Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • peete82
    Vana Tegija
    • Jan 2010
    • 1310

Re: Jaanuari OFFTOPIC: Camu 2012 aastal naiseks!

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
    kere peale anda? jalalöök pähe ei tee tõsist midagi anyway, kuklaga asfaldile kukkumine teeb
    Mul on tunne, et Codeccil on mingi isiklik suhe antud teemaga.

Comment

• Godspeed_EJ
      Klubi Liige
      • Nov 2009
      • 3049

Su esimesest lausest jääb mulje nagu ma kiidaks heaks kaklusi vms - kindlasti mitte. Vastasin lihtsalt su küsimusele.

Kui jalalöök pähe oleks jube ohtlik ja surmav siis kuidas sinu arust saavad sellised spordialad nagu kikkpoks, taipoks, sportlik vabavõitlus, täiskontaktne karate jms eksisteerida?
      Tõsiselt räägid? Sa peaksid ju mingil määral poksi/mma-ga kursis olema? Täiesti reaalne, et treenitud inimene suudab jalalöögiga pähe teise inimese tappa - eriti kui kannataja pool ei oska lööki näha/ennast kaitsta. Ning siin ei ole vahet kas surma põhjustab löök ise või selle tagajärjel toimunud õnnetu kukkumine.
      Kahevõitlus alade üks positiivne pool ongi, et kõiki lööke saab teha keskkonnas, kus on olemas teatud kontroll enda ja vastase üle. Ei saa võrredla olukorda, kus jalalööke pähe vahetavad kaks treenitud inimest kontrollitud keskkonnas või toimub see tänaval, kus lööjaks on treenitud inimene ja kannatajaks kodanik, kes end kaitsta ei oska.

Ma olen kunagi käinud taipoksi trennis, kus osales ka parasjagu põmmpäid, kes ei üritanudki varjata fakti, et üheks trennis käimise põhjuseks oli omandatud oskuste rakendamine klubides/baarides/pubides.

Comment

• viki
        Grinder
        • Apr 2010
        • 893

Mul klassivennal kadus jalalöögist kuklasse silmanägemine.Ei ole siin ohutut midagi.

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

mul tuttav tüdruk ei kandnud prille, siis maitea kas kogemata või meelega lõi üks kutt jalaga näkku ja üks silm on rikkis, peab prille kandma -2 vist oli näitaja..

Comment

• taipupole
            Lõpuboss
            • Oct 2008
            • 2181

Kui jalalöök pähe oleks jube ohtlik ja surmav siis kuidas sinu arust saavad sellised spordialad nagu kikkpoks, taipoks, sportlik vabavõitlus, täiskontaktne karate jms eksisteerida?
            Löögid ja paugud pähe on üldse suht ohutud, see, et poksijad käivad ja värisevad pärast karjääri lõppu ja kontaktalade inimesed surevad varem, on täielik juhus.

Kannaga näkku, rsk!

Comment

• taipupole
              Lõpuboss
              • Oct 2008
              • 2181

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
              Ma arvan, et see postitatud lingi teema läheb Manslaughter alla mitte murder.
              Ma arvan, et võiks vähem arvata ja lihtsalt seadust vaadata (lisaks võib meeles pidada, et kui kriminaalasi lahenes lühimenetluses, siis vähendati karistust kolmandiku võrra):

9. peatükk ISIKUVASTASED SÜÜTEOD
              1. jagu Eluvastased süüteod
              § 113. Tapmine
              Teise inimese tapmise eest - karistatakse kuue- kuni viieteistaastase vangistusega.

§ 114. Mõrv
              Tapmise eest, kui see on toime pandud:
              1) piinaval või julmal viisil;
              2) üldohtlikul viisil;
              3) kahe või enama inimese suhtes;
              4) vähemalt teist korda;
              5) seoses röövimisega või omakasu motiivil;
              6) teise süüteo varjamise või selle toimepanemise hõlbustamise eesmärgil;
              7) lõhkeseadeldise või lõhkematerjali kasutamisega, -
              karistatakse kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistusega.

§ 115. Provotseeritud tapmine
              Tapmise eest, kui see on toime pandud äkki tekkinud tugeva hingelise erutuse seisundis, mille on põhjustanud kannatanupoolne vägivald või solvamine tapja või tema lähedase isiku suhtes, - karistatakse ühe- kuni viieaastase vangistusega.

§ 116. Lapse tapmine
              Ema poolt oma sündiva või vastsündinud lapse tapmise eest - karistatakse kuni viieaastase vangistusega.

§ 117. Surma põhjustamine ettevaatamatusest
              Teise inimese surma põhjustamise eest ettevaatamatusest - karistatakse kuni kolmeaastase vangistusega.
              Last edited by taipupole; 20.01.12, 08:06.

Comment

• ristijeesus
                Klubi Liige
                • Oct 2009
                • 2533

Ma pakun, et see juhtum läheb § 117 alla. Nad kindlasti on tegelikult head poisid i glaza u nih takie dobrie.

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

Provotseeritud tapmine imo. 1-5a miinus 1/3.

Comment

• rahvavaenlane
                    Klubi Liige
                    • Dec 2009
                    • 3040

nonii, hakuhol on räme downswing ja barutole on imperaatori karikas guar.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
                      Mul on tunne, et Codeccil on mingi isiklik suhe antud teemaga.
                      Lol ei. See kui ma ei ole campis 'Üles puua!' ei tähenda, et ma arvaks 'oh, that dude is pretty awesome'.

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                      Tõsiselt räägid? Sa peaksid ju mingil määral poksi/mma-ga kursis olema? Täiesti reaalne, et treenitud inimene suudab jalalöögiga pähe teise inimese tappa - eriti kui kannataja pool ei oska lööki näha/ennast kaitsta. Ning siin ei ole vahet kas surma põhjustab löök ise või selle tagajärjel toimunud õnnetu kukkumine.
                      Kahevõitlus alade üks positiivne pool ongi, et kõiki lööke saab teha keskkonnas, kus on olemas teatud kontroll enda ja vastase üle. Ei saa võrredla olukorda, kus jalalööke pähe vahetavad kaks treenitud inimest kontrollitud keskkonnas või toimub see tänaval, kus lööjaks on treenitud inimene ja kannatajaks kodanik, kes end kaitsta ei oska.

Ma olen kunagi käinud taipoksi trennis, kus osales ka parasjagu põmmpäid, kes ei üritanudki varjata fakti, et üheks trennis käimise põhjuseks oli omandatud oskuste rakendamine klubides/baarides/pubides.
                      Võimalik jah, aga väga-väga ebatõenäoline. Tundus, et mõni inimene arvab, et pmst 50/50 kas saad surma või ei kui jalaga pähe saad. MMA-s minu teada 1-2 surmajuhtumit üldse olnud üle maailma?

Tänaval on muidugi lugu teine, aga ilmselgelt see põmmpea ei oodanud, et nii läheb. Selle eest peaks wayyy karmimalt vastutama kui 6 kuud, aga tahtlikuks tapmiseks seda kuidagi lugeda ei saa.

Comment

• Godspeed_EJ
                        Klubi Liige
                        • Nov 2009
                        • 3049

Võimalik jah, aga väga-väga ebatõenäoline. Tundus, et mõni inimene arvab, et pmst 50/50 kas saad surma või ei kui jalaga pähe saad. MMA-s minu teada 1-2 surmajuhtumit üldse olnud üle maailma?

Tänaval on muidugi lugu teine, aga ilmselgelt see põmmpea ei oodanud, et nii läheb. Selle eest peaks wayyy karmimalt vastutama kui 6 kuud, aga tahtlikuks tapmiseks seda kuidagi lugeda ei saa.
                        MMAs tean mina ainult ühte surmaga lõppenud juhtumit, mis toimus ringis/trennis. Ma usun, et tänu wannabe tegelastele on see number palju suurem just tänavatel toimunud sündmustele.

50/50 see tõenäosus loomulikult ei ole, aga kindlasti suurendab see ohtu, kui üks inimene on treenitud ja teine ei oska end kaitsta. Nende kodanike vastu, kes käivad poksis/mmas, et hiljem oma oskusi tänavatel demonstreerida puudub mul igasugune austus. Kõnts, mis kõnts.

Comment

• ristijeesus
                          Klubi Liige
                          • Oct 2009
                          • 2533

Oskusmäng.
                          Foorumi kasutajad võitsid lotoga 190 000 eurot

Comment

• Madis Very
                            Bännitud
                            • Aug 2009
                            • 2951

mis ROI per ticket tuli ?

*facepalm loto regs

Comment

• Tarmonator
                              Lingiparandaja
                              • Oct 2008
                              • 3274

See Vikingu teema on seal juba aastaid käinud. Olen isegi seda teemat vahest piilunud, "investeerinud" siiani küll pole. Peaks nüüd lähiajal teemat uurima, et kas on all-time nüüd plussis ka oma üritusega :D

Comment

• kuco
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1910

Algselt postitas Madis Very Vaata postitust
                                mis ROI per ticket tuli ?

*facepalm loto regs
                                ~110x tuli raha tagasi

Comment

Working...