Muru teisel pool aeda ikka rohelisem ehk elu välismaal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Maxi
    Pokkerihai
    • Nov 2010
    • 1849

Re: Muru teisel pool aeda ikka rohelisem ehk elu välismaal

Need kellel materiaalseid probleeme pole, need ikka ajavad sellist mulli et raha ei määra suurt sittagi. Teised sellised fruktid on need kellel raha ei ole ja siis korrutavad endale, et raha ei määra midagi. Tegelikult ilma rahata võid sa näppu imeda ja kõik. Vahepeal mingid Lenk ja co tegid raskelt teste, et kuidas on elada a la 3000 krooniga kuus eks. Pärast kurtsid et väga raske on ikka, aga elab ära. Neil on tegelt palju lihtsam kuna teavad, et järgmine kuu saavad edasi enda mersuga sõita ja Glorias söömas käia. Tavainimestele kellel raha pole ja ei ole kuskilt tulemas ka on ikka eriti palju sitem elu kuna motti pole vireleda.
    Raha määrab ikka väga palju. Siin oli mingi hetk septembri OT´s kus keegi rääkis et tallinna kokkutulek on mõtetu kuna pärast lõpetatakse kuskil kapis nagu alati. Ma ei tea suurt midagi tallinna ööelust aga kuskilt on silma jäänud et see kapp mingi pedebaar pidi olema, vaatasin kodukalt jookide hindu ja insta kadus õlle janu ära. Mul saaks enne bankroll otsa kui ma ennast kasti jõuaks juua seal ma kujutan ette. Ma muidugi ei tea kuidas seal on, vb mõni pepupoiss teeb jooke ka välja metroseksuaalsetele noormeestele, aga minusugune peab omad joogid ikka ise ostma. Siinkohal tundub 0,85€ premium ekstra ikka täiesti tasuta saadud.
    Mõte kadus ära, aga.... ärge ajage mingit imalat juttu kui ise sittagi ei tea asjast, enamus siit ei ole pädevat hetke teemarendusel kaasa rääkimast

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
      Need kellel materiaalseid probleeme pole, need ikka ajavad sellist mulli et raha ei määra suurt sittagi. Teised sellised fruktid on need kellel raha ei ole ja siis korrutavad endale, et raha ei määra midagi. Tegelikult ilma rahata võid sa näppu imeda ja kõik. Vahepeal mingid Lenk ja co tegid raskelt teste, et kuidas on elada a la 3000 krooniga kuus eks. Pärast kurtsid et väga raske on ikka, aga elab ära. Neil on tegelt palju lihtsam kuna teavad, et järgmine kuu saavad edasi enda mersuga sõita ja Glorias söömas käia. Tavainimestele kellel raha pole ja ei ole kuskilt tulemas ka on ikka eriti palju sitem elu kuna motti pole vireleda.
      Raha määrab ikka väga palju. Siin oli mingi hetk septembri OT´s kus keegi rääkis et tallinna kokkutulek on mõtetu kuna pärast lõpetatakse kuskil kapis nagu alati. Ma ei tea suurt midagi tallinna ööelust aga kuskilt on silma jäänud et see kapp mingi pedebaar pidi olema, vaatasin kodukalt jookide hindu ja insta kadus õlle janu ära. Mul saaks enne bankroll otsa kui ma ennast kasti jõuaks juua seal ma kujutan ette. Ma muidugi ei tea kuidas seal on, vb mõni pepupoiss teeb jooke ka välja metroseksuaalsetele noormeestele, aga minusugune peab omad joogid ikka ise ostma. Siinkohal tundub 0,85€ premium ekstra ikka täiesti tasuta saadud.
      Mõte kadus ära, aga.... ärge ajage mingit imalat juttu kui ise sittagi ei tea asjast, enamus siit ei ole pädevat hetke teemarendusel kaasa rääkimast
      OT aga ...
      1) kes joob klubis õlut?
      2) pededel ei ole reeglina pappi, on miskid emodest-hipi-vaekurid ja kooma joovad end harva. Seega välja ei tee sulle keegi.

Comment

• Maxi
        Pokkerihai
        • Nov 2010
        • 1849

No ma ei tea, mina olen võimeline jooma ainult
        1) õlut
        2) viina
        kui eesmärk on juua.
        Igasugune värviline mögin on vastunäidustatud. Ja alati kus on palju inimesi väikese ruumis koos on palav nagu saunas ja saunas juuakse õlut :)

See alkoholi teema on OT´s kuskile ära kadunud, peab kaevama minema vist

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          pededel ei ole reeglina pappi, on miskid emodest-hipi-vaekurid ja kooma joovad end harva. Seega välja ei tee sulle keegi.
          Feel free post ära kustutada, niigi juba läheb OT-ks, aga being gay is very expensive.

Comment

• muruntau
            • Jan 2009
            • 4325

tra, mingid hipijutu ajajad panid mind (taas)kord mõtlema. Fcuk off, teenige raha.

õnneks ma kunagi kaua ei viitsi mõelda, muidu läheb päris vandalariks kätte ära

Comment

• virukunn
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 2036

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
              tra, mingid hipijutu ajajad panid mind (taas)kord mõtlema.
              Millised hipijutu ajajad ? Need pika patsiga vennad, kellel pappi pole, joovad waltrit, mängivad kitarri, käivad mantliga ja räägivad, et elus on muid väärtusi kui raha ja neil pole seda raha vajagi, nad on niigi õnnelikud ?

Comment

• tdx
                Grinder
                • Oct 2008
                • 768

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                PS! Olen tähele pannud, et need inimesed, kes kõige rohkem räägivad "raha ei ole õnn" ja "materiaalsed asjad ei ole õnn" on tegelikkuses kõige suuremad koonerid, rotid ja raha kogujad üldse.
                Maybe nad ei ole rotid vaid pigem neil on väärtushinnangud teised, s.t kulutamine\tarbimine ei huvita neid nii palju kui keskmist kodanikku. Nii jääbki mulje, et koonerdavad koguaeg raisad.

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

Siinkohal ei saa keegi öelda, et ta ei võtaks raha vastu kui kuskilt saaks. Pigem on ikka nii, et kui ise on vaja rohkem pingutada, siis ollakse rahul pigem hetkeolukorraga. Tegelikult ikka ei ole asi nii mustvalge kuna kõik inimesed on siiski erinevad. Mul ntx on keskmine töökoht, sama ka elukaaslasel. Kahekesi elame ning kokku tuleb olenevalt kuust 1,3-1,4k€ kuus. Ei saa öelda, et meil kehvasti läheks, samas ega midagi ei kogune ka eriti.

Comment

• Potsataja
                    õilishing
                    • Oct 2008
                    • 5270

Algselt postitas tdx Vaata postitust
                    Maybe nad ei ole rotid vaid pigem neil on väärtushinnangud teised, s.t kulutamine\tarbimine ei huvita neid nii palju kui keskmist kodanikku. Nii jääbki mulje, et koonerdavad koguaeg raisad.
                    Sõnastasid minu mõtte.

Samas, kui väide "õnn ei ole rahas" pole tõene, kas siis väide "õnn on rahas" on tõene ?

Imo pole neist kumbki tõene. Ilma rahata pole õnne, kuna ilma rahata ei saa elada. Juhul, kui õnn oleks rahas, siis peaks inimene olema seda õnnelikum, mida rohkem raha tal on. Tervis+lähedased+raha+õige ajukeemia=õnn

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

rahata saab väga palju asju teha, rahaga veel rohkem
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Lugesin http://www.e24.ee/560874/soomlaste-t...5-8-protsenti/ ja jõudsin Soome statistikaameti lehele:

Kui nüüd lisada http://www.e24.ee/529380/vaata-mis-v...-koige-rohkem/ , siis vähemalt ajutiselt Soomes töötavad eestlased ei teenigi eriti palju soomlastest vähem.

Comment

• con
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 1954

Soomes peab ehitajatel alates septembrist olema isikutunnus, aga järgmise aasta suvest nõutakse ka personaalset maksunumbrit, milleta edaspidi tööle ei pääse.

/eesti vahendusfirmad võtavad vahelt korraliku %.

Comment

• VisaHing
                            mees nagu orkester
                            • Dec 2009
                            • 6718

Natuke mu enda esimesest kogemusest Soomes tööl, kes viitsib segast teksti lugeda, siis lugege.

OK. Nagu kuu algul ütlesin, et ise ka esimest korda, siis Soome tööle omapäi. Ootused suured obv.
                            Eestist sai muidugi sitaks nuudleid ja igast odavat kraami kaasa habatud, et seal min. kulutada selle ühe kuu jooksul.
                            Vahendaja ütles, et x/h - maksud, üür 100 EUR ja kõik. Mõtlesin no OK, sobib. Natuke vähe küll töötasu aga pohh. Trippisin ligi 10h siia autoga ja laevaga arvestades. Kohapeal sain 3 eestlasega kokku( nad olid juba 4 päeva olnud kohapela), kes kurtsid kui perses töö see on. Jõudsime elamispinnale, milleks oli sitaks suur maja meile 4jale. Igalühel suur tuba, saun, 2wc, 2 korrust, suur köök jne. Igati korralik house metsasees. Mitu suuremat poodi ka isegi siin ''maakohas''. Maakoha kohta lasevad siin porched ja ferrarid ringi pidevalt, et polegi peris pommiauk.

OK sai tutvutud siis 3me eestlasega, kes siin olid ja igati OK tüübid. Kohapeal selgus igast huvitavaid asju. Nad ei teadnud, et üüri peab maksma, nad arvasid et palk on 3euri rohkem kui tegelt see oli ( LOL ) ja maksudest ka keegi midagi ei teadnud. Tekkis laksult tüli nonde vendade vahel, et mis asja sa ajasid mulle, et x/h kui tegelt on 3 euri vähem. et siis nemad omavahel tülitsesid. Ja see 100 eur per nägu üüri värk, sellest ei teadnud ka keegi. Kõigil oli wtf muidugi. Sai üle helistatud ja kontrollitud ja too kinnitas neile, et nad valesti aru saanud. OK nad leppisid olukorraga, mina ka. Lubati 12h päevas tööd siin kanafarmis aga tegelt oli 8-10 max. Ainuke, et täna sai 13h lastud, kuna oli vaja valmis saada teema.

Muidugi oli töö kohta ka valetanud vahendaja. Pidavat puhas töö olema enamvähem aga kuskil 30x300m ( lambist numbrid aga sitaks suur ) kanala oli vaja kanadest tühjaks tassida algul ( 30k kana ), Siis oli seal nagu sitaks paska, mida me mitu-mitu päeva tassisime labidatega lintide peale, mis selle minema viis. Koguaeg läks obv midagi ***** seal süsteemis ja lint seisis ja töö seisis jne. Siis läks lahti survepesuritega töö. Seda sai nädal aega tehtud 3mes vahetuses. Ehk 24/7 2 venda lasid koguaeg survekatega seal, et see sitt puhtaks saada. faking kohutav ikka. Seda sitta oli seal lihtsalt nii sitaka igalpool ja me pidime selel täiesti läikima lööma nädalaga. Tihti sai lihtsalt pausi visatud ja juttu räägitud. Kuna kõigil obv sitast siiber. Täna saime lõpuks ühelepoole selle teemaga. Lõpuks veel mürgitati ja gaasitati kogu hoone ära, et kõik täid ja bakterid jne surma saaks kindlalt. Nüüd on vaja tassida sisse 30K kana ja siis uute lauta kolida.

Aa ja kohapeal on muidugi vaja oma autot kasutada, et tööle saada. 30km päevas edasi-tagasi. Sellest, et endal tuleb küte osta ei olnud ka keegi rääkinud muidugi. Siin Soomes 1,50+E/L. normaalne. Ja nüüd selgus, et me peame minema homme politseisisse, mis asub 100km siit. Mida tegema, seda ma aru ei saanud. Vahendaja midagi seletas. Siis ülehomme on vaja samasse kohta minna engela(ei tea kuidas kirjutatakse) tunnust tegema. See pidi 40+euri nägu olema. Sellest ka keegi ei rääkinud. Keegi nagu aru ei saa, et milleks seda vaja on kui me oleme siin nagu aint 17 päeva max veel. Leping pidavat Eesti firmaga olema ja üheks kuuks.

Ühesõnaga me arvatavasti jääme sitaks kahjumisse siin ja tagasiteed enam pole. Sisuliselt päevast päeva võileivad ja nuudlid ja kohvi. Muud ei kannata ju osta irw. Noo ikka saab muud ka ostetud muidugi aga põhilised on nuudlid ja võileivad vot nii.
                            Nii väga siin ei ajagi närvi see töö tegelikult vaid pigem see vahendaja üllatused, millest varem juttu polnud. Et ärge jamage nende vahendajatega on mu soovitus.

OK edu siis kõigile :D thx lugemast segast juttu.

Comment

• ceni
                              Jube Noob
                              • Feb 2010
                              • 110

Ega see vahendaja äkki Ain-Villu Parvet ei olnud?

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Algselt postitas ceni Vaata postitust
                                Ega see vahendaja äkki Ain-Villu Parvet ei olnud?
                                eih. üks rikas eesti muti. Reet eesnimi

Comment

Working...