Detsembri Offtopic - Tere Jõul!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • emmimees
    Klubi Liige
    • Aug 2010
    • 2719

Re: Detsembri Offtopic - Tere Jõul!

Kahju jah nii, aga kas jooksu ei saand? Palju neid oli? Epic, et hoiatati, aga ikka vaja minna..

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

3 venda olid varem nuga saanud ja vennad ikka pommisid samal tänaval? seal aussies on koalaad mentideks või, et nii kaua reageerimisega aega läheb, isegi kõige suuremas hiinalinna urkas oleks juba vilkurid kohal.
      Sick biit, aga ma usun et see 1,2k$ päästis nuga saamisest. Raha teenid tagasi, aga uut maksa on juba keerulisem hankida.

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
        Kahju jah nii, aga kas jooksu ei saand? Palju neid oli? Epic, et hoiatati, aga ikka vaja minna..
        Ma ükskord üritasin, ainult lõpptulemusena sai kolmest seitse. Balti jaama juures vajus kolm ligi ja hiljem Kalma sauna juures tulid veel neli ligi, kellelt ma lolli peaga hoopis abi lootsin. Õnneks panid ketiga laksu ära nii, et ma meelemärkuse kaotasin. Tagantjärgi arvan, et see päästis hullemast.

Comment

• emmimees
          Klubi Liige
          • Aug 2010
          • 2719

Meenub, kuidas kunagi sai sõbraga öösel Rakverest Tartusse sõidetud autoga, maantee üldiselt väga tühi ja vastusõitev auto vilgutab tulesid mitu korda. Mõtleme et wtf omal tuled kõik korras, et miks ta vilgutas.. ei saanudki pihta. Paar minutit hiljem tuli keset maanteed mingi imelik lühike 70 ala, sujuvalt 90+ läbi ja ala lõpus obv mendid vehivad juba sauaga, sõber kutsuti kohe autosse ja insta mõtlesin, et OBV miks vilgutati. Väga imelik, et tollel korral ei jagand lahti matsu kumbki, ju siis pidid tulema need paar kilo trahvi. Ise alati peale mente hoiatan vilgutades :P

Comment

• Madis Very
            Bännitud
            • Aug 2009
            • 2951

Nii et ise alati vilgutades hoiatad ka roolijoodikuid nende ees oleva ohu eest ?

Ei poolda sellist tegevust. Kaudselt tunneks ennast süüdi, fkn roolijoodikud.

Kuid Yolpa väga bad beat sick vähemalt tervisega kõik korras, krt oli vaja sinna tänavale ronida :/.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Ma ei vilguta never ja kõik kellel vähegi mõistus peas, peaks ka mitte vilgutama.

Comment

• numnuts
                Grinder
                • Dec 2010
                • 846

Algselt postitas yolpa Vaata postitust
                Täitsa lõpp, kõigepealt võtad neiu peolt maha ja juba kõnnid tema poole, kuni tühja koha pealt sind perse saadetaks. No mis seal ikka, lähen aga uuesti proovima, aga klubidesse sisse ei lasta, sest pupillid liiga suured(mul koguaeg sellised). Kõndisin mööda linna oma hotelli poole, kui üks punt teatab, et ära mine vasakule tänavale, sest seal said just 3 tüüpi nuga. Obv mul eesti lõvikonservid sees ja pohhui, kuna see kõige otsem tee. Õnneks või kahjuks staabida ei saand, aga pangakaart ja rahakott tehti tühjaks(ca 1.2k$), vähemalt jätsid mulle rahakoti koos auto ja toa võtmetega alles:). Ilus uue aasta algus.

luv your storys :d

pool suitsupaki story aasta parim tho :D

E: obv kahju viimase pärast.
                E2: Mõnusat ja meeleolekut aastavahetust kõigile

Comment

• emmimees
                  Klubi Liige
                  • Aug 2010
                  • 2719

Ma enamasti sõidan tsikliga ja maanteel päris legaalsel kiirusel ei kulge, paar korda elus olen kiiruse maha võtnud tänu hoiatamisele teise liikleja poolt ja ilmselt pääsenud trahvist ja olen tänulik vilgutajatele. Suht mõttetud kuskil suvisel hea nähtavusega heal teel kurvi või põõsa taga mõõtvad ja riigile raha koguvad mendid. Aga neid teeäärses passivaid patrulle on väga väheks jäänud, nüüd ikka sõidu pealt võtavad, nende eest ei saa kuidagi hoiatada.

Kas nt Sky plusi diskorid peavad ka end hirmsasti süüdi milleski tundma kui teatavad patrullide asukohast? Kas neil on väga vähe mõistust oma tegevuse tõttu?

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

Ma enamasti sõidan tsikliga ja maanteel päris legaalsel kiirusel ei kulge, paar korda elus olen kiiruse maha võtnud tänu hoiatamisele teise liikleja poolt ja ilmselt pääsenud trahvist ja olen tänulik vilgutajatele. Suht mõttetud kuskil suvisel hea nähtavusega heal teel kurvi või põõsa taga mõõtvad ja riigile raha koguvad mendid. Aga neid teeäärses passivaid patrulle on väga väheks jäänud, nüüd ikka sõidu pealt võtavad, nende eest ei saa kuidagi hoiatada.

Kas nt Sky plusi diskorid peavad ka end hirmsasti süüdi milleski tundma kui teatavad patrullide asukohast? Kas neil on väga vähe mõistust oma tegevuse tõttu?
                    Ma ise leian tegelt, et politsei teeb lihtsalt oma tööd ja täiesti mõttetu vinguda kui nad võtavad maha su kui rikud mingit seadust. Aga jah muidu endal ka raskusi piirkiirusest kinni hoidmisega. Üritan parandaga end :(.

Comment

• Remokk
                      Jube Noob
                      • Nov 2011
                      • 171

SeltsImehed/naised HEAD VANA-AASTA LÕPPU TEILE KÕIGILE !!!!!!!!!!!

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Kahjuks see on kapitalism ja kuskil seda teemat ka lahati. Eesti politsei seisukoht oli, et see on väga hea, sest see tõstab liikluskorda ehk ennetab. Ja üleüldse politsei eesmärk ei olegi karistada vaid ennetada.

Comment

• emmimees
                          Klubi Liige
                          • Aug 2010
                          • 2719

Järelikult vilgutades täidad sa politsei eesmärki mitte pole mõistuseta?

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Järelikult vilgutades täidad sa politsei eesmärki?
                            Kuidas? Kui sa oled koomas kui siga siis hui sa skyplusi kuulad aga kui tee peal keegi vilgutab pöörad otsa ringi. Teiseks skyplusi liiklus liin tuleb delayga ning seal ei ole kogu infot. Kui ükskord mõni roolijoodik su lähedasele inimese surnuks/vigaseks sõidab siis hakkad asju üle vaatama.

Ja kui mendid tahaks riigikassat täita siis nad istuks igal tallinna tänaval ja karistaks kõike, kes 50km/h piirangut ületab, mida teevad kõik s.h. ka mina.

Comment

• pokkerisheriff
                              Grinder
                              • Oct 2011
                              • 824

Ma enamasti sõidan tsikliga ja maanteel päris legaalsel kiirusel ei kulge, paar korda elus olen kiiruse maha võtnud tänu hoiatamisele teise liikleja poolt ja ilmselt pääsenud trahvist ja olen tänulik vilgutajatele.
                              soovitan sul endale selgeks teha, kas liikluseeskirjas kirjutatu on soovitusliku tähendusega või siiski midagi enamat. lubatud maksimaalne sõidukiirus Eestis maanteedel on 90 km/h ja suvisel ajal mõningatel teelõikudel kuni 110 km/h. sellest kiiremini sõita sellepärast, et see on fun või mingil muul isekal põhjusel on keelatud. nõus rankaga, et vilgutamine on rumal, sest see annabki võimaluse sinusugustel kiiruseületajatel ja roolijoodikutel vältida politseid kuni kellegi surnuks või vigaseks sõidavad (loodetavasti küll ainult iseenda).

Comment

• timz0333
                                Pokkeritark
                                • Mar 2009
                                • 6322

Algselt postitas pokkerisheriff Vaata postitust
                                soovitan sul endale selgeks teha, kas liikluseeskirjas kirjutatu on soovitusliku tähendusega või siiski midagi enamat. lubatud maksimaalne sõidukiirus Eestis maanteedel on 90 km/h ja suvisel ajal mõningatel teelõikudel kuni 110 km/h. sellest kiiremini sõita sellepärast, et see on fun või mingil muul isekal põhjusel on keelatud. nõus rankaga, et vilgutamine on rumal, sest see annabki võimaluse sinusugustel kiiruseületajatel ja roolijoodikutel vältida politseid kuni kellegi surnuks või vigaseks sõidavad (loodetavasti küll ainult iseenda).
                                Nüüd sai minul ka sinust villand. Sinu koht on ametlikult delfis. www.delfi.ee Tänada pole vaja.

Comment

Working...