Detsembri Offtopic - Tere Jõul!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maxi
    Pokkerihai
    • Nov 2010
    • 1849

Re: Detsembri Offtopic - Tere Jõul!

No ses mõttes et kes lugesid need lugesid, kes mitte.. no millestki ilma ka ei jäänud. Ma hommikul enam ei tahtnud üle lugeda seda ja läks kohe delete peale niikuinii midagi asjalikku ma usun seal ei olnud.

Comment

• rohelinekonn
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 3808

kus kohas sai panna seda peale et ei nääe mõne venna poste

Comment

• ristijeesus
        Klubi Liige
        • Oct 2009
        • 2533

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
        plussiks asja juures on see, et ristijeesuse post ülevalpool tundub nüüd eriti mõttetu õhust võetud vingumisena minu kallal.
        Oh, sellest pole midagi, ma täiendasin oma postitust ühe sinu vaimusünnitusega, kuigi panna oleks lausa kümneid, üks parem kui teine.

Comment

• Priidix
          240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
          • Jun 2009
          • 2839

ütleme nii, et ma kustutasin oma osalise ümberjutustuse, mida mõned siin tsiteerimiseks tembeldasid, ära et vähendada su võimalikku vaimset pohmelli. plussiks asja juures on see, et ristijeesuse post ülevalpool tundub nüüd eriti mõttetu õhust võetud vingumisena minu kallal.

Kuuled v? See on standard, et uut kasutajat niimoodi koheldatakse. Näide: Läksin 20xx aastal maakooli, esimesed 2nädalat sain niimoodi tappa, et ise ka ei usu. Pidevalt mingi fight/mölisemine käis. Aastakese hiljem leidsin mimmu sealt ning sain ka poistega hästi läbi :)

Seega relax, alguses ürita tasakesi väikseid tekste kirjutada (nh, gg, keep up the good work jne)

Ahsoo, mina ei heiti siin foorumis kedagi (võimalik, et vastupidi). Kunagi pole ka meeldinud see kui kellegiga nokitakse või mölisetakse.
          Last edited by Priidix; 17.12.11, 13:14.

Comment

• taavi
            Grinder
            • Oct 2008
            • 684

Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitust
            kus kohas sai panna seda peale et ei nääe mõne venna poste
            http://foorum.pokkeriprod.com/profil...=ignore&u=3159 ?

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• pokkerisheriff
              Grinder
              • Oct 2011
              • 824

Algselt postitas Priidix Vaata postitust
              [/B]Kuuled v? See on standard, et uut kasutajat niimoodi koheldatakse. Näide: Läksin 20xx aastal maakooli, esimesed 2nädalat sain niimoodi tappa, et ise ka ei usu. Pidevalt mingi fight/mölisemine käis. Aastakese hiljem leidsin mimmu sealt ning sain ka poistega hästi läbi :)

Seega relax, alguses ürita tasakesi väikseid tekste kirjutada (nh, gg, keep up the good work jne)

Ahsoo, mina ei heiti siin foorumis kedagi (võimalik et vastupidi). Kunagi ka pole meeldinud see kui kellegiga nokitakse või mölisetakse.
              nojah, enamus siit on ikka normaalsed ja eks ma seisan ka enda eest kui keegi väga norima hakkab. kõige hullem siin oli see vapsik, kes hakkas mind süüdistama, et ma oma nime olin võtnud Codecci foorumiteemast et teda närvi ajada, samal ajal kui ma olin kasutajaks registreerunud varem kui Codecci selle teema lõi. ja siis kui nõudsin et vapsik ära tõestaks või vastan samamoodi laimuga ja vanad kalad nägid, et vapsik on kaotajaks jäämas, sest polnud seda alusetut laimu millegagi tõestada, siis kustutati lihtsalt kogu see vaidlus ära, et teda täiega narriks jäämisest päästa. kogu see värk ajas mind hullult närvi.

Comment

• Maxi
                Pokkerihai
                • Nov 2010
                • 1849

.
                Ära nüüd päris vandalariks ka muutu :D ma usun et see jama kustutati seepärast ära et te reostasite teise inimese päevikut

Comment

• rohelinekonn
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 3808

äitäh Taavi link oli parim :)

Comment

• con
                    Pokkerihai
                    • Jul 2010
                    • 1954

kustutage see jama ja ära enam sellest räägi.
                    Mida sa propageerid siin? mida sa ütled sellega. Iga arukas inimene teab seda jama juba ja igal ullikesel pole vaja teada.

Sa propageerid illegaalset tegevust, tegu on retseptiravimiga, mis on mõeldud vaid psühhiaatri poolt väljastamiseks. Tahtsin öelda, et äkki hakad koksi ja E'd propageerima aga sa juba räägid antsust.

Õpi mängima ja pole seda sodi vaja. Pole see mingi imerohi. Oled sa Loksutaja praegu, oled ka siis.
                    Last edited by con; 17.12.11, 13:42.

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ma ei ole siiani aru saanud, miks on vaja miskit paska panna. Sa võid neid 30h sesse teha aga see on võlgu võtmine väga suure intressiga. Ma ei räägi siin rahast vaid tervisest.

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

lõpuks sureme kõik :(

Comment

• Fabulous
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 2674

Algselt postitas con Vaata postitust
                          Sa propageerid illegaalset tegevust, tegu on retseptiravimiga, mis on mõeldud vaid psühhiaatri poolt väljastamiseks.
                          Minu arvates ei saa sellest mingeid järeldusi teha kas tegu on retseptiravimiga või ei. ravimiinfo.ee andmetel on näiteks Xanax, Zoloft ja Diazepam (Valium) täiesti vabalt kätte saadavad. Need on kõik palju ohtlikumad kui Adderall ning neist on palju kergem sõltuvusse jääda ning üledoosi saada. Sellest hoolimata peab parajalt retarded olema, et neid ilma mõjuva põhjuseta tarvitada.

Comment

• con
                            Pokkerihai
                            • Jul 2010
                            • 1954

mingi valeinfo, need kõik retseptikad, olen väga hästi kursis teemaga.
                            Muidugi saab legaalsetest asjadest extractida nt valiumi.

Ma ei saanudki aru, mida sa loksutaja öelda tahtsid...

Head asja pole nagu olemas...Long tunis on kõik pask, pole vaidluskoht.

Comment

• con
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 1954

Algselt postitas Loksutaja
                              Pigem ajab istitama see mida ja kuidas sa ise siin viimasel ajal postitanud oled. Nagu keegi sunniks või ma ei tea suraks sul oraga perses.
                              Ei saanud su postituse mõttest aru. Väga kaheti võetav tekst mis tundus mulle selgelt propageeriv.
                              Jep, üldiselt avaldan oma arvamust ainult joogisena või siis, kui miski mind häirib. Seetõttu pole ma kuigi neutraalse lähenemisega.

Anyways vabandan, ründasin suhtumist mitte sind.
                              Last edited by con; 17.12.11, 14:06.

Comment

• Maxi
                                Pokkerihai
                                • Nov 2010
                                • 1849

xanaxid, morfiinid ja muu selline kraam peaks olema "roosa retsepti" ravimid, ehk iga doos on loetud ja apteekidest niisama on seda võimatu kätte saada.
                                Kui arst kirjutab välja näiteks morfiini, siis peab ta haigekassale tegema kirjaliku aruande miks ta just seda ravimit välja kirjutas.

Imo igasuguseid illegaalseid drooge on tunduvalt lihtsam kätte saada kui neid nö. legaalseid.

Aga ükski terve mõistusega inimene sellist rämpsu ei tarbi

Comment

Working...