Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camule 2012 aastaks naine!
Kindlasti tuleks mainida, et Ranka oli abiks rekordi püstitamisel:Algselt postitas taipupole Vaata postitust...(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Ootan huviga, millal nii tähtsa projekti kohta kohta melu rubriigis lugu tuleb. Wp Ranka!
Comment
-
Poiss, mis sipled siin?Algselt postitas pastilaa Vaata postitustKindlasti tuleks mainida, et Ranka oli abiks rekordi püstitamisel:(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)Ootan huviga, millal nii tähtsa projekti kohta kohta melu rubriigis lugu tuleb. Wp Ranka!
Comment
-
teiste inimeste oksendamise nägemine.Algselt postitas inward Vaata postitustKõhugripi põdejad, mis olid teil kõige esimesed sümptomid enne seda oksendamisrallit ?
Comment
-
Ilmselge VPP-de langus, coolerite kasv ja HEM2 uuendamisprobleemid.Algselt postitas inward Vaata postitustKõhugripi põdejad, mis olid teil kõige esimesed sümptomid enne seda oksendamisrallit ?
Comment
-
Vältas mingi 1,5 nädalat. Eelnevalt oli korra palavik (külmavärinad). Äge mulksumine pidevalt kõhus. Palju õnne!Algselt postitas inward Vaata postitustKõhugripi põdejad, mis olid teil kõige esimesed sümptomid enne seda oksendamisrallit ?
Comment
-
Positiivne on see, et kõhugrippi puhul alati ei pruugi kulmineeruda kõik sümptomid (k.a ohjeldamatu okesndamine vms). Hetkel on üsna leebed sümptomid.
See family guy video, epic huumor :D. Igakord naeran, kui vaatan seda.Last edited by inward; 03.01.12, 15:44.
Comment
-
Algselt postitas k2snakalle Vaata postitustOT aga vaadates siinseid graphe siis pokker on kõike muud kui dead :DAlgselt postitas Rage Vaata postitustmaitea, ma jusht vaatan, et foorumis on sama jaotus nagu saitides, heal juhul 5% teenivad korralikku kasumit, ülejäänud on lihtsalt sullerid, kes hobikorras saavad õlle laua peale, päris mitme graafiku puhul ma vaatan, et ma ikka töölt lahkuda ei plaani ja soomes ehitusmehed saavad umbes sama suurt palka...offtopicusse teemat edasi arutama.. nohh maitea.. üks päev vaatasime töökaaslastega siin kontori kõrval ehitatavat maja ja ehitajaid.. avaldasin arvamust, et küll on hea kontoritöötaja olla, ei pea vihma jms asjaga töötama väljas.. selle peale keegi teine arvas, et need ehitusmehed vaatavad sama õnnelikult meie peale, et küll on hea olla tööline vabas õhus, pole mingit stressi ja ajugümnastikat ja otsustamisi ja probleeme.. teed ilma mõtlemata seda mida ülemus käsib.. ja teate.. see ei tundunudki nii vale mõte... samas pokkerimängija elukutse on imho kohati vaata et stressirohkemgi oma swingide ja uute seaduste ja bankrollide jms asjade majandamisel..Algselt postitas numnuts Vaata postitustkodus omaajaperemees mängides>soomes rasket füüsilist
bottom line minu enda jaoks.. krdi raske oleks mul teenida pokkeriga stabiilselt rohkem kui kontoritööga ja hoolimata 160h kontoritöötundidest kuus pole see võrreldavgi 160h pokkeri mängimisega.. ja seda risti ei tahaks küll võtta kui teenistus vähemalt ei kahekordistuks võrreldes kontoritööga.
Comment
-
bottom line on see, et inimesed erinevad ja teevad erinevaid otsuseid ja võtavad vastu otsuseid mis on neile meelepäraseim (kui see võimalik obv) mõni vend ei läheks in million years välja segumasina ja mõni ei suudaks ettegi kujutada et peab 8+h päevas kontoris teisi molle vahtima..
Comment
-
Nagu for real???Algselt postitas Rage Vaata postitustofftopicusse teemat edasi arutama.. nohh maitea.. üks päev vaatasime töökaaslastega siin kontori kõrval ehitatavat maja ja ehitajaid.. avaldasin arvamust, et küll on hea kontoritöötaja olla, ei pea vihma jms asjaga töötama väljas.. selle peale keegi teine arvas, et need ehitusmehed vaatavad sama õnnelikult meie peale, et küll on hea olla tööline vabas õhus, pole mingit stressi ja ajugümnastikat ja otsustamisi ja probleeme.. teed ilma mõtlemata seda mida ülemus käsib.. ja teate.. see ei tundunudki nii vale mõte... samas pokkerimängija elukutse on imho kohati vaata et stressirohkemgi oma swingide ja uute seaduste ja bankrollide jms asjade majandamisel..
bottom line minu enda jaoks.. krdi raske oleks mul teenida pokkeriga stabiilselt rohkem kui kontoritööga ja hoolimata 160h kontoritöötundidest kuus pole see võrreldavgi 160h pokkeri mängimisega.. ja seda risti ei tahaks küll võtta kui teenistus vähemalt ei kahekordistuks võrreldes kontoritööga.
Ülemused on enamasti lõpetanud kõrgkooli ehitusalal aga praktikat neil pole. Eestis oli mingeid vaheülemusi kes olid lihtsast ehitusemehest saanud ametikõrgendust ja need muidugi oskavad. Soomes pole selliseid kordagi näinud ja ülemus tellib materjale ja hoiab rahaasju korras, ehitajad ehitavad.
Talvel ja sügisel külma/vihmaga tõesti võiks istuda kuskil soojas kontoris aga kevadel/suvel kui päike paistab, teen heameelga ka ületunde.
Comment
Comment