*** JUUNI OFFTOPIC ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • yolpa
    Pokkerihai
    • Jun 2009
    • 2669

Re: *** JUUNI OFFTOPIC ***

mul netimaht rängalt arvel ja youtubeist tõmbamine võtad reaalselt mahtu

Comment

• vennike
      Pokkerihai
      • Mar 2009
      • 1958

Algselt postitas yolpa Vaata postitust
      mul netimaht rängalt arvel ja youtubeist tõmbamine võtad reaalselt mahtu
      mul see lepinguga. väga hea asi. 40$ eest saad 8GB kuus. tavaliselt jääb isegi mahtu yle ja saab paar-kolm filmi tõmmata
      Shop the latest mobile phones, smartwatches, iPads, tablets, home internet, and smart devices at Optus. Find awesome value with SubHub entertainment and our Living Network. Learn more.

Comment

• pastilaa
        kuum poiss
        • Apr 2009
        • 7518

Algselt postitas vennike Vaata postitust
        mul see lepinguga. väga hea asi. 40$ eest saad 8GB kuus. tavaliselt jääb isegi mahtu yle ja saab paar-kolm filmi tõmmata
        http://www.optus.com.au/store/phone/...ini_wifi_modem
        Sinu armsas eestis meil küll nii ei röövita. Tule koju! Internetivabadus ftw! :P kasvõi: https://pood.tele2.ee/et/serviceplans/572

Comment

• qjet
          Grinder
          • Apr 2009
          • 806

mingi naine hakkas minuga vaidlema, et jumal eksisteerib. i accepted the challenge.

Comment

• yolpa
            Pokkerihai
            • Jun 2009
            • 2669

Algselt postitas vennike Vaata postitust
            http://www.optus.com.au/store/phone/...ini_wifi_modem
            arvata on, et viskan homme oma telstra pulga nahhui

Comment

• peokuningas
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 444

Algselt postitas Platinum Vaata postitust
              sai käidud punk peol, korduvalt, J.M.K.E jms. Kes veel on käinud, teavad kuidas need piidrid tõmblevad. hüppavad ringi ja tõuklevad kõiki, üks naine sai küünarnukiga näkku veritses, punkarid tõmblesid edasi nagu pohhui oleks. Pärast pidu tänaval lebasid 2 neist asfaltil, oli ilus vaatepilt:) paras debiilikutele ja paras sellele affile. mõelge kui reporter oleks Teie naine olnud. Kahju ainult, et selline tropp sigineb
              Kurb on vaadata kitsa silmaringiga inimesi. Oled korduvalt käinud punkpidudel ja ei tea mis asi on moshimine.
              Wikipedia tuleb appi:
              Mosh (tuntud ka kui slam-dancing) on pungi, hardcore pungi, hard rocki ja vähemal määral ka metali austajate seas levinud tantsustiil, mida võib kirjeldada kui agressiivselt üksteisega tõuklemist ning energilist ja kohati kaootilist liikumist.

Hoolimata näivast vägivaldsuset on moshimisel siiski kujunenud teatav etikett, mida üldiselt järgitakse. Näiteks kaotatud esemed korjatakse üles ja tõstetakse kõrgele pea kohale, et omanik neid märkaks, ja kukkunud moshija aidatakse kohe püsti tagasi.
              ja veel:
              Mosh-pit on termin, mis tähistab ala, kus parasjagu moshitakse, ning sellel viibivaid moshijaid. Enamasti torkab see ala kontserdil silma sellega, et seal toimub kiire ja tugev trügimine ning inimesed mosh-pit’is ei ole nii tihedalt koos kui mujal, sest need kontserdikülastajad, kes ei moshi, tõmbuvad moshijatest eemale, et mitte mosh-pit’is jalgu jääda või end vigastada.
              Ja kui sa arvad, et läbipekstud inimesed on ilus vaatepilt, siis sul on tõesti midagi väga korrast ära.

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

See on tõesti ajuvaba, kui proovid kusagil moshimist alustada, siis mingi lavaees naist kallistav sportlane tõmblema hakkab. kadugu minema, mujal ruumi küll.

Comment

• ziimukaz
                  Grinder
                  • Jan 2010
                  • 741

proovisin iphone peal rushi mängida just, päris fun :D

Comment

• Platinum
                    FPP Pro
                    • Jan 2010
                    • 248

peokuningas, antud peol olid pooled inimesed naised lava ees ja 3 lihtsalt keerasid ära ja hakkasid tõmblema. saan täitsa aru kui nad kõik on koos ja moshivad vms.
                    ja see
                    "Ja kui sa arvad, et läbipekstud inimesed on ilus vaatepilt, siis sul on tõesti midagi väga korrast ära."
                    on olukordi kus jätab täiesti külmaks! ei saa võtta nii üks ühele hea ja paha.
                    Last edited by Tarmonator; 18.06.11, 21:14. Põhjus: valime sõnu

Comment

• peokuningas
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 444

Algselt postitas Platinum Vaata postitust
                      xxx

Kui mõistlikest argumentidest puudu jääb, siis tuleb sõimates ja solvates peale lennata? Kui IRL näeksid, siis äkki laseksid rusikad ka oma seisukohtade tõestamiseks käiku?
                      Palju toredaid inimesi
                      Last edited by Tarmonator; 18.06.11, 21:14.

Comment

• con
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 1954

Algselt postitas peokuningas Vaata postitust
                        Kui mõistlikest argumentidest puudu jääb, siis tuleb sõimates ja solvates peale lennata?
                        Palju toredaid inimesi
                        ma olen alati seda samamoodi näinud.
                        Teine: kui mõistusest jääb väheks siis seletatakse kätega.

Mu arust see moshimine käib neil üritustel asja juurde. Ma pole küll rocki käinud kuulamas aga keegi moshiks siis teeks ruumi. Kui moshija ei seisa õieti püsti ja 2x2 alal koperdab ja vehib/lööb enda tähelepanematusest siis oleks obv teine asi.

Comment

• vonkartoffel
                          Pokkerihai
                          • May 2009
                          • 1658

Algselt postitas peokuningas Vaata postitust
                          Kui mõistlikest argumentidest puudu jääb, siis tuleb sõimates ja solvates peale lennata? Kui IRL näeksid, siis äkki laseksid rusikad ka oma seisukohtade tõestamiseks käiku?
                          Palju toredaid inimesi
                          2 argumenti + 1 solvang ja sina vastasid 0 argumenti 2 solvang. Sain õigesti pihta lausetele? Pole õli tulle valamine vms. lihtsalt ei saand aru su poindist.

Comment

• Fabulous
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 2674

Kaks sõpra viskavad kordamööda tavalist täringut – esimesena viskab Sulev, teisena
                            Vahur. Milline on tõenäosus, et Vahur saab oma viskega rohkem silmi kui Sulev?
                            A 1/3 B 1/6 C 5/12 D 2/12 E 1/1
                            Mis loogika selle taga peitub? Mina oma rumala peaga ütleks üldse, et 50/50 olukord on see.

Comment

• low-flow
                              Klubi Liige
                              • Jul 2009
                              • 1208

Kaks sõpra viskavad kordamööda tavalist täringut – esimesena viskab Sulev, teisena
                              Vahur. Milline on tõenäosus, et Vahur saab oma viskega rohkem silmi kui Sulev?
                              A 1/3 B 1/6 C 5/12 D 2/12 E 1/1
                              Mis loogika selle taga peitub? Mina oma rumala peaga ütleks üldse, et 50/50 olukord on see.
                              Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                              1/6 * 5/6 + 1/6 * 4/6 + 1/6 * 3/6 + 1/6 * 2/6 + 1/6 * 1/6 + 1/6 * 0 = 5/12
                              Kuna Vahur peab rohkem silmi saama kui Sulev.

Comment

• saugakarel
                                FPP Pro
                                • Oct 2008
                                • 288

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                                kui sulev sulev viskab 1 , mille tõenäosus on 1/6 siis vahuril on 5/6 tõenäosus et saab suurema(need siis omavahel korrutada). Kui sulev viskab 2 siis vahuril 4/6 tõenäosus...jne ja kõik korrutised pärast kokku liita. Peaks tulema vastus

Comment

Working...