kuulge, kui keegi siin teeb rahavahetusi jms.. palju te nende pealt vahelt võtate.. stiilis teine mees FTP'sse ja sina SEB to SEB.. mitu %? nt kui $500 st on jutt
No eks igaüks ise kaupleb, aga kui nt kurss on miski 0.68, siis näiteks mingi 0.6-0.65-ga oleks nõus ostma ftp-sse doltse vms.
njahh.. olgem ausad, keegi nõme punkar kes kaamerasse oma lollakat tulevi triinu irevil naeru laseb ja tisse krabab võiks tappa saada küll, aga ikkagi 5 aastase poja ees... päris karm.. maikujuta ette kui paanikas ja shokeeritud ta poeg võis olla kui isa maas meelemärkusetult lamas verisena.. se oli tõesti ikka totaalne overbet-donkbet
Olete ikka täitsa kindlad, et asi oli nagu Hollywoodi filmis, isa ägises vereloigus ja 5 aastane laps kisas kurva muusika saatel ?
Ma pakun, et see töllakas pasundab üle seda lugu. No pic no proof.
Oleks ta enne oma lolli tegu teadnud, et sellepärast nii juhtub, siis oleks vast tegemata jätnud.
Kas ma olen ainuke, arvates, et ta oligi selle keretäie ära teeninud?
Ei. Muidugi kukkus see koledasti välja ja seda ei saa õigustada, et vend lapse nähes tappa sai. Aga kuidas küla koerale, nii koer külale (või oli see vastupidi). Ses suhtes, et see oli ju totaalne lollus millega ta hakkama sai ja iga normaalne mees, kelle naisele nii tehakse, läheb ja teeb sotid selgeks. Seekord juhtus meheks olema lihtsalt keegi Valujevi kasvu onu.
Comment