´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jrgn hell
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 3328

Re: ´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

kes viitsib, pangu google mapsi see aadres ja satelliiidi peale: 48 Dampier Terrace, Broome, Western Australia, Australia

Paremal hakkab kohe ookean, majast üles pärast napier terrace risti hakkab see pubi tänav ja majast all, see kus liiva rohkem majade ümber, seal see abode koloonia.
    Solid trall käis seal kogu aeg.

mapsis näitab aadressi natuke valesti. Õige maja on see kõige paremal, mille eest tänav läheb. Ja see oli abo-highway, sest seal napier terracei nurgal oli alkopood. Siis nad tulid seal hordides kogu aeg oma võsast majanurgast mööda, et otse poodi saada.

edit: minu viga 48 oli õige number
    Last edited by jrgn hell; 04.02.12, 10:43. Põhjus: bla

Comment

• valustyng
      Õpihimuline Mängur
      • Apr 2009
      • 450

natuke seal ümbruskonnas googlemapsi "autoga " ringi sõites leidsin 3 aborigeeni teed ületamas suu ammuli kaamerasse passides

Comment

• yolpa
        Pokkerihai
        • Jun 2009
        • 2669

Abodega omal esimene tõsine kokkupuude oli siis kui sõpradega rest areal istusime ja järgmist tööpäeva ootasime. Kuna üks meist otsustas linna õllede vms järele minna ja mina jäin kolmandaga tüübiga pmst metsa vahele kaarte mängima kui üks hetk peatab meie kõrval mingi suur kuudiga auto, millest hüppas välja ca 10 "2x2" musta tüüpi ja üks politseinik välja, esimese asjana õnneks tuli kohe pähe laua pealt telefonid ja muu väärtuslik kraam ära koristada. Alguses tulid tüübid sõbralikult meie juurde rääkima, et nad on vangid, kes käivad tööl(pärast selle kohta kuuldes, et oli true story), tutvustasid meile ilusti ka oma "korrapidajat", kes neid lahkelt backbackerite juurde kuse pausile oli lasnud. Mingil hetkel hakati järjest asju meilt küsima, ala "kuule äkki saad korra oma telefoni laenata". Pärast neid lauseid, istus korrapidaja ilusti autosse tagasi ja olime ümbritsetud "killer-nägudega" vangidega. Selle aja peale oli juba ka mu sõber autoga tagasi jõudnud ja muidugi kohe hakkasid neile igasugused asjad meie autos meeldima. Pmst lõpuks olin ma juba neile oma päikeseprille ja muid asju andmas kuni lõpuks ment välja hüppas ja ütles "Im sorry, boys are just kiddin around, have a nice day". Tra ma läksin täiega närvi, omal peaaega sitt püksis ja nemad teevad nalja rsk.

Muidugi samalaadseid jutte mul palju, loodetavasti kui puhkuselt tagasi võtan ka oma päeviku käsile.

Comment

• jrgn hell
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 3328

Ma ei leia sed auudist üles netist. 4a ikkagi vana, aga selle sama googlemapsi pildilt näeb, et natuke vasakule üles diagonaalis on neil see Footy väljak. Male oval

Seal need munnid päev läbi istuvad nii, et joogid ees ja veeretavad ennast varjuga kaasa ümber puu.

Lampi mingi ment sõitis oma autoga sinna muru peale, et neidalko pärast huiama hakata.
          Ja nied magab seal ikka üle väljaku mingi 20 tükki kindlasti.
          Tuli autost välja ja siis mingi lambiabo hüppas ta autosse, pani käigu sisse ja gaasi põhja.
          Rofl, sõitis mingil magaval abol jalaluud puruks mendiautoga.

Neid lugusid on jah lõputult, kui **** anna üks etniline grupp olla.
          Neid mingi paarasada tuhat järgi ja ainukesed normaalsed on need, kes oma kultuuri juurde jäänud, või, kes kunagi valgetesse peredesse adopteeritud.

Comment

• jrgn hell
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 3328

Veel vanem lugu gümnaasiumi ajast. Kas 2005 või 2006 võis olla.
            See ikka liiga sick lugu. Mõtlesin, siis kui cashmer teema tegi, et kas kirjutada, või mitte, aga sobib pokkerifoorumisse hästi ja näitab , et elu ikka haige gamble.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• jasssass
              Vana Tegija
              • Sep 2010
              • 1200

päris karm, et pokker on päästnud elu, tavaliselt räägitakse jutte, kuidas see elusid hävitab.

hea et nii läks, kindlasti oli see suurim võit mida saada annab pokkeris

Comment

• kjmrc
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 4541

Algselt postitas valustyng Vaata postitust
                natuke seal ümbruskonnas googlemapsi "autoga " ringi sõites leidsin 3 aborigeeni teed ületamas suu ammuli kaamerasse passides
                Kuidas seal autoga sõita saab :D

Comment

• kjmrc
                  Pokkerihai
                  • Aug 2009
                  • 4541

Algselt postitas jrgn hell Vaata postitust
                  Ma ei leia sed auudist üles netist. 4a ikkagi vana, aga selle sama googlemapsi pildilt näeb, et natuke vasakule üles diagonaalis on neil see Footy väljak. Male oval

Seal need munnid päev läbi istuvad nii, et joogid ees ja veeretavad ennast varjuga kaasa ümber puu.

Lampi mingi ment sõitis oma autoga sinna muru peale, et neidalko pärast huiama hakata.
                  Ja nied magab seal ikka üle väljaku mingi 20 tükki kindlasti.
                  Tuli autost välja ja siis mingi lambiabo hüppas ta autosse, pani käigu sisse ja gaasi põhja.
                  Rofl, sõitis mingil magaval abol jalaluud puruks mendiautoga.

Neid lugusid on jah lõputult, kui **** anna üks etniline grupp olla.
                  Neid mingi paarasada tuhat järgi ja ainukesed normaalsed on need, kes oma kultuuri juurde jäänud, või, kes kunagi valgetesse peredesse adopteeritud.
                  ROfl.. need ikka mingid erilised debiilid imo :D

Comment

• yolpa
                    Pokkerihai
                    • Jun 2009
                    • 2669

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                    ROfl.. need ikka mingid erilised debiilid imo :D
                    kusjuures ise elan samalaadses linnas nagu broome ja abod absoluutselt teistsugused kui mujal. Pole neid põõsaall-vahtijaid ja eluheidikuid, vaid tüübid üritavad ikka midagi saavutada. Muidugi kohe kui 20km edasi sõidan on sama jama mis igalpool mujal.

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Huvitaval kombel olen ma aborigeenide aborigeenide "vägitegudest" üht-teist lugenud, kuid indiaanlastest mitte midagi. Neid kiiliti omal ajal vist ikka nii palju, et vähesed allesjäänud reservaatidest eriti kaugemale ei jõua.

Comment

• Cashmer
                        Õpihimuline Mängur
                        • Jan 2011
                        • 438

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                        Huvitaval kombel olen ma aborigeenide aborigeenide "vägitegudest" üht-teist lugenud, kuid indiaanlastest mitte midagi. Neid kiiliti omal ajal vist ikka nii palju, et vähesed allesjäänud reservaatidest eriti kaugemale ei jõua.
                        väga rassistlikuks muutub teema. kas on plaanis kõikide kontinentide põlismaalased läbi sõimata?

Comment

• masterpuppet
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2094

Võta nüüd natukene hoogu maha. Rassismist on siin asi ikka väga kaugel.

Comment

• IamAllin
                            Pokkerihai
                            • Aug 2009
                            • 1653

Algselt postitas Cashmer Vaata postitust
                            väga rassistlikuks muutub teema. kas on plaanis kõikide kontinentide põlismaalased läbi sõimata?
                            mis su vigastus on? räägiti ju lugusi, mis on seoses aborigeenidega juhtunud. Keegi ei ole ju öelnud midagi "neegrid on niisama tropid" laadi asju.

Comment

• VisaHing
                              mees nagu orkester
                              • Dec 2009
                              • 6718

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                              Kuidas seal autoga sõita saab :D
                              :D saad ikka aru, mis ta mõtles ju.

Comment

• Cashmer
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jan 2011
                                • 438

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
                                mis su vigastus on? räägiti ju lugusi, mis on seoses aborigeenidega juhtunud. Keegi ei ole ju öelnud midagi "neegrid on niisama tropid" laadi asju.
                                mu eelmine kommentaar käis selle kohta, et väideti - indiaanlasi ´killiti´ nii palju ja et nad ei tule reservaatidset välja - seega ei kuule ka nende kohta eriti mingeid lugusid.
                                kuidas saab siit mitte välja lueda, et indiaanlaste vähesuse tõttu ei kuule neist lugusid nagu aborigeenidest on siin teemas jutustatud.

kui ma sain valesti aru ning see kommentaar ei halvustanud ameerika ühte põliselanike gruppi, siis vabandused.

Comment

Working...