´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • harryahven
    Pokkerihai
    • Dec 2009
    • 1964

Re: ´huvitavad´ kohtumised ja kohtamised

ise ka väga hääletamisega enam ei julge tegeleda. kunagi aga sai ikka hääletatud ning 2 meeldejäävamat lugu:

1. 5-6a tagasi viljandi folgilt kahe neiuga hääletasime tallinna poole. jääb siis mingi A6 seisma, tümm üsna kõva ja 2 semi-ossi autos. küsime, et tln saab?! vastuseks "ikka kui julgete". hmm sketchy, aga pask olla obv ja ei viitsi passida enam. lendasime peale. nii kui maanteele saime kiirendas juht 200ni välja ja kulgesime tallinna poole, vb oli tegemist üldse S6-ga ei mäleta, aga vahepeal oli igastahes 240 rauas ja ma olin küll, et wtf toimub, neiud ei põdenud eriti üldse ja nii ma siis värisesin seal magamiskott süles (ühest avariist olen juba elus osa võtnud, rohkem ei taha). hetkel mõelda järgi, siis wtf oleks pidanud insta ütlema, et laske maha, a no ajutu nagu ma olen, hoidsin hoopis suu kinni. tümm lõugas ja auto oli energiajoogi pudeleid täis, kahtlane. 1 hetk tundus nagu ees sõidaks salament enda lege sonataga, härra roolis lasi siis kiiruse 100 peale ja sõidsime tolle sabas paar kilti(tundus nagu sõidaks 20km/h) ja siis oli ilus hetk, teine klemm pikutas kõrval ja juht lihtsalt jäi samuti magama ja vajus sõbrale sülle, auto muidugi insta kruusa peal ja hakkasin juba rooli haarama kui juhi sõber üles ärkas ja auto teele tagasi tõmbas ning juhile släppi pani, saatis korralikult ***** ja jäid seisma, et kohad vahetada. olime muidugi full šokis ja hämmingus, aga OBV ei läinud ju ikka maha. sõber hüppas rooli ja tõmbas kohe samamoodi 200 peale, ütles et tal lube pole, aga käib kardi vms trennis ja oskab sõita küll, järgmine aasta kui täisealiseks saab, pidi tegema, kena. siis keeras mussi vähe vaiksemaks ja rääkis kuidas nad pole kumbgi 2 ööd järjest maganud, sellepärast ka energiajoogi pudelid ning kõva tümm, et ärkvel püsiks. ma ei tea kuidas, aga lõpuks jõudsime tervelt tallinna, siiamaani mõtlen, et see ikka täielik ime ja oleks pidanud kohe maha minema.

2. ca 5 aastat tagasi hääletame sõbraga trt-tln, autosid eriti ei liigu ning sõber paneb joindi põlema, pole kunagi väga teinud, aga no tol hetkel võtsin ka mõned mahvid. läksime võsast teele tagasi ja vaatasime kuidas 2 naist olid meie koha ära võtnud kuigi nägid meid kohe alguses. ootavad siis 1 minuti ja mingi hipster jääb oma golfiga seisma ja naised saavad insta peale. tiltmode ja passime edasi. õnneks möödub ainult 5 min ja mingi muhe kelo jääb oma uue mini cooperiga seisma ning võtab meid peale, autos veel pakub oma cd-vihikut, et me mussi valiks, the doors peale ja sõidame. mingi hetk olime siis sellest hipsterist mööda saanud ning tallinna jõudes esimese valgufoori juures jääme pidama, see lennujaama juures, on vist 3 rida ning meil punane tuli. vastu tulevad autod siis keeravad järjest lennujaama ning meie kõrval vaba rida kust tuleb see sama hipster oma golfiga ning sõidab kenasti punase tule alt läbi mingile jorsile mõnusa litakaga külje pealt sisse. me veel veits kivis sõbraga ja vaatame lihtsal suud lahti wtf. keegi õnneks tõsiselt viga ei saanud ning liikusime edasi, joppas kuna tolles hipiraketis oli veel laps turvatoolis..

Comment

• Cashmer
      Õpihimuline Mängur
      • Jan 2011
      • 438

folgilt koju hääletamsiega seoses on ka mul obv üks lugu. Passisime peikaga tee ääres pikka aega ja kui asi hapuks kisub, siis hakkad ikka kõige magusamatest asjadest unistma. Niisiis hakaksin jutustama, kuidas x kabrio võiks kinni pidada ja pooleteist tunniga tallinna saada.
      Ja nii ka juhtus. Jama oli ainult selles, et mul suht pikad juuksed, mis tähendas, et jõudsin sihtpunkti funky soenguga (mida oli mõnus lahti kammida) ja peavaluga.

Comment

• rahvavaenlane
        Klubi Liige
        • Dec 2009
        • 3040

kõige pikem hääletamine oli kord tln-trt. 12h. tallinnas põhimõtteliselt kohe joppas, ca 2h ootamist ja auto peal nagu niuhti. sellega sain kosele. kosel pool tundi vast, siis sain paia risti. seal hakkas jama pihta, tund passisin seal, siis viskas seal passimine üle ja hakkasin vaikselt jala edasi liikuma, ikka kogu aeg käsi püsti. adaveres tegin poole tunnise vahe, väike söök ja õlu. mõtlesin juba, et lähen bussiga edasi, aga järgmine buss oleks vast mõne h pärast tulnud. läksin sealt ka jala edasi jõudsin puhu-risti. seal panin plaani paika, et max 1h ootan seal ja kui ei joppa, lähen põltsust bussi peale. täpselt tund ootamist ja saingi lõpuks auto peale.

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

tallinn-tartu vahelisel lõigul peab järgmist bussi ootama mitu tundi? Mis aastal veel see oli:D
          Praegu lasevad iga 15-30minti tagant tartusse.

Comment

• rahvavaenlane
            Klubi Liige
            • Dec 2009
            • 3040

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
            tallinn-tartu vahelisel lõigul peab järgmist bussi ootama mitu tundi? Mis aastal veel see oli:D
            Praegu lasevad iga 15-30minti tagant tartusse.
            aasta 97v8. adaveres ei peatu kiirbussid.

tln-trt ekspressid ei peatu üldse kuskil vahepeal. vanasti mõned sõitsid paidest v põltsust läbi, aga mu meelest selliseid enam praegu üldse pole.
            Last edited by rahvavaenlane; 23.01.12, 10:10.

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Mul ka üks huvitav "lugu"
              Oli mingi talvine päev olime sõbraga jäänud kahekesi peale mingit olengut. Sõbral tuli migni haiglaslik soov minna litsimajja(takkajärgi tundus, et ta vist regualar, aga teemat ei puudutanud). Ma polnud sellest mõttest sugugi vaimustatud, aga ta käis piisavalt peale, et ükshetk valisime mingeid lehenumbreid. Selgus, et Liivalaias oodatakse meid. Põrutasime taksoga kohale. Et olin suht noor kutt, siis pulss oli suht laes, et mis toimuma hakkab. Jõudsime liftiga 5 korrusele, kus ukse peale tuli selline milf-vanamutt. Tegelikult ma pusisin ka siis vastu ja üritasin omakorda sõpra ära rääkida, et ma joon teed see vanamutiga köögis, et ta siis toimetagu. Korter oli 3-toaline-kus oli siis 2 sellist 35-40 aastast suht vanaldase väljanägemisega milfi ja suht suht selline minuvanune tüdruk. Vanamutt siis vaatas , et ma ajan sõrgi vastu, et pakkus mulle seda tüdrukut. Ma olin siis sellsies passiivses seisus. Vanamutt siis hakkas selle tüdrukuga rääkima. Tüdruk oli suht passiivne. Ma mõtlesin tol hetkel WTF..see oleks küll hea nali kui litsimajas saaks korvi. Kuid tol momendil mul oli asjade seisust suht poogen. Igatahes tüdruk räägiti vanamuti poolt ära ja mind käsutati dushiruumi
              Tüdruk oli isegi päris kena välimusega, midagi silma ei riivanud. Tüdruk oli suht umbkeelne venelane, aga ega vist sõnu ka vaja eriti pole.Sõber läks siis selle vanamutiga "hullama". Et mina sain kiiremini vabaks siis saadeti kööki, kus teine vanamutt pakkus mulle teed. Purssisin taga vene keelt elust olust. Imestan isegi, kuidas tol momedil hakkas vene keel suust tulema. Rääkisid, et nad pidavat kuskile Saksamaale "komandeerigusse" minema.
              Sõber sai ka hakkama ja tõmbasime jeehat
              See päeva ja järgmised päevad oli veidi nn segane olek, aga siis kõik läks tavarütmi tagasi.

Comment

• adam_q
                Vana Tegija
                • Feb 2009
                • 1453

Algselt postitas privador Vaata postitust
                Mul ka üks huvitav "lugu"
                Oli mingi talvine päev olime sõbraga jäänud kahekesi peale mingit olengut. Sõbral tuli migni haiglaslik soov minna litsimajja(takkajärgi tundus, et ta vist regualar, aga teemat ei puudutanud). Ma polnud sellest mõttest sugugi vaimustatud, aga ta käis piisavalt peale, et ükshetk valisime mingeid lehenumbreid. Selgus, et Liivalaias oodatakse meid. Põrutasime taksoga kohale. Et olin suht noor kutt, siis pulss oli suht laes, et mis toimuma hakkab. Jõudsime liftiga 5 korrusele, kus ukse peale tuli selline milf-vanamutt. Tegelikult ma pusisin ka siis vastu ja üritasin omakorda sõpra ära rääkida, et ma joon teed see vanamutiga köögis, et ta siis toimetagu. Korter oli 3-toaline-kus oli siis 2 sellist 35-40 aastast suht vanaldase väljanägemisega milfi ja suht suht selline minuvanune tüdruk. Vanamutt siis vaatas , et ma ajan sõrgi vastu, et pakkus mulle seda tüdrukut. Ma olin siis sellsies passiivses seisus. Vanamutt siis hakkas selle tüdrukuga rääkima. Tüdruk oli suht passiivne. Ma mõtlesin tol hetkel WTF..see oleks küll hea nali kui litsimajas saaks korvi. Kuid tol momendil mul oli asjade seisust suht poogen. Igatahes tüdruk räägiti vanamuti poolt ära ja mind käsutati dushiruumi
                Tüdruk oli isegi päris kena välimusega, midagi silma ei riivanud. Tüdruk oli suht umbkeelne venelane, aga ega vist sõnu ka vaja eriti pole.Sõber läks siis selle vanamutiga "hullama". Et mina sain kiiremini vabaks siis saadeti kööki, kus teine vanamutt pakkus mulle teed. Purssisin taga vene keelt elust olust. Imestan isegi, kuidas tol momedil hakkas vene keel suust tulema. Rääkisid, et nad pidavat kuskile Saksamaale "komandeerigusse" minema.
                Sõber sai ka hakkama ja tõmbasime jeehat
                See päeva ja järgmised päevad oli veidi nn segane olek, aga siis kõik läks tavarütmi tagasi.
                höhö nice story.
                me kunagi mõtlesime, et kui igaüks paneb 75 eeki (300 oli tunni tavataks), siis saab iga kutt 15 minsa surada :)

Comment

• Cashmer
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jan 2011
                  • 438

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
                  höhö nice story.
                  me kunagi mõtlesime, et kui igaüks paneb 75 eeki (300 oli tunni tavataks), siis saab iga kutt 15 minsa surada :)
                  well spent time and money. not.

Comment

• Cashmer
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jan 2011
                    • 438

Aru ma ei saa. nii palju on atraktiivseid naisi, kelle sebimiseks ei pea supervõimeid, superautot, supervälimust omama + kui sa kellegi ära sebid on ikka ulmeliselt hea tunne. Miks peaks tahtma bordellis grannysid sorkida?

Comment

• adam_q
                      Vana Tegija
                      • Feb 2009
                      • 1453

Algselt postitas Cashmer Vaata postitust
                      Aru ma ei saa. nii palju on atraktiivseid naisi, kelle sebimiseks ei pea supervõimeid, superautot, supervälimust omama + kui sa kellegi ära sebid on ikka ulmeliselt hea tunne. Miks peaks tahtma bordellis grannysid sorkida?
                      kui sa 16 ja vinniline oled, siis pole just palju võimalusi :D

Comment

• alaska
                        forever
                        • Oct 2008
                        • 6599

Ütle nüüd ausalt, mitmel % meestest sina oleks nõus laskma ennast ära sebida? Ma usun, et see on maks 10%, ülejäänud 90% saaks korvi-ATM-Grannys.

Comment

• KristjanLaas
                          Pokkeritark
                          • Oct 2009
                          • 6450

kamoon cashmer, sa oled ise siin foorumis 0/x sampliga lasknud ennast ära sebida. Ime pole, et mehed selle peale enesekindlust kaotavad ja bordellist lohutust otsivad.

Comment

• Cashmer
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jan 2011
                            • 438

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                            kamoon cashmer, sa oled ise siin foorumis 0/x sampliga lasknud ennast ära sebida. Ime pole, et mehed selle peale enesekindlust kaotavad ja bordellist lohutust otsivad.
                            jajah, mina olengi põhjus, miks mehed bordelli lähevad

Comment

• Cashmer
                              Õpihimuline Mängur
                              • Jan 2011
                              • 438

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                              Ütle nüüd ausalt, mitmel % meestest sina oleks nõus laskma ennast ära sebida? Ma usun, et see on maks 10%, ülejäänud 90% saaks korvi-ATM-Grannys.
                              kas sa oleks nõus 100% naisi ära sebima, keda oma elus kohtad?

ja kust see 10% pärineb?

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Olen suga nõus, ei tekita minus erilisi emotsioone, aga sain teada veidi nn selle äri köögipoolest.
                                Ma tegelikult olen neutraalne. Kes käivad need käivad. kes ei käi ei käi. ei mõista hukka ega soosi
                                Minule see jäigi viimaseks korraks siiski, seega "regualari" minust ei saanud.
                                Saan aru , et naistele on see teema , kui punane rätik härjale:)

Comment

Working...