulgimüüjad jne, aga hind on ikka KALLIM
RAHA LÄHEB KITSA RINGKONNA KÄTTE , KES ITSITIVAD LOLLIDE ÜLE
Jaekaubanduses läheb ka aksum kitsa ringkonna kätta, aga vähemalt saavad kõige madalamad tyybid mingit palka ja maksud makstud riigile
Mul on ka idee, hakkan Hiinast sitta sisse tootma. Väga tervislik mõju. Üks sitajunn 100euri. Panen cvonline sitajunn OÜ alt pakutakse tööd agentidele 3keuri kuus. Raha muidugi saab ainult läbimüügilt, kes kui palju sitta müüb. Pakun inimestele võimaluse saada rikkaks!
See s*tajunniäri töötab juba suht edukalt aga läheb otse konteineritega Poola turuhallidesse.
Pärnus oli kunagi üks geniaalne vend, kes pool aastat enne eragümnaasiumi priimusena lõpetamist hakkas elukutseliseks Amway tegelaseks ja jättis kooli pooleli.
Võib-olla oli rohkem ka tagamaid, ei tea.
Codecci, kohvi on Rombouts & Malongo, aga masinate turustaja on jah Rootsi börsiettevõte. See sama padjakese süsteemiga. Minumeelest on igati okei kohvi, toode on hea ja kvaliteetne. Inimesed ongi nõus kvaliteedi eest maksma, kui see neile meeldib. Ja pole mitmetuhandelised masinad, täiesti konkureerivad hinnad poes pakutavate toodetega. Poes lihtsalt sa ei saa maitsta kohvi ja ise proovida masinat. Pead lihtsalt välimuse järgi ostma.
Aga minule ei lubatud ulme summasid, liitusingi ainult hea sõbra pärast, kes kauem on olnud, kuna ma usaldan teda ja ta on siiamaani igati rahul ja me saame koos seda teemat ajada. Tal on algne investeering tagasi teenitud, nüüd on ainult lihtsalt edasi vaja minna.
Tahtsin öelda, et ma olen ka koos sõbraga teinud mõnele paremale tuttavale äriesitlusi, kellega tahaksin koostööd teha. Need on tavalised kõige paremad sõbrad olnud. Suvalisi lambi inimesi pole ärisse kutsunud. Suurtest summadest äriesitlustel pole kunagi maininud. Mainime, võib juhtuda nii, et esimesed pool aastat võib teenida null või mõnisada eurot ainult. Ja et pole mõtet üldse liituda, kui aega pole selle asjaga tegeleda ning unarusse jääks. Aga kel on aega ja huvi ning kes ise areneda tahab ning võibolla ka kunagi juba raha saada siis räägime hea meelega asjast.
Codecci, kohvi on Rombouts & Malongo, aga masinate turustaja on jah Rootsi börsiettevõte. See sama padjakese süsteemiga. Minumeelest on igati okei kohvi, toode on hea ja kvaliteetne. Inimesed ongi nõus kvaliteedi eest maksma, kui see neile meeldib. Ja pole mitmetuhandelised masinad, täiesti konkureerivad hinnad poes pakutavate toodetega. Poes lihtsalt sa ei saa maitsta kohvi ja ise proovida masinat. Pead lihtsalt välimuse järgi ostma.
Aga minule ei lubatud ulme summasid, liitusingi ainult hea sõbra pärast, kes kauem on olnud, kuna ma usaldan teda ja ta on siiamaani igati rahul ja me saame koos seda teemat ajada. Tal on algne investeering tagasi teenitud, nüüd on ainult lihtsalt edasi vaja minna.
Tahtsin öelda, et ma olen ka koos sõbraga teinud mõnele paremale tuttavale äriesitlusi, kellega tahaksin koostööd teha. Need on tavalised kõige paremad sõbrad olnud. Suvalisi lambi inimesi pole ärisse kutsunud. Suurtest summadest äriesitlustel pole kunagi maininud. Mainime, võib juhtuda nii, et esimesed pool aastat võib teenida null või mõnisada eurot ainult. Ja et pole mõtet üldse liituda, kui aega pole selle asjaga tegeleda ning unarusse jääks. Aga kel on aega ja huvi ning kes ise areneda tahab ning võibolla ka kunagi juba raha saada siis räägime hea meelega asjast.
Jup, siis on sellesama Zinzinoga tegemist. Siin ei maksa sa toote eest üle masinat ostes, vaid kohvi - kahjuks ei ole täpset infot, mis need kohvid maksid, aga arvutuste järgi 1 tassi latte hind tuli €0.50-1 vahemikku.
Minu sugulasele räägiti küll ulme summasid, et vähese tööga peale poolt aastat €500-1000 kuus teenida pole mingi probleem jms. Kui teil selline värbaja on, kas on see ok sinu arust? Mida juhtkond arvaks kui teada saaks või nii koolitataksegi välja?
Ja kas oleksid nõus mu sugulasele koos oma sõbra/sõpradega pidama loengu, et reaalselt sellega tõenäoliselt enamus inimesi ei hakka mitte midagi teenima (kui oled nõus mu väitega)?
OH Expresso masin hinnaga 149€ *tingimusega*, et sa teed liitud igakuise kohvipelletite ostmisega (vähemalt 24€ kuus). Muidu sama kohvimasin 269€. Kohv 36 padjakest /24€. 0,66€/padjake.
Comment