Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
    Aga miks alati halbu asju ja katastroofe ennustatakse? Pole kunagi kuulnud, et keegi midagi head oleks ennustanud.
    Aastal 2045 maandub 300 tonnine rõõmupall vaikses ookeanis mis hakkab üle maakera edasi reisima ja mille koostisest leitakse vähi ravim.
    See vanamemm ju ennustas väga palju head: kõikidele haigustele leitakse ravi, kaovad mõisted vihkamine ja raev jms.

Comment

• Madis Very
      Bännitud
      • Aug 2009
      • 2951

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
      Jep, praegu chromel peal 'Smooth gestures'. Kui Operaga alustasin, siis teistel brauseritel polnud sellist varianti ja harjumuse jõud on suur. Mul isegi windowsil gesturesid peal (strokeit).

:O Tundub huvitav

Comment

• Nozzu
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1140

Hmm, üht juhtumit uurides kerkis esile selline nimi nagu XXXXXXXXX. Vaatasin Facebookist, et tegelase lemmikmeeskond on FC Pokkeriprod. Mis lubab oletada, et XXXXX on selle foorumi kasutaja. Teab keegi äkki tema siinset kasutajanime? Või äkki, XXXXXX, võtad ise ühendust?

EDIT: OK, sain mingi kontakti ja kasutan teisi kanaleid.
        Ranka, kui viitsid, kustuta minu tsiteeringust kõnealuse isiku nimi. Või siis üldse need postitused. Tänan.
        Last edited by Nozzu; 17.01.12, 11:13.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas Nozzu Vaata postitust
          Hmm, üht juhtumit uurides kerkis esile selline nimi nagu XXXXXXXXX. Vaatasin Facebookist, et tegelase lemmikmeeskond on FC Pokkeriprod. Mis lubab oletada, et XXXXX on selle foorumi kasutaja. Teab keegi äkki tema siinset kasutajanime? Või äkki, XXXXXX, võtad ise ühendust?
          Jäta sama kiri FC Pokkerprode alafoorumisse. Paljud siinsed jalkupoisid ei pruugi muid alafoorumeid/teemasid lugeda.

Comment

• Nozzu
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1140

Tänan. Teen seda.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Kui mul üürikorteris köögikraani toru vaikselt lekib, kelle asi on see korda ajada, minu või korteri omaniku?

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

omaniku.

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Oled kindel või lihtsalt arvad?

Comment

• IamAllin
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 1653

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                    Kui mul üürikorteris köögikraani toru vaikselt lekib, kelle asi on see korda ajada, minu või korteri omaniku?
                    teil mingit kirjalikku kokkulepet ei ole? Sellesuhtes, et kui üürid hea hinna eest ja nõudlus korterile on suur, siis ma ei näe mingisugust põhjust miks korteriomanik peaks ise seda hakkama parandama. Ta võib ju soovida, et kõik täiendused, muudatused, parandused teed sa oma raha eest.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

seadusest tulenevalt peaks ikkagi omanik korda tegema... aga eestis on üüriturg nii reguleerimata, omanikke enamasti ei koti miski ja öeldakse, et koli välja või paranda ise vms... alati saab hirmutada maksuametiga.. sest 99% omanikest ei maksa selle pealt tulumaksu...

p.s. ostke mul naise auto ära.. aus kaup.. päriselt ka... http://www.auto24.ee/used/765178

Comment

• kjmrc
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 4541

Cod, mul kah siin üürikas oli nõudekas katki, omanik maksis paranduse eest, koos tõstsime minu auto peale ja viisin parandusse. Niiet, ma usun, et ikka omaniku asi on see korda teha, oleneb muidugi ka omanikust ja sellest, kaua see asi juba katki on olnud (kas Sinu elamisajal läks katki või oli juba varem).

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

4. POOLTE KOHUSTUSED
                          4.1. Üürileandja kohustub:

4.1.1. Andma Üürnikule Eluruumi üle hiljemalt 8.06.2011.
                          4.1.2. Andma Eluruumi üle nõuetekohaselt funktsioneeriva veevärgi-, kanalisatsiooni-, kütte-, ventilatsiooni- ja elektrisüsteemidega.
                          4.1.3. Viivitamatult korraldama rikete kõrvaldamise eluruumi kütte-, veevarustuse-, kanalisatsiooni-, elektri-, ventilatsiooni- jms süsteemides.
                          4.1.4. Vajadusel teostama Eluruumi säilimiseks vajalike struktuurielementide remonti, näiteks praod seintes, laes vms.
                          4.1.5. Oma õiguste ja kohustuse täitmisel segama võimalikult vähe Üürniku privaatsust.

See 4.1.3. kehtib ka siis kui rike peaks tekkima minu seeselamise aja jooksul mitte ainult korterit kätte saades minu arusaamist järgi. See leke muidu jube väike ja mind ei sega, aga parketi keerab lihtsalt köögikappide alt perse, hele parkett üsna pruuniks tõmbunud juba ja lahkudes ma seda kinni maksta ei taha.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                            Cod, mul kah siin üürikas oli nõudekas katki, omanik maksis paranduse eest, koos tõstsime minu auto peale ja viisin parandusse. Niiet, ma usun, et ikka omaniku asi on see korda teha, oleneb muidugi ka omanikust ja sellest, kaua see asi juba katki on olnud (kas Sinu elamisajal läks katki või oli juba varem).
                            Kui varem midagi katki, nt mingid tuled ei põlenud ja garaaži pulti polnud siis ta maksis hea meelega elektriku jms eest, aga kui midagi minu kasutuses üles ütleb siis tundub, et ta arvab, et see tuleb mul maksta. Minu arusaam on selline, et mida mina põhjustanud pole seda mina maksma ei pea.

Eelmine omanik oli sitaks normaalne, mingi adapter läks köögis läbi siis saatis ise kellegi kohale ja maksis selle eest, mingi mure oli siis alati omanikule kõne peale ja ta ise orgunnis alati kellegi kohale jne.

Comment

• ok2aa
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 1903

madise teema lugemine on facepalm kuubis. üks asi on kergelt kreisi eksnaine, aga teine asi on sellise olukorra lahendamine täiskasvanud inimese kombel. kolmas asi on loomulikult teemas postitavad fanboyd, kes jätavad lihtsalt lollaka mulje.

kasvata munad ja lahenda asi privaatselt. veidi võiks ju olla austust teise vastu.

in before: OMG LOLOLOOLLOL WTFFFF OMG SUREN NAERU KÄTTE TROLOLOL. KÕIK JU ILMSELGELT TEATE MIND :DDDDD

Comment

• ok2aa
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 1903

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                                Kui varem midagi katki, nt mingid tuled ei põlenud ja garaaži pulti polnud siis ta maksis hea meelega elektriku jms eest, aga kui midagi minu kasutuses üles ütleb siis tundub, et ta arvab, et see tuleb mul maksta. Minu arusaam on selline, et mida mina põhjustanud pole seda mina maksma ei pea.

Eelmine omanik oli sitaks normaalne, mingi adapter läks köögis läbi siis saatis ise kellegi kohale ja maksis selle eest, mingi mure oli siis alati omanikule kõne peale ja ta ise orgunnis alati kellegi kohale jne.
                                kui rike on tekkinud tavakasutamise käigus, siis peaks ta parandamise kinni maksma.

Comment

Working...