Re: AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.
AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Thx :DAlgselt postitas pikk28 Vaata postitustpeaasi et plussi tuleb !
edu edaspidiseks ka!
Poh, lugu siiamaani käib, peab sugu vist vahetama.
Made my morning, päris andekas :DAlgselt postitas con Vaata postitustLast edited by qbj0hn; 15.08.11, 16:20.
Comment
-
Forss on solid, kui Revalisse ei taha minna.Algselt postitas Codecci Vaata postitustOskab keegi Tallinnas autoremonti soovitada (auto 98a Audi A6)? Midagi suuremat ei ole, kliima on vaja ära täita (vb parandada), summuti katki, püsikiirushoidja jupsib ja veel paar väiksemat asja. Googeldasin veidi, Autohooldus/Audihooldus spetsialiseerub Audidele ja ei ole esindus, aga Audi foorumis jubedalt tehti maha ja Reval Auto on Audi esindus, aga esindusse päris viia ei tahaks kalliduse pärast...
Samas ei pea olema Audidele spetsialiseerunud, varem käisin Ivecos mis üleüldse on väikebusside firma, aga seal tehti korduvalt sitta tööd ja tagasi viia ei taha.
Comment
-
Comment
-
Oleks ka huvitatud mingist micro cashist.Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitustViljandi inimesi on siin? Kuskil kodumänge toimub?
Comment
-
nagu juba mitu korda üteldud, forss on hea koht. ise olen seal golfiga pidevalt käinud, töö korralik.Algselt postitas Codecci Vaata postitustOskab keegi Tallinnas autoremonti soovitada (auto 98a Audi A6)? Midagi suuremat ei ole, kliima on vaja ära täita (vb parandada), summuti katki, püsikiirushoidja jupsib ja veel paar väiksemat asja. Googeldasin veidi, Autohooldus/Audihooldus spetsialiseerub Audidele ja ei ole esindus, aga Audi foorumis jubedalt tehti maha ja Reval Auto on Audi esindus, aga esindusse päris viia ei tahaks kalliduse pärast...
Samas ei pea olema Audidele spetsialiseerunud, varem käisin Ivecos mis üleüldse on väikebusside firma, aga seal tehti korduvalt sitta tööd ja tagasi viia ei taha.
Comment
-
Olen elus pidanud 4 audit ja käinud läbi kõikvõimalikud remonditöökojad. Audihooldus on viimane koht, kuhu ma sul soovitan minna. Väldi seda kohta 100%.
Revalis saad alati parima teeninduse aga ka suurima arve.
Forss on ok, kuigi ma ei pöörduks sinna, kui on mõni spetsiifilisem mure. Hariliku hooldusega saavad kenasti hakkama, aga spetsialise, kes tunnevad audi hingeelu põhjalikult, seal minu meelest ei ole.
Kostiveres asub OÜ Arupo. Omanikuks on audi fanaatik, rallisõitja Urmo Aava isa, Rain Aava. Tema on teinud läbi aastate enamused hooldused ja suuremad remondid minu kõikidel autodel ja julgen väita, et nii häid spetsialisate ja PRAKTIKUID ei ole isegi Reval autos mitte. Paari aasta eest ta laiendas oma ettevõtmist ja seoses sellega on mõned mehhaanikud tööle võetud. Kahjuks on pärast kaadri laienemist esinenud mõningaid lohakusega seotud probleeme nendega(üks kord jäeti õõtshoob lahti, pärast geneka remonti ei toiminud enam kesklukk, kuna audi võti unustab auto ära, kui akujuhe maha võtta jne.), aga kus neid ei esineks.
Ühesõnaga, kui sa tahad teenindust kus su auto tehakse korda võimalikult hästi ja kiiresti, siis pöördu sinna. Hinnatase on kahjuks kõrgem, kui enamustes urgastes, aga seal küsitakse raha vähemalt asja eest.
Comment
-
-
Comment