AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • virukunn
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 2036

Re: AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.

Algselt postitas Tarmonator Vaata postitust
    Wat? Mis selle point on? Kõigeealt maksad ülevaatuse eest rohkem ja siis pead mingi hetk ju ikka parandama hakkama kui ta sul otsad annab. Ma ei saa aru.
    Ja kui on juba selline auto mis enam kuidagi ametlikult läbi ei lähe, siis oleks aeg ilmselt uue masina peale mõelda. Ega koonerdamine pole kokkuhoid.
    Need TÜV vennad nokivad iga asja pärast ju. Ema auto alles saadeti ÜV-lt tagasi, mingi krdi veovõlli ots lõtkudega ja sarniirid lõtkudega oli paberil. Auto ei hakka kuhugi otsasi andma, nende samade sarniiride ja veovõlliga sõidab rahulikult 5+ aastat veel ja saab palju odavamalt kui paar sotti peale maksad ÜV-d tehes, mitte ei hakka kuradi käigukasti lahti katkuma. Vana autot anyway kaua ei peeta.
    Siin Rakveres standard, et puhtalt keegi ÜV-d ei tee :D

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Vahel võetakse mõned vahele ja siis on natuke aega vaikus majas kuni kellelgi jälle "nälg" kallal ja hind natuke tõusnud. Samas ma loodan, et liiklusele tõesti ohtlikke masinaid siiski läbi ei lasta.

Usa filme vaadates ma vahel ikka mõtles, et kuidas sellised masinad seal küll liikuda võivad.

Comment

• k2snakalle
        Pokkerihai
        • Dec 2008
        • 2545

No ku veovõlli ots lõtkudega on, siis pole väga hullu. Samas kui sarniirid on lõtkudega, siis olen täiesti päri kui üv-selt tagasi saadetakse. Nimelt kui see sarniir peaks sealt ükshetk lendama, siis oi oi seda pahandust.. ratas tõmbab laksti risti ennast ja auto juhitamatu kuni seismajäämiseni.(+ auto ei sõida mitte otse võid tõmbab kohe järsult paremale-vasakule..oleneb kumb pool lendab) Raskete tagajärgedega õnnetused on kerged tulema sellel juhul.
        Nad lihtsalt peavad sind tagasi saatma, et sa selle vea korda teeksid.. kui nad ütleksid, et kle sarniir on lõtkudega ja laseme su läbi, siis obv sina ütled et vahetad need ära aga samal ajal mõtled, et no sõidab ju rahulikult 5+ aastat veel nende sarniiridega! :)
        Last edited by k2snakalle; 16.08.11, 21:23.

Comment

• k2snakalle
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2545

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
          Usa filme vaadates ma vahel ikka mõtles, et kuidas sellised masinad seal küll liikuda võivad.
          Mõnes USA osariigis puudub selline asi nagu auto TÜV

Comment

• Tarmonator
            Lingiparandaja
            • Oct 2008
            • 3274

Mai tea, suhtumise küsimus ilmselt. Õli pole ka ju vaja vahetada iga aasta, vabalt saab mitu aastat ringi lasta, vala vahest värsket peale ja läheb.

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Vahel saabki mitu aastat ringi lasta aga vahel peab 3+ korda aastast vahetama.

Comment

• Loksutaja
                Õpihimuline Mängur
                • Jun 2010
                • 448

Politsei peatab auto, mis kihutab Lasnamäe kanalis ühest teeservast teise. Auto peatub - juhiks on blondiin.
                Blondiin: "Issand jumal ! Suur tänu, et mu pidama saite ! Ma oleksin praegu peaaegu surma saanud ! Kui hirmus ! Oehh !"
                "Äh ?"
                Blond: "Sõidan ja korraga vaatan - otse minu ees on PUU ! Keeran - UUS PUU ! Keeran teisele poole - jälle puu ! Ja siis veel üks !"
                Politsei (piilub läbi akna salongi): "Ee.. lõhnakuusk ?"

Comment

• k2snakalle
                  Pokkerihai
                  • Dec 2008
                  • 2545

ise vahetan aastas vähemalt 3x õli :D Samas mul on siiani vaid 1auto olnud, millega üle aasta ringi sõitnud.

edit: enamasti mingi poole aastaga viskab kopa ette ja tahaks midagi muud proovida :)
                  Last edited by k2snakalle; 16.08.11, 21:31.

Comment

• Tarmonator
                    Lingiparandaja
                    • Oct 2008
                    • 3274

Peab ikka läbisõit olema ja rasked tingimuse või mis põhjusel nii palju?

Comment

• k2snakalle
                      Pokkerihai
                      • Dec 2008
                      • 2545

Vana auto õlivahetus on nii 8-10k kilomeetri tagant.
                      Aastas tuleb nii 30k läbisõitu. Pluss siis veel kui autot vahetatud saab, siis pea alati saab esimese asjana korraline hooldus tehtud.

Comment

• Tarmonator
                        Lingiparandaja
                        • Oct 2008
                        • 3274

Kui need ainult erasõidud on, siis kärutad ikka päris isuga :D

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

Mai tea, suhtumise küsimus ilmselt. Õli pole ka ju vaja vahetada iga aasta, vabalt saab mitu aastat ringi lasta, vala vahest värsket peale ja läheb.
                          Mingi usa tyyp "testis" mingi 3xx seeriga bemariga seda õlivahetuse asja .. e vahetanud 100 000 miili õli. Siis ütles et imelik "kolks" on mootoris .. õli enam polnudki, oli tavott ;D

Comment

• Tarmonator
                            Lingiparandaja
                            • Oct 2008
                            • 3274

No ma räägin, et tuleb värsket peale valada :D

Comment

• k2snakalle
                              Pokkerihai
                              • Dec 2008
                              • 2545

Kui need ainult erasõidud on, siis kärutad ikka päris isuga :D
                              99% on erasõidud :) Mõned sõidud makstakse ka kinni. Minu jaoks on juba imelik kui ma terve päev pole autoga sõitnud...autosõidu sõltuvus või nii :D Kui õhtul igav, siis tihti leian ennast täiesti sihitult mööda maanteid sõitmas + öösel linnavahel paarutamas.
                              Eks ta kallis lõbu ole tegelikult, arvestades palju auto kütust rüüpab (keskmine 10,5l/100) ja kütusehinnad suht laes, aga no suveõhtul..päike vaikselt loojub...ilma suurema liikluseta maantee...hea muusika mängib... (veel parem kui ei sõida metsavahel vaid lagendik kõrval...... pimedas meeldib jälle metsavahel sõita) ... nii hea lihtsalt. Rahulolu tunne on super! (ja tulebki vaid 1õhtu "lõbusõidu" peale 200km ära)

Ja no talvel saab lihtsalt rohkem funi niisama külg ees paarutades.

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Oh neid vanu aegu, kui aastas igi 50k sõitmine ikka kopa ette viskas. Nüüd mõtlen, et oleks võimalus, küll sõidaks.

Samas muidugi mingi näruse ilmaga Tallinnast Narva ja tagasi sõitmine polnud tõesti eriti ahvatlev. "Maapäevad" muutusid sellisel juhul liigagi sageli linnapäevadeks, vahel ei tahtnud isegi kontorist nina välja pista.

Comment

Working...