Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Provoker
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 3067

Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

mu meelest oli suur osa foorumlastest nagu lamba kari selles teemas. Kõigest paar mõistlikku mõtet võis postide vahelt leida.

Comment

• BuildUp
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2547

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
      mu meelest oli suur osa foorumlastest nagu lamba kari selles teemas. Kõigest paar mõistlikku mõtet võis postide vahelt leida.
      Nõustun. Mõndade inimeste olemus tuli päris hästi välja selles teemas (ei mõtle selle all neid tsikke).

Comment

• Karelkorm
        Grinder
        • Nov 2009
        • 856

See ei ole ju mitte kuidagi foorumis arutamise teema ja see, et keegi tuli oma musta pesu siia pesema, ei tohiks küll nüüd Eritile ja lvldajatele mingeid karistusi tuua. Nad allusid loomulikult provokatsioonile, sest seda teevad kõik ja see pole kuidagi ühiskonna poolt kunagi hukkamõistu saanud. Õige tegu oleks kohe panna see teema lukku, mitte oodata vägevaid poste. Ise te ei teinud rohkem õigesti, kui erit v teised foorumlased.
        Last edited by Karelkorm; 17.01.12, 22:23.

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

irf. Elame aga kaasa kõik teemale ja siis kui asi läheb natukene üle piiri, on kõik järsku mega serious.
          Okei teema kinni panemine oli hüva mõte muidu jah :).

Comment

• Nozzu
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1140

Algselt postitas Karelkorm Vaata postitust
            Nad allusid loomulikult provokatsioonile, sest seda teevad kõik ja see pole kuidagi ühiskonna poolt kunagi hukkamõistu saanud.
            Ja SEE on ÕIGUSTUS?!?

Mitte, et minu hinnang midagi loeks aga siiski...leian, et adminnide meeskond, eesotsas Rankaga, reageeris toimunule adekvaatselt ning repressioonid ja avalik hukkamõist on asjakohane.
            Last edited by Nozzu; 17.01.12, 22:38.

Comment

• reggie
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 1705

Nõus Kareliga, kõik antud teema jälgijad said enterteiment valjut mis kole, teema sulgemisest oleks piisanud kui oli näha, et minnakse üle piiri. Antud juhul sai ex oma kättemaksu ja Madis karistada ehk siis win-win ja wp neiu poolt.

Comment

• Karelkorm
                Grinder
                • Nov 2009
                • 856

Arvan lihtsalt, et poleks midagi juhtunud, kui teema oleks kiirelt lukku pandud. Poleks foorumlased saanud lvldada, ega erit oma õigustet ilma jäänud. Käitusid muidu adekvaatselt ja lõpp hea kõik hea. Foorumi jaoks

Comment

• hakkameimema
                  Õpihimuline Mängur
                  • Aug 2011
                  • 349

Kaldun ka arvama, et oleks pidanud "juhtkonna" poolt kohe selle teema ära keelama/lukku panema (Nt ütlema, et selliseid arju arutage mujal)...Antud juhul lasi juhtkond ja ranka ise ka asjal areneda ja kõik hakkasidki nalja tegema (mis muidugi läks üle käte), kuid see oli minumeelest selgelt ette näha.
                  Fakt on see, et Madis sai kindlasti liiga karmi karistuse (Ok ei käitunud kõige härrasmehelikumalt ja üritas selle enda jaoks ilmselt väga piinliku ja ebameeldiva situatsiooni naljaks pöörata, aga seda probleemi arvestades c'moon).

(Olgu siin kohal öeldud, et ma isiklikult Madist ei tunne ja lähtun ainult foorumist loetust)

Comment

• vonkartoffel
                    Pokkerihai
                    • May 2009
                    • 1658

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                    Nõus Kareliga, kõik antud teema jälgijad said enterteiment valjut mis kole, teema sulgemisest oleks piisanud kui oli näha, et minnakse üle piiri. Antud juhul sai ex oma kättemaksu ja Madis karistada ehk siis win-win ja wp neiu poolt.
                    cliffs anyone?

Comment

• Kloonike
                      Grinder
                      • Nov 2008
                      • 898

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
                      cliffs anyone?
                      http://foorum.pokkeriprod.com/showth...l=1#post401254

Comment

• KristjanLaas
                        Pokkeritark
                        • Oct 2009
                        • 6450

No ei suutnud kommenteerimata jätta.
                        Kuidas on see võimalik, et peale sellist postitust oli Ranka see, kes alumise lõigu kirjutas.

Seda oleks võinud keegi teine teha, sest see on lihtsalt gross double standard Ranka poolt kirjutatuna.

Edit: Ei ole midagi ranka vastu obv, lihtsalt lihtne poliitika ja selline asi kuidagi riivab. Samamoodi saan täielikult aru sarkasminoodist ranka postis. Siiski post on post ja jätab provokatiivse mulje to say the least.

I like it! Nozzu blogist unsubscibe ja siis sub. Keep going!

EDIT: võiks pilte ka panna. toppidest, kuidas ja keegi toppi kandis ning üleüldse naljakaid poolpaljaid pilte tahaks.
                        PokkeriProd.com moderaatorite ja administraatorite tiim leidis, et antud teemas käitusid mõtlematult, ebaeetiliselt ja inetult kõik kolm osapoolt: süüdistaja (kasutaja «xzw»), süüdistatav (kasutaja «Madis Very») ja väga suur osa PokkeriProd.com kommuunist.

Täpsustavalt kasutaja «xzw» soovis lahendada oma probleemi, survestades kasutajat «Madis Very» läbi PokkeriProd.com foorumi esitades süüdistuse «stake» küsimise teemas.

Kasutaja «Madis Very» ei suutnud lahendada probleemi härrasmehelikult ja võttis kasutusele äärmuslikud ning ebaviisakad meetmed. Nähes, et suur osa kommuuni teda toetab siis kasutas ta oma positsiooni agaralt ära nagu näiteks teema pealkirja mitmekordne muutmine ilmselgelt mõnitava tooniga pealkirjaks.

Suur osa kommuunist käitus ebameeldivalt, matslikult ja lausa metsaslikult. Asjaga mitte seotud foorumikastuajate solvangud, naljad ja pildid (s.h. ka süüdistaja enda pildi kasutamine) süüdstaja pihta.

PokkeriProd.com juhtkond (moderaatorite ja administraatorite tiim) leiab, et ükski osapool ei tohiks jääda karistuseta. Kasutaja «xzw» sai eluks ajaks õppetunni, et oma isiklike probleeme ei lahendata avalikes foorumites. Kasutaja «Madis Very» saab määramata ajaks PokkeriProd.com foorumis «stake/diili» küsimise keelu küll aga ta võib teha uue teema, kus ta viib lõpuni oma poolelioleva diili lähtudes esialgsetest diili reeglitest või/ja kui saavutab uue kokkuleppe osalejatega.

Ülejäänud PokkeriProd.com foorumi kommuun kaotab määramata ajaks oma ebaeeskujuliku käitumisega võimaluse investeerida võitvasse ja kasumit teenivasse mängija kui «Madis Very».

PokkeriProd.com juhtkond loodab, et see jääb viimaseks foorumiliikmete poolseks lausmõnituseks, edaspidi me sellist tegevust kergekäeliselt ei võta ja läbi sõrmede ei vaata.

Lisaks pärast seda postitust eemaldame nimed postitusest #274
                        Last edited by KristjanLaas; 18.01.12, 00:02.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                          No ei suutnud kommenteerimata jätta.
                          Kuidas on see võimalik, et peale sellist postitust oli Ranka see, kes alumise lõigu kirjutas.

Seda oleks võinud keegi teine teha, sest see on lihtsalt gross double standard Ranka poolt kirjutatuna.

Edit: Ei ole midagi ranka vastu obv, lihtsalt lihtne poliitika ja selline asi kuidagi riivab. Samamoodi saan täielikult aru sarkasminoodist ranka postis. Siiski post on post ja jätab provokatiivse mulje.
                          Ei suuda ka mina kommenteerimata jätta. Rebisid kommentaari konstekstist välja vaatamata, mis toimus enne või pärast seda.

Nimelt mina ja tõenäoliselt paljud teised ei uskunud, et sellest teemast tuleb niisugune üllitis. Samasuguseid loosungeid olen karjunud ka hotcocacola blogis, mis muidugi ei õigusta seda tegu. Nii kui asi läks verisemaks (loe sealt kommentaaridest edasi) muutsin või täiendasin oma seisukohti, et päästa maailm halvimast, mis korraks pidurdas aga ei päästnud olukorda.

Samasuguse kommentaari postitasin ka moderaatorite foorumisse päeval.

EDIT: moderaatorite foorumist minu postituse üks lause:

Ise tegin ka algul nõmeda postituse ala. rohkem draamat aga arvasin, et teema ei võta selliseid mõõtmeid ning hiljem parandasin oma seisukohti ....

Seega ma olin valmis hetkel selleks rusikalöögiks, mõistsin ja tunnistasin oma viga koheselt.

Comment

• KristjanLaas
                            Pokkeritark
                            • Oct 2009
                            • 6450

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            Ei suuda ka mina kommenteerimata jätta. Rebisid kommentaari konstekstist välja vaatamata, mis toimus enne või pärast seda.

Nimelt mina ja tõenäoliselt paljud teised ei uskunud, et sellest teemast tuleb niisugune üllitis. Samasuguseid loosungeid olen karjunud ka hotcocacola blogis, mis muidugi ei õigusta seda tegu. Nii kui asi läks verisemaks (loe sealt kommentaaridest edasi) muutsin või täiendasin oma seisukohti, et päästa maailm halvemast, mis korraks pidurdas aga ei päästnud olukorda.

Samasuguse kommentaari postitasin ka moderaatorite foorumisse päeval.
                            Mu point ei olnud su kommentaari maha teha. Keegi ei näinud ette milliseks see teema läheb.

Lihtsalt sa ei saa vastu vaielda, et see jätab topeltstandardi mulje ja esimene post oli ilmselge provokatsioon sinu poolt, vaatamata sellele, et sa ei tahtnud halba ja ei näinud ette kuhu teema lõpuks jõuab.

Ei ole halb, et see teema lõbu pakkus. Lihtsalt imo oleks viisakam olnud kui keegi teine oleks kirjutanud viimase lõigu.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ei taha teist korda muuta postitust - nõme kuidagi. Aga ma korraks mõtlesin, et postitan tolle teavituse hoopis PokkeriProd Nuhi alt, sest ma teadsin, et lennatakse minu kõrri. Saage aru ka sellest, et antud teavituses ei mõelda PokkeriProd.com kommuuni all kõiki peale ranka vaid seal mõeldakse kõiki, kes antud teemas sõna võtsid s.h. ka mina.

Tagantjärele tarkusena oleks võinud selle kirjutadagi keegi modedet/adminnidest, kes selle teemaga ei olnud seotud.

Loodan, et see natuke selgitab.

Comment

• KristjanLaas
                                Pokkeritark
                                • Oct 2009
                                • 6450

Nüüd on mul süümepiinad, et nokkima hakkasin:(

Comment

Working...