Sealt ma never ei telli enam mitte ühtegi asja. Osad kullerid on nii ülbed, et ei viitsi isegi üles tulla ja siis ütled, et ma ei maksagi siis ning tulevad üles näljase näoga nagu ootaksid 10 euri jotsi.
Keegi annaks õige TSD arvutamise valemi ? http://calc.nevo.org/tax/ see vist ei pidanud kõige täpsem olema? Convertisin ümber eurodesse numbrid aga siiski ei usaldada antud outcome-i.
mm.. kas keegi teab mingit lihtsamat lahendust probleemile.. mul arvutid ja läpakad poegivad välja ainult HDMI'd, aga telekas on mingi vanem ja tummine, oskab aint SCARTi ja seda tavalist kolme otsaga RBG vms sisendit lugeda.. kuidas saada arvutist pilt telekasse?
mm.. kas keegi teab mingit lihtsamat lahendust probleemile.. mul arvutid ja läpakad poegivad välja ainult HDMI'd, aga telekas on mingi vanem ja tummine, oskab aint SCARTi ja seda tavalist kolme otsaga RBG vms sisendit lugeda.. kuidas saada arvutist pilt telekasse?
Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.
Comment