SEPTEBMRI OFFTOPIC - LÄKI KOOLI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: SEPTEBMRI OFFTOPIC - LÄKI KOOLI

Eile juhtusin vaatama soome pealt "Top Secret America" dokumentaali, kus räägiti peale rünnakut loodud ametkondadest, kes siis koguvad andmeid ja proovivad ennetada selliseid asju. Kümnete kaupa suuri kontorihooneid kerkinud üle ameerika, kusagil infot pole kui palju, arvatakse üle miljoni töötaja olevat. Obama lubas enne valimist asi kontrolli alla saada, peale valimisi oli poogen.

Comment

• Tarmonator
      Lingiparandaja
      • Oct 2008
      • 3274

Algselt postitas IamAllin Vaata postitust
      lol miks Al-Qaeda iga natukese aja tagant inimestele "meelde tuletab", et nemad seda ikka tegid. Tähistavad 11.septembrit jne. Isegi kui nad soovivad, et USA-kad läheksid omavahel tülli selle vandenõu teooria pärast, siis nad hoiaksid ise ka pigem oma mokka maas, mitte ei käiks käed taeva poole ringi, "meie tegime, meie tegime". Aga tegelt "Lible tegi, Lible tegi".
      Sa käid klappidega ringi inimene või? Obv see pole Al-Qaeda, kes seda pidevalt pasundab. Al-Qaedat pole olemaski, see on kõik USA väljamõeldis, kujuteldav vaenlane. Kuskilt palgatakse paar püssidega moslemit iga aasta septembris ja tehakse halva kvaliteediga koduvideo ja lastakse youtubes ülesse.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• inward
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 6275

Tõepoolest väga kohatu ja häiriv avaldus Rage poolt panna ühte patta inglise jalgpallifännid, vandenõuteoreetikud, britney fännid jm. Ehk mõtlesid äärmuslike jalgpallihuligaane...

Comment

• Spewmonkey
          Seina Augustaja
          • Oct 2008
          • 2293

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
          Huvitav, kas on võimalik leida korrelatsioon winrate'i ja selliste teooriate uskumise vahel?
          Vaevalt uskujad oma winrate julgevad avaldada.

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
            Vabamüürlased juhivad USA'd, juudid maailma, God bless the greatest country in the universe.
            Sorry aga Evelin juhib siiski siinkandis.

Comment

• IamAllin
              Pokkerihai
              • Aug 2009
              • 1653

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
              Sa käid klappidega ringi inimene või? Obv see pole Al-Qaeda, kes seda pidevalt pasundab. Al-Qaedat pole olemaski, see on kõik USA väljamõeldis, kujuteldav vaenlane. Kuskilt palgatakse paar püssidega moslemit iga aasta septembris ja tehakse halva kvaliteediga koduvideo ja lastakse youtubes ülesse.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
              obv is obv is obv is obv is obv is obv is OB.

Ma olen pigem inimene, kes usub, et see kõik on USA poolt välja mõeldud ja minu tekst oligi mõeldud Coddeci levelile, juhul, kui kõik oleks nii nagu tema arvab ja maailm räägib.

Comment

• virukunn
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 2036

viimased 2 lehte
                Mis sel kõigel teiega pistmist on ?
                Teie niikuinii midagi ei muuda, milleks pead vaevata ja energiat raisata..

Comment

• Tarmonator
                  Lingiparandaja
                  • Oct 2008
                  • 3274

sry, siis läks mu post valesti veits. ma mõtlesin enda postiga leveldada neid uskujaid, aga sa osutusid ka "uskujaks"...

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Algselt postitas virukunn Vaata postitust
                    Mis sel kõigel teiega pistmist on ?
                    Teie niikuinii midagi ei muuda, milleks pead vaevata ja energiat raisata..
                    Pakuks ka teise alternatiivi. Saame kõik kusagil vabas õhus kokku, võtame õlle ja arutame asja. Pärast hakkame üksteisele robustselt lõuga sõitma. Kelle pool võidab, sellel on õigus.

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Oh, i'm gettin' a clue :D

Comment

• virukunn
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 2036

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                        Pakuks ka teise alternatiivi. Saame kõik kusagil vabas õhus kokku, võtame õlle ja arutame asja.
                        Et jõuda milleni ? Selleni jõudmiseks on ka teisi otstarbekamaid viise imo :)

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Õige point, arutamise osa võib vabalt ära jätta.

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
                            Pakuks ka teise alternatiivi. Saame kõik kusagil vabas õhus kokku, võtame õlle ja arutame asja. Pärast hakkame üksteisele robustselt lõuga sõitma. Kelle pool võidab, sellel on õigus.
                            Ma ei nõustu sinuga ühel põhjusel. Mina olen sinuga enamustes asjades eri meelt, kuid kumbki meist ei hakka üksteisele robustelt lõuga sõitma. Isegi sellise võimaluse arutamine siin foorumis on naeruväärne, kuigi mitte võimatu.

Comment

• Vandalar
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3577

Ma jälle leian, et kui poleks neid väikesi kodanikke, kes ütlevad välja, mida nad arvavad, siis oleks hoopis kurb see maailm. Iga väike mutrikene siiski loeb midagi ja kui kõik arvaksid, et ah mis mina väike mõttetu barbar väiksest Eestist ka ära teha saan, siis jääks palju asju tegemata. Olgu need teooriad nii ulmelised kui tahes- see on parem kui mitte ühtegi teooriat ning pime usk meediasse, juhtidesse jne.
                              Mõtlev inimene esitabki aegajalt küsimusi, et kas ajalooõpik ikka räägib tõtt ja kas meedias esitatu on puhas kuld. Nö. hirmuvalitsused sellele loodavadki, et väike inimene ongi selline loll, kes küsimusi kunagi ei esita ja järgib kuulekalt seda, mis ette üteldakse.
                              Ma mäletan kui ma veel algklassides olin ja pioneerid veel eksisteerisid, siis mulle prooviti ka pähe taguda, et sina väike junn ei mõtle vaid teed seda mida kästakse. Ega see piir sellise täieliku kuuletumisühiskonna ja meie praeguse suhteliselt vaba ühiskonna, kus võib enamvähem ikka arutleda asjade üle, on üsna habras.

Comment

• muruntau
                                • Jan 2009
                                • 4325

Potsataja, ega sa ometi ei arva, et ma sellises arutelus suudan tõsiselt rääkida? :D

Comment

Working...