AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: AUGUSTI OFFTOPIC - Ja varsti ongi läbi.

Algselt postitas inward Vaata postitust
    Trahvi saad kindlasti ja ei ole lubatud joobes peaga jalgrattaga liigelda. Autojuhilubasi see aga ei puuduta.
    Out of ur ass tõmbasid siukse info või tead kindlalt?
    Ses suhtes, et ise ka kuulnud, et auto lubadega seotud siuke asi. Aga noh see on nii või naa, kui tahatakse nussida siis ikka nussitakse.

Edit: Ei hakka enam posti editima nagunii juba lugesid, sry, et nii offensive olin epic tilt on peal.
    Last edited by qbj0hn; 09.08.11, 01:02.

Comment

• inward
      Klubi Liige
      • Sep 2009
      • 6275

Mida sa ajad, mis nu**itakse kui tahetakse. Seadus on seadus inimene.

Purjus jalgratturilt autojuhilube ära ei võeta.

Küll aga rakendub see ntx mootorattaga purjus pea sõites.

Mootorsõiduki juhtimisõigus on üldine, sõltumata millise kategooria mootorsõidukiga on rikkumine toime pandud, võetakse kõigi kategooriate juhtimisõigus korraga ära.

kategooria kaupa juhtimisõigusest ilmajäämine on võimalik vaid meditsiinilistel näidustustel - nõuded terviseisundile on erinevate kategooriate jaoks erinevad.

Comment

• KristjanLaas
        Pokkeritark
        • Oct 2009
        • 6450

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
        Viimastel aastatel on mul tolerantsus suurenenud, aga ikkagi hoian neist eemale. Kuigi siiani ajavad nad vahest päris vihale (põhjused enamasti keele oskamatuses ja ülbuses). See kehtib rohkem noorte venelaste kohta.. vanem generatsioon on enamasti vaikselt ja elavad oma elu. Nemad ei tülita mind ja mina neid.
        oh, the irony:)

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

minu meelest palju iroonilisem on see, et keegi küsis k2snalt, et kas ta kuue kuu jooksul hispaanias viibides kohaliku keele õppis ära, mispeale ta vastas mingi "why bother, käte-jalgadega saab ju kõik selgeks tehtud".

Comment

• inward
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 6275

Teine asi on see, et seaduslikust vinklist on tegelikult maaomanikul oma metsas või põllul joobes juhtimine lubatud, vähemalt nii saan mina aru. Ehk siis LS ja LE ei kehti liiklemiseks mõeldud alal.

e: Hahaha hea lenc :D

Comment

• k2snakalle
              Pokkerihai
              • Dec 2008
              • 2545

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
              oh, the irony:)
              Üks asi on grammatika, teine on suuline keele oskus.. mul oleks täiesti savi kas see rus ütleb mulle vahest,vahel või vahtel.. peaasi, et saaks omavahel räägitud. Minu grammatika oli koolis 3-

Algselt postitas lenC Vaata postitust
              minu meelest palju iroonilisem on see, et keegi küsis k2snalt, et kas ta kuue kuu jooksul hispaanias viibides kohaliku keele õppis ära, mispeale ta vastas mingi "why bother, käte-jalgadega saab ju kõik selgeks tehtud".
              Ja palju iroonilisem on see, et jätad kõige tähtsama lause osa sealt välja. "Inglise keele ning käte/jalgade koostööga sai kenasti hakkama"
              Esiteks mina olin seal niiöelda turismireisil. Kõik oleneb mis sa antud riigis teed. Minu arust on see täiesti enesest mõistetav kui ma lähen teise riiki ilmselt terveks eluks tööle (õppima), siis ma ka õpin riigikeele selgeks. Ma tõesti ei hakanud sellega vaeva nägema, sest ma olin seal lühiajaliselt. Samas oli mul 2sõnaraamatut olemas. Ja sõnad tere, nägemist õppisin esimesel päeval ära.
              Mul pole selle vastu midagi kui nad vähemalt üritaks või siis kasvõi pursiks rahvusvahelist keeltki, aga ei.. selle asemel sorab ta sulle oma vene keelt ning kui julged küsida, et english? eesti keel?... siis enamasti on vastus juba teada... nahhui bljät. Nii kaua kuni see ei muutu, ei muuda ka mina oma suhtumist.

Soovitan soojalt järgmine kord kellegi lauset tsiteerides olla tähelepanelikum, sest valesti tsiteerimine võib teinekord kaasa tuua hulga jama.

edit: Jah, sõnasid saab väänata, aga sellega teisest inimesest halb mulje jätta. See on lihtsalt mnjah...think yourself.
              Ma võin vabalt tunnistada kui minu väited põrkuvad ja olen milleski eksinud, aga no sinu väänatud ütlusele ma lihtsalt pidin vastama.
              Last edited by k2snakalle; 09.08.11, 04:48.

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

Whoa, see oli poolnaljaga öeldud, läks lihtsalt konteksti. Muidugi ma saan aru, et sellel on suur vahe sees.

Comment

• k2snakalle
                  Pokkerihai
                  • Dec 2008
                  • 2545

dont mind, im just too vulnerable right now :D

Comment

• vennike
                    Pokkerihai
                    • Mar 2009
                    • 1958

Ma viimased 7 aastat ostan enne pidu sellise koguse alkot et ka parima tahtmise juures ei tule puudu. Qbjohn & co pistaks j6ulise gennadiga pikemaks ajaks yhte puuri.

Comment

• ristijeesus
                      Klubi Liige
                      • Oct 2009
                      • 2533

Algselt postitas inward Vaata postitust
                      Teine asi on see, et seaduslikust vinklist on tegelikult maaomanikul oma metsas või põllul joobes juhtimine lubatud, vähemalt nii saan mina aru. Ehk siis LS ja LE ei kehti liiklemiseks mõeldud alal.
                      Liiklussseaduse §-s 69 sätestatut kohaldatakse mootorsõiduki juhile ka sõiduki juhtimisel väljaspool teed.
                      § 69. Sõiduki juhtimist keelav joobeseisund

Comment

• alaska
                        forever
                        • Oct 2008
                        • 6599

Ma kunagi proovisin uurida, kas täis peaga on üldse võimalik eestis kusagil sõita, no minupärast kasvõi staadioni peal eksperimendi mõttes, näiteks võrrelda joobes juhi ja kaine juhi reageerimiskiiruseid, aga seadus ei luba. Ma väga sügavuti ei uurinud muidugi, võibolla mendil on volitus anda selline luba välja, ei tea.

Comment

• kuco
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 1910

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                          Ma viimased 7 aastat ostan enne pidu sellise koguse alkot et ka parima tahtmise juures ei tule puudu. Qbjohn & co pistaks j6ulise gennadiga pikemaks ajaks yhte puuri.
                          True, minul kehtib põhimõte, parem pang üle kui pits puudu.

Comment

• taipupole
                            Lõpuboss
                            • Oct 2008
                            • 2181

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                            Ma kunagi proovisin uurida, kas täis peaga on üldse võimalik eestis kusagil sõita, no minupärast kasvõi staadioni peal eksperimendi mõttes, näiteks võrrelda joobes juhi ja kaine juhi reageerimiskiiruseid, aga seadus ei luba. Ma väga sügavuti ei uurinud muidugi, võibolla mendil on volitus anda selline luba välja, ei tea.
                            Varem oli õigus põldudel jms ning näiteks alaealisena seal kombaini juhtida, samamoodi võis sea traktoristil sakk sees olla. Uue liiklusseadusega need erandid kadusid.

Näiteks:
                            Uue liiklusseaduse täiendusega kavatseb riik karistada selle eest, kui lapsed ja teised juhtimisõiguseta isikud eramaal või mujal avalikule liiklusele mitte mõeldud kohas tsiklil või mõnel muul mootorsõidukil sõitmist harjutavad.

Eestimaa Talupidajate Keskliit (ETKL) avaldab protesti kavatsuse suhtes muuta liiklusseadust selliselt, et see võtaks ära seaduslikud võimalused talulastel oma vanemaid talutöödes abistada.

Comment

• Godspeed_EJ
                              Klubi Liige
                              • Nov 2009
                              • 3049

Joobeseisundis rooli istumine on faking retarded. Seda tegu kaitsta alkoholi juurde toomisega on juba epic retardedness.

Ma ausalt loodan, et kõik need "ägedad" vandersellid, kes täis peaga rooli istuvad, sõidavad ennast vastu puud surnuks, mitte vastu mõnda teist liiklejat.

Comment

• yolpa
                                Pokkerihai
                                • Jun 2009
                                • 2669

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                                eestis hakkasin vaikselt seda süsteemi kasutama ja siin müüakse ju kõike kastidega, siis ei tule kunagi puudu @ one point oli mul kuu alkoholi varud olemas:)

Comment

Working...