Kogu selle vandenõuteooria järgi on ju USA suur rahaline miinus ülimalt kasulik neile telgitagustele niiditõmbajatele (pankuritele) kes kogu selle raha on neile laenanud sõjaks. Aga watever, lugesin neid vandenõuteooriat ümberlükkavaid lehti, osa mõistlik tekst, osa samasugune jama. Niiet ma loen enda parem liiga väikeseks mutriks ja proovin olla mitte kummagi poolt manipuleeritav ja ei tegele sellega enam. Mul muidki vandenõuteeriaid pooleli, millesse ma sügavalt usun, näiteks ravimitööstus ja nende huvid.
obv sõda Iraagis on USAle miinust toonud, sest see venis nii pikaks. tehti seda muidugi nafta pärast, aga tätsam põhjus on mõjuvõimu laienamine Aasias , kus ees on kaks suurt konkurenti Venemaa ja Hiina.
Miinuses ja nafta - huvitav. Võib-olla peaksid rohkem sõltumatuid dokumentaale vaatama, siis teaksid, et kõik riikide ülesehituse tulud jooksevad kaudselt nende inimeste taskusse, kes USA's tegelevad sõdade alustamise ja nende jooksutamisega. Lisaks muidugi veel private security sektorist tulev raha. Ühed vabamüürlased kõik.
Aga kas te sellise vandenõu peale ei ole mõelnud, et Al-Qaeda maksis Zeitgeistile, Michael Moore & co 'le, et nad laseksid vandenõuteooriate jutu lahti?
ei saanud täpselt aru millise riigi üles ehitamisele vihjasid. kirjutasin vaid fakti, et USA riigile on sõda Iraagis miinuses. erinevate andmete kohaselt 3-4 triljonit dollarit (samas ei saa ka nendes numbrites kindlad olla). ning jah ma tean (okei, 100% ei tea, sest see jällegi vandenõuteooria, aga usun), et Ameerikat reaalselt juhib Ameerika Föderaalpank/Wall Street.
ei saanud täpselt aru millise riigi üles ehitamisele vihjasid. kirjutasin vaid fakti, et USA riigile on sõda Iraagis miinuses. erinevate andmete kohaselt 3-4 triljonit dollarit (samas ei saa ka nendes numbrites kindlad olla). ning jah ma tean (okei, 100% ei tea, sest see jällegi vandenõuteooria, aga usun), et Ameerikat reaalselt juhib Ameerika Föderaalpank/Wall Street.
Su andmed on poolikud nö., sest sa ei tea palju ehitus- ja turvafirmad on Iraagis teeninud.
Rahapesu 101 - võetakse maksumaksja raha, investeeritakse see kahjumis sõdimisse, tagasi võetakse firmade kaudu kasumina. Problem?
Aga kas te sellise vandenõu peale ei ole mõelnud, et Al-Qaeda maksis Zeitgeistile, Michael Moore & co 'le, et nad laseksid vandenõuteooriate jutu lahti?
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
haha winner
Ilmselt avasid mõne inimese silmad nüüd ja hakatakse mingit iba kokku klopsima :D
vandenõu teooriad hakkavadki mingite suvaliste infokillukeste jms väänutamisest ja kontekstist välja rebimisest.. eriti ilmekas oli kuidas mingeid lennuki numbreid panti Wordi ja siis muudeti fonti ja sealt joonistus mingi pealuu ja lennuk ja kaks torni välja.. isegi selle ilaga oli faktide väänutamine, lendude numbrid olid seal valesti jms..
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
lol miks Al-Qaeda iga natukese aja tagant inimestele "meelde tuletab", et nemad seda ikka tegid. Tähistavad 11.septembrit jne. Isegi kui nad soovivad, et USA-kad läheksid omavahel tülli selle vandenõu teooria pärast, siis nad hoiaksid ise ka pigem oma mokka maas, mitte ei käiks käed taeva poole ringi, "meie tegime, meie tegime". Aga tegelt "Lible tegi, Lible tegi".
Comment