Ei noh, nii kolm, kui ka neli on teoreetiliselt õige vastus, kuna isegi meie kolkas on võimalik sama väikemeest kaks korda järjest mitte näha. Teine asi on aga see, miks ma kunagi varem kedagi topelt ei ole näinud hoolimata alkoholi kogusest ja miks ma hetkel rohkem kedagi topelt ei näe. Lisaks veel see, et miks ma olen nii kindel just selles, et just üks silm põhjustas sellise optilise illusiooni.
Ok, mul on üks räigelt raske matemaatiline ülesanne.
Kõigepealt vaatasin aknast välja ja nägin ühte väikemeest topelt. Mõne aja pärast vaatasin uuesti aknast välja ja nägin jälle ühte väikemeest topelt, kuid juurde tuli veel kaks väikemeest, keda nägin ka topelt. Mitut väikemeest ma siis kokku nägin ja miks ma hetkel topelt ei kirjuta ? Boonusküsimus on aga see, et kumma silmaga ma oma arust topelt nägin ?
ma olen 3 viimast ööd unes näinud kuidas ma oma ühe tuttava eksnaist panen. boonusküsimus puudub.
ma olen 3 viimast ööd unes näinud kuidas ma oma ühe tuttava eksnaist panen. boonusküsimus puudub.
Obv oled sa ürgmees, minul on unes oluliselt tähtsamaid asju teha, kui kedagi panna. Samas tuleb tõdeda, et kellegi panemise teema on unes nkn suht tähtsusetu teema, lahti nkn ei saa. Oluliselt emotsioonirikkam on kellegi saamise või kaotamise teema, mis on raudselt unenägude top 3´s.
Obv oled sa ürgmees, minul on unes oluliselt tähtsamaid asju teha, kui kedagi panna. Samas tuleb tõdeda, et kellegi panemise teema on unes nkn suht tähtsusetu teema, lahti nkn ei saa. Oluliselt emotsioonirikkam on kellegi saamise või kaotamise teema, mis on raudselt unenägude top 3´s.
Unes panemine ei võrdu PANEMINE. Samas krt teab ehk just sina oled see lucky. "Panemine" on minu jaoks üks une viletsamaid emtsioone ja ometi ootan ma ma oma elus üle kõige just unenägusid. Võib-olla on asi ka selles, et kui sa oled unes paar korda oma surma näinud/tundnud ning lisaks ka paar maailma lõppu läbi elanud, siis muutub lihtlabane panemine igavaks.
Ma näen unes pokkeristrateegiat, hommikuti alati targem. Eriti hea on kui teed silmad lahti ja mingi uus A-ha moment peas, mida kohe vaja järgi proovida :D
Ma näen unes pokkeristrateegiat, hommikuti alati targem. Eriti hea on kui teed silmad lahti ja mingi uus A-ha moment peas, mida kohe vaja järgi proovida :D
ma nägin ka täna unes, et mängisin 2te erinevat WSOPi satikat 10.800 fpp eest, kus TOP3 said main event paketi ja mõlemal jõudsin FT kuid mingil põhjusel ei saanud jätkata või midagi juhtus jne. Hommikul ärgates oli arusaamatus, et ma tahan mängida seda finaallauda nüüd, mis toimub.
Aga pokkeristrateegia/mängimine on minul ka kõige sagedasem unenägu, guaranteed unenägu kui on eelnevalt deep run kuskil olnud, siis mängin unes alati need situatsioonid läbi, mida tagantjärele mõtlesin oleks võinud paremini mängida (ja ALATI samamoodi nagu päristurniiril, ise teades, et see otsus õige ei ole) ja nii see jääb kummitama ja ilmselt mingil määral aitab ka vältida edaspidi sarnaseid vigu.
Ma olin mingi nädal tagasi unes mõrvar. Jube imelik, tagusin kahvliga südamesse mingile vennale ja raip ei surnud ära.
Ma olin ka ükskord, keegi ei julend lasta maha ja ma tuimalt võtsin relva ja tulistasin. Ja siis ümberringi vahiti imelikult ja öeldi et mul tuleb probleeme :D
Comment